Неразделна част от съвременния женски образ са добре поддържани ръце и кокетни нокти. За разборчивых жени, които са около вас на работното място, за претенциозните господа към безгрижен разговор и просто близки маникюр отразява степента на това колко строго се отнасят към външния си вид. Навик пръстите с Обливский лак – много по-лошо, отколкото просто не накрашенные ноктите, но красив гланцов маникюр много по-ефективно, отколкото мат.

The options of nail design with goldКласически златен маникюр.

Какъв цвят предпочетете, ако наближават празници? Нова година, 8-ми март, рожден Ден или среща на стари приятели? В този случай Вашият начин не само трябва да бъде силен грим, умело подбрани аромати, нежно косата и екипировка, и разбира се, незабравим маникюр. Цвят на всеки ден, като придава класически и бизнес нагласа – бежово, бордо, червено, синьо, както и опциите за начин на булката в бяло, розово, класически френски, в резултат на зелен и черен едва ли ще е подходящо в тези дни, когато душата иска почивка. Или просто искате да добавите ярък акцент към вашия ежедневното начин? Също предпочитат необичайни цветове в маникюре.

The options of nail design with goldОригинален маникюр — комбинация от тъмно зелено и злато.
The options of nail design with goldПразничен Златен маникюр с лилави акценти.

Злато в стъкло, злато на ноктите си!

Искрящо всички нюанси на Златното шампанско във вашата чаша, блестящи опаковки от подаръци на зрели плодове, върху празничната маса – така че защо да не предизвика по ноктите? Златен маникюр – това е необичайно и забележително решение. Цвят на благородния метал на вашите писалки ще Бохем и празничен. Освен това, следващата 2018 година на огнената маймуна изисква само се обадих и скъпо.

The options of nail design with goldДобре е направил Златен маникюр ще изглежда скъпо и не вулгарно.

Купи златен лак и просто покриване на ноктите им – най-лесното решение. Много компании предлагат подобни цветове, но опитайте се да направите вашия избор падна на скъпа марка, в този случай златото на ноктите е гарантирано изглежда скъпо, а не просто крещи. Въпреки това, можете да експериментирате с цветове и дори да използвате специален лак за фолио.

The options of nail design with goldЗлатен маникюр от специално фолио.

Златни пръски

Обичате ли класически цвят за маникюр, но искате да съживи начин? Комбинирайте! Bohemie златни пайети на тъмна боя, черна или синя. Такива дръжки, украсени с златни пръстени, за да се запази верига съединител, вдигане на чаша шампанско – не по-малко съблазнителна от гол гръб във вечерна рокля.

The options of nail design with goldЧерен маникюр със злато.
The options of nail design with goldМаникюр със златни пайети са подходящи за празник и за всеки ден.

Дизайн за нокти със златен модел

За ноктите от всякакъв цвят, дори и кафяв или бял, много светъл и празничен, той ще се появи във версии със златен модел. Кристали, козметичен молив или писалка за Нокти изкуство ще представят смели и ярки мотиви върху ноктите.

The options of nail design with goldБелият маникюр с златни украшения.

За да се създаде такъв маникюр изобщо не е трудно, дори у дома:

    Купи златна химикалка или молив за нокти, бяло или друг основния цвят на лака за нокти, изберете лак за нокти и обезмаслени, покрит със слой от тонален крем, изчакайте, докато тя е напълно суха;Нанесете слой от основния цвят. След това следвайте внимателно планирана схема, изчакайте, докато изсъхне напълно, покрийте ноктите си от слой лак или гланц – вашия уникален маникюр е готов!

Ноктите фолио – и по-лесно златен маникюр!

Златен маникюр лесно да се изпълни и с помощта на мода практически нов – специален филм. Изпълнена тази конструкция в няколко етапа:

    Купи нокти фолио, специално лепило и базов лак. Запознайте се с фолио – грапава страна подходящ за залепване върху ноктите. Нанесете база и изчака, докато изсъхне. Нарежете фолио на парчета малко по-голям, отколкото си ноктите на краката. Нанесете лепило за нокти и покриване на правилната страна на фолиото, груби ленти на нокътната плоча. След като добре го изцедете и разстелете на парчета фолио, сваля рязко движение на огледално-рефлексен ивици от нокътната плочка. Всичко, което трябва да остане в ногте.

Не забравяйте да нанесете блясък или прозрачен лак върху станиол абсолютно не, това ще ленти потъмняване и да елиминираме всички усилия. Златните нокти са готови!

The options of nail design with goldС помощта на специална фолио можете да направите такъв маникюр у дома.

Златен маникюр – това е възможно във френската версия?

Французин-това е само леко, хармонично беж класически варианти? Не на всички. 2018 година на огнената маймуна изисква смели експерименти.

The options of nail design with goldНеобичайни Златни френски стил.
The options of nail design with goldТози френски маникюр е идеален за Нова година и други празници.

Най-дръзките и смели комбинации са възможни по време на зимната си ваканция. Черно, синьо, зелено, бордо, бяло и дори кафяво и златно – бъдете креативни и мач несочетаемое. Това се нарича „Авангард“. Купи специални ленти, лак злато и има същия ефект, което се използва с обикновените френски маникюр – просто се използва като базов слой не лак. Бохем и много необичаен вариант – да се обезцени на френски език. Най-добре ще изглежда черен цвят основен:

    Нанесете базовия лак;златист цвят, наливаме една прилична сума на хартия, след това нанесете малко гъба;да гъба със златен лак на върха на нокътя, резки движения.

Лак ще работи, като пръскане, неравен и без ясни граници, които да придадат особен авангарден маникюр шик.