Маникюр в стил ню преди няколко години се превърна в класика на ноктите дизайн. Бежов цвят, изглежда естествен и мек, той се съчетава добре с всякакъв стил дрехи и цветове. Този универсален маникюр, подходящ за вечерно облекло и ежедневни дрехи, затова често го използват, вместо на френски. Разнообразие от бежови нюанси ви позволява да изберете своя вариант лак, гармонирующий с цвета на кожата.

Options beige manicure

Как да изберем цвета на лака за нокти

Изборът на подходяща бежово е ключова задача в създаването на маникюр. Ако имате нежна и светла кожа, подходящ розовата палитра от цветове на студените цветове. Също така обърнете внимание на pearl цвят. Ако имате кожата средни тонове, за да се радвате на лак с пясъчен цвят. Красотата на тъмна кожа изгодно подчертае лак за нокти с персиковым оттенък.

Светла кожа са подходящи тъмни нюанси. Светлите нюанси ще придадат я болезнен вид. Ако кожата ви е тъмна, трябва да изберете лак в продължение на 2-3 тона по-светла.

Options beige manicure

Защо момичетата ходят голи

Маникюр в бежово оценени от много момичета, ето какви предимства има тази конструкция:

    голи ще е валидна и по време на работа, на среща и в други ситуации. Не е нужно пребоядисване на нокти, след парти или друго събитие;ако се влоши покритие и слезет ноктите, това няма да е много забележимо. В края на краищата цвят лак, подобен на цвета на кожата и на нокътната плочка;голи — модерен стил, с такъв маникюр, вие винаги ще са известни като модерна дама, която запознат в тренд;бежов маникюр визуално удължават пръстите;правилно подбран цвят лак подчертава красотата на цвета на кожата;маникюр в стил нюд изглежда подредено, женствена, нежна. Формата на ноктите е добре да изберете натурален, със заоблени ръбове;прилагане на лак пастелни нюанси са необходими много по-малко време, отколкото с ярки и наситени цветове. Дефекти не са толкова забележими, както бежов цвят изглежда страхотно на всяка дължина на ноктите. Дори дълги нокти няма да изглеждат вулгарно, ако ще се оцвети тялото ми с лак.

Options beige manicure

Голи 2018

През 2018 година, е актуален не само натурален бежов маникюр и прозрачен лак. Но не е задължително боядисване на всички нокти с безцветно покритие. Тази идея е достатъчно, за да спечели, като се използва въображение и художествен вкус. Например, можете да използвате шаблони на различни форми за изграждане на маникюр. За да бежов лак за нокти. Когато той изсъхва, шаблони трябва да му чисти. Това място ще бъде блясък под ноктите с лак.

Options beige manicure

Тази тенденция също лесен бежово маникюр, който можете да създадете в дома си.

Популярният френски маникюр може да бъде постигнато с помощта на бежови нюанси. За това ще ви трябва два цвята лак за нокти. Можете да използвате покритие, различни структури — гланцова и матова. В тенденцията лунен маникюр, който се смята за „се обърна на френски“. В този случай, друг цвят на свободния край, а зоната на растеж на ноктите, който е подобен на Луната. Така че този маникюр се нарича луна.

Тази година на мода маникюр, който излъчва ноктите на безименния пръст. За тази цел можете да използвате лак за нокти различни цветове, пайети, кристали, модели и друга декорация.

Options beige manicure

През 2018 г., реалният матиран лак за нокти.

Маникюр-рамка — нов 2018. Изглежда, пирони хвана в кадър. За неговото изграждане се използват два цвята лак.

Всички видове гвоздеи, определено за създаване на оригинални, атрактивни маникюр. Се променя от година на година само предметни картини, но той е актуален винаги. Тази година в образността на тренда цветя, геометрични фигури, животински принт.

Options beige manicure

Не сте направили през 2018 г. и без наклон дизайн, известен като Омбре. За стартиране могат да се използват два или повече нюанса. Те могат да се различават в 2-3 и повече цветове. Всичко зависи от желания резултат.

Създаване на маникюр в бежово можете да комбинирате няколко модни тенденции, но човек трябва да знае границата и не „прекалявате“. Дизайн на ноктите трябва да изглежда скромно и не контрастиращи разгледаме по-смело.

Майсторски клас „лятно голи“

За да създадете летен стил маникюр голи нужда от такива инструменти:

    Матиран лак бежово;неон боя с различни цветове;и халки;тънка четка за Нокти-арт.

Се прилага на основата на ноктите. Когато изсъхне, покрийте ноктите с лак в бежово 1-3 слоя. Броя на слоевете зависи от качеството на лака. Изчакайте пълното изсъхване на покритието.

С помощта на четка нанесете върху всички нокти на ивици различни цветове, наподобяващи пръски. Първо, да се използва един цвят. След това се измива с четка и нанесете ивица от друг цвят.

След изсъхване на лентички, покрийте ноктите закрепителем.

Options beige manicure

Маникюр с леопардовым принтом

В бежово ноктите, разбира се, ще изглежда леопардовый принт. Те могат да украсяват безименния нокът, които ще изглеждат по-сдържано. Можете също да създадете леопардовый фигура на всички нокти, това ще изглежда смело и атрактивно.

Options beige manicure

За маникюр са необходими следните материали:

    основно и горно покритие; — ацетон;лакове три цвята — бежово, черно и златно, четка.

Лечение на всички нокти с ацетон, за да обезмаслени им. Нанесете бежов лак за нокти. След неговото изсъхване се създават петна на златист цвят. Те трябва да имат ясна форма, но с различен Размер. В природата няма място със същия размер, така че естествено, не трябва да ги направи еднакви.

Всяко място трябва да бъдат очертани с черен цвят. Кръг не трябва да бъде затворен, създаване на черна линия неравномерной дебелина. Направи го прекъсва. Така ще се постигне максимална естественост. Нанесете няколко черни петна на бежевом покритието. След като изсъхне, се покрива с петна на ноктите прозрачен лак.

Options beige manicure

Бежово маникюр с леопардовым принтом може да бъде създаден, като се използват етикети или водни превод. Те могат да бъдат закупени в магазин за аксесоари за дизайн на ноктите. Стикер се прилага на нокти, покрити с базов лак. Отгоре се нанасят на горния слой. Ако използвате perevozku, трябва да го държи във водата, след това отстранете от основи и придават на нокътната плоча. Вълна, за да премахнете останалата част от влагата. Покрийте ноктите закрепителем.

Options beige manicure

Options beige manicure

Options beige manicure

Options beige manicure

Options beige manicure

Options beige manicure