маникюр

Ярък и необичаен, цветен френски маникюр — най-добрият избор на идеи

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasЯрък нестандартен дизайн

Изисканост и елегантност-предимства френски маникюр, класически, същите тези думи може да се опише и френски цвят. Но съвременната картина само бегло напомня за стила, който е дал тласък за полет на фантазията художници и производители на декоративни елементи.

Въпреки модна тенденция – използването на брутален, агресивен, ярки цветове, предизвикателно, блестящи и лъскави бижута, блестящо переливы, изпълнени в техника на прилагане се наблюдава прилика с бащата.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasЛимонов маникюр Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasсъвети червено Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasсъс златен рисувани

Често срещани заблуди

Същността на най-зловещите приказки, от служители на салони за красота, не искат да загубят своите клиенти, както следва:

  качествено може да извърши само професионален майстор;френски дизайн не се прави без шаблон;отрежете ноктите, а след това растеж;закупуване на материали и инструменти ще струва много скъпо;сами е невъзможно да се даде идеална форма.

Важното е, че повечето от нас са убедени, всички ужасни истории, между другото, каза един от салони не на своите съперници, лош опит за клиенти или познати.

Резюме: да вярваме в това, което беше казано, ние отново потръпване на сърцето се приготвя продължи, майстори, жертвайки от свободното си време. Най-обидно е това, което ни създаде, ние вярваме на непознати хора. Това е такса за доверчивост.

Ние развенчаем митовете?

Всеки от нас знае, как да управлява четката нагоре и надолу, което е необходимо за нанасяне на база и покритие с лак. Рисуваме на антени и Крайния ръб на линия усмивка тънка четка също, не ще е лесно, така че защо да залепите ленти. Въпреки че можете да залепите върху ноктите декоративни ленти.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasНа безименния пръст се откроява с цвете Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasотсече линия Усмивки Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasна дъгата върху ноктите

Някои майстори взимат декор за украса на готовото етикети това е трик! А кой ви пречи да го направите сами? Но това решение е подходящ само при създаването на плоски украса, изпъкнали орнамента, обаче, на основата на гел-лак.

Че трябва да отрежете си ноктите? Те растат от фаланга, така декор ще се измести заедно с растежа на микроорганизмите. Нелогично. Тънки нокти се чупят лесно, каза капитанът. Може да се твърди, че лак придава им дебелина и здравина. Истината е, че счупен крак по-често на границата със собствени разширения, и това е причина за преждевременно лечение в салон.

Боя, глиттер, четката, доттер – това е целият арсенал, освен обичайните набор – пила за нокти, пинсети, ножици. Той може да замени устройството с сапфирено стъкло, филц и смилане дюзи, захранва се от една батерия. Място отнема не повече от химикалка химикалка, Цената е 240 лева. най-скъп инструмент – UV или LED лампа, цената му варира от 700 до 4000.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasЧервено-черна класическа Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasсочно триъгълници Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasв различни нюанси на розово

Извод! За да се направи привлекателна яке, което напълно отразява настроението и състоянието на душата, може всеки един от нас. Спести време и пари са осигурени. Основното предимство на цялата тази идея се състои в това, че вашата идея не е в каталога на работата на съветника, след това се среща със собственика на една и съща картина е невъзможно.

Проста техника-това е впечатляващ резултат

Най-лесният начин да направите това е, за да спестите време, поради липса на изсушаване фоновия слой, и лампи като цяло.

Якета, създадени по определени критерии, за това са създадени специални средства трябва да се прилагат в определен ред, за да получите най-добрия резултат. Така че, да се готви на работния материал:

  грунд – обезмаслител;специализирана база данни – основа за перфектно сцепление;замъкът декоративно покритие – край (top);средство за облекчаване на ефекта лепкавост;памучни дискове.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasЖълт усмивка Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasрозово лилаво, Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasбледо-жълт

По-добре да имате под ръка течност за премахване на гел-лак в случай на отказ – неправилно избраният формат, не харесва цвета.

Внимание! Ако няма лампи за сушене на основен слой – това не е причина за отказ от прилагане на френски език. Просто трябва малко повече време. Да изсъхне на гел-лак, така, че пряката слънчева светлина не се виждат върху него.

Бързи резултати

Най-бързият и най-надежден начин да се създаде единна дизайн – „котешко око“ с магнити. Целият процес изглежда по следния начин:

  нанасяне и изсъхване на основния слой;припокриване на основите на „котешко око“ от друга цветова гама;създаване на декор с магнитна шпатула;нанасяне на удар върху крайния предварително да изсъхне лака за нокти;пускане в употреба на гел-лакове на лампа.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasТрицветна ноктите Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasс лъкове Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasв полка точки

Освен това, можете да използвате и кристали или малки елементи на скулптурата.

Пристъпваме към творческия процес

Все още е в тенденция на ноктите под формата на шпатула. Тази форма е подходяща за всеки ден на маникюр. За да проверите своите възможности, да започнем с най-простата конструкция, където основния цвят ще се прилага, след като всичко, готови на повърхността обезжиривают.

Декор се нанася върху влажна основа.

Ще се нуждаете от три вида лак:

  • неутрално

розов

  (не е много светъл);тъмно лилаво, бяло.

При прилагането на платното нужда от дота с кръгла метална топка и тънка четка.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasЛенти Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasза грах Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasс метални елементи

Уютно седнал в един стол до малка масичка, където той се намира и творческа кухня, започваме подготовката на ръцете:

  формиране на плочи;полиране;премахване на кожичките и мъртвите кожни клетки от разстояние;обезмаслени повърхността;да нанесе основния (междинен) слой, след изсъхване, за да създадете цветни основа;веднага Хрустащая създаване на скица на бъдещия рисунка, или да се създаде напълно.

Якето е строга облекло, няма да бъде стегнато, привлича лаконичностью линии. Същото правило се прилага за маникюр:

  един от ноктите на ръката, стилен;дизайн на един шаблон, шик дизайн, типичен бизнес стил, са две различни, не са свързани помежду си с единен метод и предмет на изображението е кич.

Във всяко правило има изключения. Да експериментират, да опитват нови методи въз основа на наличието на свободни средства.

Какво може да се направи с dattaram

Дота е доста интересен инструмент, който може да доведе до обемен момент, слагам лак друг нюанс или в контрастен цвят. При внимателно смесване на бои, поставени в дебелото-прозрачна, да се формират нов хомогенна оттенък.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasГолемите точки Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasс пайети

Гъста консистенция на гел-лак не ще им позволи да се смесват помежду си, без допълнително въздействие, което дава възможност да създават изразителни рисунки, направени на контраст. В резултат на манипулация dattaram в секунди многослоен силует. При работа с четка тя отнема повече време, и за сметка на мекота и гъвкавост влакна, резултатът не винаги е предвидим.

Използвайте Юки, блясък акрилна пудра на прах

Люспи юки – блясък, блестящо мистериозни морски, слънчеви отблясъци, перламутровой мъгла. Те са нанесени с помощта на мека четка от естествени влакна. Широка палитра от материали позволява да изберете перфектния тон за декориране на светли и тъмни основи. Метален блясък, без текстури се получава чрез внимателно смилане на зърнени култури. За окончателното най-горния слой люспи може да не перемалывать, то това ще създаде по-ярки от 3-D ефект.

Свържете люспи, Юка и по-плътен фолио за декорация, одобрени за създаване на морски пейзажи на целия нокът или част от него, ако хомогенна тъмно синьо, черно. Традиционен френски стил сянка върху основната част на нокътя не красят пейзажа на морското дъно, са по-подходящи в горната част на върха. За да получите бърз и очакван ефект, можете да използвате плъзгачите, ако датата, отпечатана върху фолио.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasС искри на една ръка Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasкрасив дизайн тюркоаз Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasпразнична

Пайети необходима за фактуриране. Те могат да се прилагат с помощта на четка със синтетичен косъм, но по-добре настоява частици полимер в малко изсушена база. Декор направи груб, матирана. Ако сте обхванати ноктите дюзи ще изгрее. Закалени върхове ще си останат привлекателни в продължение на 4 седмици.

Акрилен прах, е необходимо за създаване на обемни модели от въздуха-пълни и прекрасни магията. Сватбена сако не може без този елемент, но в вязаной маникюр, флорални щампи активно се използват.

Моделиране

За направата на оригиналната изпъкнали елементи, готови цветя, кристали, имитация на полусферической морски перли. Но не всички невен текстура на готови елементи ще бъде еднакво комфортно.

Съвет! В наборной дизайн надеждно закрепена, е по-рационално, за да го поставите над фалангой пръста си, без това да повлияе на обхвата на дейността на „усмивка“.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasС голяма част от мъниста, Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasдекоративни камъни

За да издържат на мащаба на съраунд ажурного по-лесно, ако лепите цветя директно върху нокът. Ще ви е необходимо:

  гел-глина;силиконови дръжки;led лампа;опаковка във формата на лъжичка;дъщеря с малко топче на края.

Взел малко глина, пръстите се образува топка. Той придава мека силиконова пръчка на нокътната плоча. Смазали с леки движения в небето, листенце. Съседните елементи се монтират само след предишната кристализация на лед крушка. На тяхното изсушаване отнема около 10 секунди. При използване на по-мощни UV лампа процеса на кристализация може да отнеме до 2 минути.

Рози от подръчни материали

Липсва гел глина? Това не е от значение. Спад Строител гел (пластификатор) и 4 същите действия, акрилна пудра на прах ще ви позволи да създадете някои големи рози с обикновена химикалка. Ще трябва да работят на върха въдица, за да не се даде в бъдеще цвете нежелан оттенък, дръжки трябва да увийте с найлоново фолио.

Безформено парче от получената пластичной маса наслагва върху ноктите. Формирането на листенца от изпълнени един по един. Краищата на венчелистчетата обведены дръжка, когато наклонът характерен за писане. Движейки се по-близо до средата на цветето, да се занимават постепенно преминава в строго хоризонтално положение. Разстояние между мутовками постепенно намалява.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasВсеки пръст в цвета на Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasзлато и черно Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasс сребрист прах на една ръка

Остава форма на средата. За това полезно Dota с голям съвет. На малката капка, монтирани отгоре кристали. Хрустащая с малък съвет, можете да ощипвам листенца, за да ги лекота и обем. Останките от бялата пластичной маса се разстила на тънък слой, неговите очертания на върха на dotter дупки. С помощта на същия инструмент маса се формира под формата на извити листа.

Сега вие искате да съживят цвета на цветето. За това можете да използвате гел-лак, глиттер цветен – оцветени, прахообразни продукти. Желаният резултат се постига? Тогава може да се обобщи, резултат на неговата работа в лампата.

Акварел дизайн на уреди

Завъртя – ръководство, позовавайки се на солидна основа. За работа на сухо основния цвят, за да създаде лек начин, ще се нуждае от две четки с четка тънък и много тънък, която съответства на задачата.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasГеометрични мотиви Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasгеометрични тенденции Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasс леко движение на четката

Материали за оцветяване на листа:

  зелен прозрачен лак;по-ярки цветове за припокриващи се елементи;черна за нанасяне на контурите;кафяв равен вени и клончета. За работа в тази техника ще ви се наложи палитра за смесване на цветове.

Тайната. Прозрачен зелено оцветяване на елементи или ги принуждава, декоративни решетки, не неразреден черен цвят. По-добре смени със зелена поглъщане, че ще изглежда по-естествено.

По форма на листата, всеки дизайнер избира по свой вкус, те са с по-дебела четка. За постигане на равномерен цвят не си струва, това е акцентът на драматични преходи от по-интензивен до почти прозрачен цвят.

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideasФренски пайети

Ние се променяме своите екипи по няколко пъти на ден, моля, изберете обикновена и многоцветни облекла за различни поводи – работа, отдих, туризъм в ресторант и театър, така че защо и този месец нашите ръце трябва да носи същото яке? Не винаги може предварително да планирате екскурзия в салон за красота, но и да се научите да създавате маникюр сами трябва само желание и съвети за отработване на методи и техники.

Повече дизайнерски идеи:

Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas Bright and unusual colored French manicure — the Best selection of ideas

Theme by Anders Norén