стил

Видове мъжки обувки и ботуши

Обувките са неразделна част от бизнес стил. Именно този вид обувки, в на пръв поглед представителки на прекрасния пол, като обувки може да каже много за социалния статус на мъжете, а също и точността му. Съвременната мода диктува своите условия, така че има различни видове мъжки обувки и ботуши. Тези модели могат да бъдат изработени от кожа, велур, имат спортен стил, но на класически мъжки обувки почти винаги без конкуренция. Видове обувки дамски обувки магазини огромно количество, така че може да изберете модел обувки за всеки вкус и бюджет.

Types of mens shoes and boots

Характеристики за избора на обувки

Мъжете, избор на обувки, трябва да се вземат предвид размерът му и растежа.

    Ако имате голям е размерът на крака и нисък ръст, се препоръчва да се избере модел на обувки с тъп или кръгла пръсти. За високи мъже, включително и тези, които имат нормални пропорции, са удобни обувки с леко удължен чучур. Токчета е желателно да закупите ниско растящ на мъжете, защото тези видове обувки ще ви позволи да изглеждате по-тънък и по-горе.

Обувки може да бъде всесезонни, Демисезон, лятото и зимата. При избора непременно помислете кое време на годината ще флиртувам.

Types of mens shoes and boots

Oxfords, монах, Топ шайдеры, Лоферы, мокасини – има различни видове мъжки обувки, които имат своя история, степента на формалности и правила чорапи. Много мъже, закупуване на обувки за мъже, просто купуват всеки модел обувки, без особено да се замисляме, че те избират. Ако искате да знаете, кои точно модел обувки са, какви са техните характеристики, е необходимо да се проучи основните им.

Types of mens shoes and boots

Класификация лъжа ремък или въже, както и липсата им. Двата основни вида обувки, за да изберете обувки без връзки (чехли), и обувки с шнурками. Освен това някъде между тези видове са monkey действия, т.е., обувки с катарами и най-Сидера обувки, която се отнася към категорията на Слиперов, но има шнуровку.

Обувки с шнурками

Обувки дантела прозорци могат да бъдат разделени на обувки:

    открита шнур;затворена шнур.

За модели с отворен шнур може да се дължи обувки Дерби и повечето обувки. Страна на обувката (берцы), обувки с отворени шнур са в предната част, т.е. те са пришити към нея отгоре, а ото продължава да вамп. Обувки, която има затворени сандали, всичко е по – различно-ботуши са пришити под вамп. Те образуват “ V “ и издърпване зашива под сандали и ботильоны. В края на краищата, обувки със затворена шнур изглеждат така, като че ли те са направени от едно парче кожа. За модели със затворена шнур са Oxfords.

Обувки Дерби

Нарежете дерби обувки с отворени шнур, тя е в основата на други видове мъжки обувки. Дербито на по-малко формални, отколкото стандартните обувки дантела прозорци, обличам по-лесно, и те са по-гъвкав благодарение на своята отворена шнур. Ботильоны ето зашити на върха на жена-вамп, това е страна нашиты върху предната част. Ето защо страните свободно да се различават, когато развърза връзките на обувките. Този вид обувки могат да се извършват с перфорации или без нея.

Types of mens shoes and boots

Смята се, че името на тази порода идва от граф Дерби, който е създал първите обувки, като е трудно да се дръпне ботуши от тялото му. Дълго време на Дербито е смятан за част от ежедневието, ежедневни обувки. Модерни Дерби е много вкусна. В същото време, лошо красив и стилен Дерби е напълно възможно да се съчетаят с бизнес-костюм. Разбира се, че Дерби ще бъде отлично се комбинира с дънки.
Тази обувки се смята за най-универсална. Черни възможности обувки са подходящи за строги костюми, двухцветных или кафяво — неформални панталони и дънки. Съответно, тези мъжки обувки са подходящи в офиса и на различни събития.

Types of mens shoes and boots

Обувки Оксфорд

Тези обувки за пръв път са се появили в началото на 19 век в Оксфорд, като става популярен благодарение на студентите от Оксфордския колеж. В това време студентите одевали обувки с шнурками, за да демонстрират своя собствен стил. Докато повечето мъже предпочитат ботуши. Обувки Оксфорд по-тънки и элегантнее, отколкото Дерби. Те са обувки за специални поводи или по-официална обувки. Oxfords са на висок стил. Стандартна мъжки обувки Оксфорд са изработени от черна телешка кожа, те са идеални смокинг или костюм. Тъмно-кафяви Oxfords ще се отнесат по-тъмно кафяво, тъмно син или черен костюм.

Types of mens shoes and boots

Горната част показва затворена шнуровку, където союзка зашива върху берца. Двете страни овладя шнурком, зашити под предната част, а след това се сливат под връзките на горната част на езика, зашива по-долу. Има две странични части към предната част на буквата „V“. Тези обувки може да има перфорация или да бъде без нея. Oxfords са създадени на базата на „Balmoral“, който влезе в модата във Великобритания, се носи през 18 век. И техните предшественици са били Оксфордские мъжки обувки.

Types of mens shoes and boots

Класически oxfords произвеждат от велур и лачена кожа и различни комбинации от материали. Класически цвят oxfords кафяво и черно. Oxfords се считат за официални и строги обувки. Те решили да поставят на официалните „“ класически костюм, смокинг или фрак.

Types of mens shoes and boots

Обувки, Е Забранено

Забранено американците наричат обувки Дерби, въпреки това, на обувки с отворен шнур с неговите характеристики. За разлика обувки Дерби Блюхер няма допълнителни отделни елементи. Да се направи, е Забранено обувки, прибитый на върха на заднике и мыске. Обувки, е Забранено не притежават необходимите елегантност, за да се носи с официални или делови костюм. Но те са идеалният избор за костюм в стил кънтри или дънки.

Types of mens shoes and boots

Обувките без връзки

Траверси — общо наименование за всички видове обувки без връзки (и други видове застежек). Името им идва от подхлъзване на обувките. Обувките без връзки в Америка наричат мокасини, но това не е много правилно, защото мокасини вид траверси. Освен това, с изключение на мокасини има още Топ шайдеры и мокасини.

Мокасини

Това е най-древният Вид обувки. Мокасини това е традиционна обувки индианец, който е бил сшита от две парчета кожа. Днес мокасини представляват меки и леки обувки без шипове и тънките подметки. Мокасини от тънка подметка, подходящи за дълги разходки по твърда повърхност, а също така и за официални събития. Те са идеални за пътувания с кола и пасивен отдих. Те често се наричат шофиране обувки, които са удобни за шофиране. Тънка подметка позволява по-добро усещане на педала. Мокасини може и трябва да се носят без чорапи.

Традиционните мокасини стелка липсва, или по-скоро в тях стелка ходила. Днес мокасини често променен което ги прави по-дебела подметка и добави стельку. Тези мокасини са по-подходящи за всекидневна употреба, но им е трудно да се нарече мокасини. Днес е доста рядко могат да се срещнат класически мокасини.

Types of mens shoes and boots

Types of mens shoes and boots

Топ шайдеры

Топ шайдеры мокасини, които ще бъдат променени, за пускането им на морската разходка. Класически Топ шайдеры е изработена от водоустойчива, естествена кожа. Гумена подметка е направена така, че по мократа палуба, не се плъзга. В горната sagerah се използват кожени шнурове, те продеты през люверсы месингови, те се простират по протежение на петите, за да се осигури по-добро прилягане на обувката. Тези шнурове са главната особеност на Топ Сидеров, но в началото, важен елемент е ходило Non-выскальзования Топ Сидеров.

Types of mens shoes and boots

Класически Топ sagerah без подплата. Модерен Топ шайдеры, по отношение на суха земя, до голяма степен са запазили морски качества, но нямат много функционални стойности. Подметка с дълбок рифлением и по-дебели, така че удобно да ги нося на сушата, но не може да се използва на палубата, като единствен могат да се подават малки камъни. Най-добрите шайдеры прието да се носят без чорапи, те са обувки за забавление и отдих.

Types of mens shoes and boots

Мокасини

Мокасини – най-практичният и най-популярният вид мъжки Слиперов. Те бързо печели популярност, тъй като е удобно за носене, за обличане и се оттегли. Мокасини и гъвкав, както и на Дерби, но те основно се отнасят към ежедневното стил. В случай на правилното съчетание мокасини могат да се носят с бизнес-костюм. Това мокасини на ниски токчета и подметка.

Types of mens shoes and boots

Маймуна

Monkey действия — обувки, които не се отнасят до обувките с шнурками, нито места за спане. Тази обувки предпочитат обикновените хора. Маймуна по дизайн са идентични, обувки, Оксфорд и Дарби, те също имат странични части (берцы) и предната част (союзкой), обаче, връзка с катарама го прави специфичен тип обувки. Маймуна с класически и елегантен външен вид може да се превърне в отлична алтернатива за тези, които не обичат да се придържат към офис облеклото. Маймуна изглежда страхотно с свитером и ленени панталони. Мъж маймуна често не съдържат допълнителни декоративни елементи и орнаменти.

Types of mens shoes and boots

Броги

Броги-това не е отделен вид обувки. Този начин на декориране на обувки с лъч. Това са обувки с модели и линии на пробиване. Броги мъжки може да представлява всеки от основните видове мъжки обувки – Oxfords, Дарби и дори Лоферы. Обикновено, перфорирани модели на чорап и шевове, които се свързват част на обувката.

Types of mens shoes and boots

Броги мъжки могат да се разделят на три вида според вида на чорап и степента на brugiavini. Той е пълен с Броги, четворката Броги и полу-броги. Рязане на пръсти пълна Протяжку винаги във формата на Латинската буква W. тримесечие на Броган и полуфабрикатами, brogo краката отделена с директен шев. Перфорация на мыске в квартал brogo напълно липсва.

Types of mens shoes and boots

Types of mens shoes and boots

Theme by Anders Norén