мода

Женски образи с неща oversize

Feminine looks with things oversize

Сверхразмерные облекло в тенденцията на сезона е удобна и стилна, но не винаги женствени. За да разберете, как да не загубят благодатта в безформени дрехи.

ПОКАЗАТЕЛ ЗА ОБЕМА

На горната и долната част трябва да бъде балансиран. Ако предпочитате съраунд надмощие, а след това долната част на вашия начин трябва да се схванат, и обратното.

За да не се изгуби в собствената си дрехи и да създадете стилна и женствена начин, вземете, широк пуловер, тесни панталони, пола-молив или гамаши, в този случай, той ще остане красив силует.

СЪКРАТЕНА ФОРМА НА

Сверхразмерный на големи, за да отговарят на формата и създават усещане за облекла по размер. Този модел не само скрива недостатъците, но не се отказвайте напълно покажи достойнство.

Колан или пояс перфектно оформят силуета. Почти всеки съраунд нещо, което ще изглежда добре с добър колан. Аксесоар можете не само да подчертае фигурата си, както и за улесняване на общото представяне. Безформени неща за сметка на обема, основният акцент в начина, но каишка омекотява тази функция, тъй като поема част от себе си.

За попълване на облекло

Feminine looks with things oversize

За да не изглежда по-голям, отколкото е в действителност, ще трябва да носят дрехи, скриваме в панталони или поли, но това правило работи само с тънки дрехи, например, блузи или turtlenecks. Буци плета пуловер или сива врана едва ли ще се окаже чист, за да запълни, и по този начин ще направите силует още повече.

Висока талия

Feminine looks with things oversize

Не е лошо, отколкото колан, с цел откриване на форми да се справят с нещата с висока талия. Например, обемът на ризата се носи с висока пола, за да се подчертае силуета, без да се прибягва до помощта на колан.

Поне едно нещо, което трябва да бъде женствена

Един от най-гъвкавите и прости правила. Ако не сте готови дълго да се мисли хитър начин и не знаете какво да изберете пуловер оверсайз или широки панталони, а след това е печеливш вариант е да се носят женски неща в допълнение към обем. Така че да не загуби елегантност под слоя плат.

Аксесоари

Моля, обърнете внимание на аксесоарите, те могат също така да добавите женственост във вашия начин. Нещата огромни бижута, както и обувки, напротив, трябва да се избират доброто. Това не трябва да се лодка на висок ток, достатъчно, балет апартаменти и дори и маратонки, докато те не са твърде големи и се вписват в женствена.

Обемисти предмети са популярни отдавна, и едва ли в следващите сезони такива дрехи ще отидат на улицата. Това е доста лесен начин да се облича стилно. Ако се научите да победи неща оверсайз, това може не само да запази женствеността, но и да подчертае още повече.

Theme by Anders Norén