Безупречно и добре поддържан външен вид идеал, към който са се стремили много момичета. Женски ръце, разбира се, обект на мъжко внимание. Следователно, важно условие за женската привлекателност е красив и чист маникюр. Идеалният вариант, който ще отговаря на всички дрешки, е френски маникюр. Неговите основни добродетели-на женственост и гъвкавост.

Kinds of French manicureФренски маникюр

Французите дойдоха чрез изобретателност Джеф Пинк. Той непрекъснато чувал оплаквания от клиенти, и сценаристи за маникюр актриси. Те трябва да съответства на цвета на ноктите при всеки дрешки отделно. Проблемът е решен и френски маникюр, където ногтевая плоча, покрита с бледо-розови и на свободен край се нанася бял лак. Тази универсална идея за боядисване на ноктите първото ми хвана в света на модели и актьори, след това се премества в маса. Така преди 40 години, яке, всяка година се появяват нови и свежи идеи на този проект. Френския маникюр е подходящ за всяка форма на нокътната плочка, за всяка дължина.

Класически

Най-популярният френски маникюр — класически. Ногтевая плоча, покрита с бледо розов, телесен цвят или прозрачен лак по ръба на нокътя се нанася бял лак. Класически дизайн нокти френч подходящ за празнични поводи, и за ежедневието начин. През 2018 година той ще бъде от значение, дори и модни новости не измести този дизайн.

Kinds of French manicureКласически френски маникюр

Цвят На Френски

Тази конструкция ви позволява да използвате в маникюре любимите си цветове. Той е създаден по такъв начин — на свободен край се нанася бял и всеки друг цвят. Ногтевая плоча естествен цвят.

Kinds of French manicureЦвят На Френски

Милениум

По-ефектен френски маникюр 2018 — ефективен дизайн. Красив френски маникюр за специални случаи, когато трябва да се направи впечатление и да изпъкнат сред общата маса хора. На върха на нокътя, украсени с пайети, фолио или пайети, а останалата част е покрита с безцветен лак.

Kinds of French manicureМилениум

Декоративно покритие

Този френски маникюр изглежда като произведение на изкуството. Използва се за декоративна лепнины, дантела, мъниста, акрилни бои, използвани за създаване на чертежи на други функции декор. Цветова палитра, тема и стил могат да бъдат най-неочаквани. Важното в маникюре — изключителност и индивидуалност, можете спокойно да използвате нов дизайн.

Kinds of French manicureДекоративно покритие

Съчетание на текстури

Впечатляващ дизайн на нокти, френски маникюр, който е комбинация от лакове на различна текстура. Особено важно през 2018 г., е необходимо тандем гланц и мат покритие. Например, ногтевая плоча се покрива от синята гланцов лак, на върха на ноктите — син матиран. Нюанси на синьо цвят може да варира от 1-2 тона, или имат значителен контраст.

Kinds of French manicureСъчетание на текстури в маникюре

В холивудски стил

Този маникюр е „обърнат“ версия на класическия френски. Тук белият цвят се нанася върху ръба на нокътя, а „усмивка“ в зоната на растежа. Някои артисти предпочитат да рисува на бял и свободен край. Изглежда красиво холивудски френски 2018, изпълнена в контрастни цветове. Маникюр може да бъде допълнено от изготвянето.

Kinds of French manicureХоливудски маникюр

Допълнителни-Френски

Този смел маникюр съчетава в себе си два ярки нюанса. Чудесен вариант за лятото на 2018 година, когато в пъстри цветове ще са подходящи и са подходящи за sundresses в красивия цветен принт, цветни ризи и други дрехи. Маникюр-това не е подходящ прозрачен лак. Цвят трябва да бъде плътен и наситен. Изгодно изглеждат комбинация от оранжево с лилаво, ефектно изглежда комбинация от розово с черно, розово с оранжево, синьо и жълто.

Kinds of French manicureДопълнителни-Френски

Обрат-Френч

Нов маникюр 2018 включва превръщането на френски език, когато без край е прикрепена не един, а няколко цвята. Ленти нюанси могат да се движат безпроблемно един в друг, или имат ясно разделение. Посоката на лентите може да бъде също са много различни.

Kinds of French manicureОбрат-Френч

Омбре Стил

Плавен преход от един цвят към друг, който е известен под мистериозно име Омбре, активно се използва не само в изкуството на фризьорството и дизайн нокти. Тази идея може да се прилага в френски маникюр 2018. Дизайн на ноктите могат да бъдат създадени в такива области — преминаване от светло на цвят на тъмен, наклон от две контрастиращи нюанси, преход нюанси от един на нокътя до другия.

Kinds of French manicureОмбре Стил

Техника френски стил Омбре

За дизайн ви необходими следните инструменти и материали:

    два лак с различни нюанси. Можете да използвате класически цветове — черно и бледо розово или два в контрастен нюанс;основно и горно покритие;гъба;фолио;течност за премахване на лака;клечки за зъби;памучни дискове и пръчки.

Подготовка на ноктите за нокти прилагане. Премахване на старото покритие, коригира формата на нокътната плочка. Намокрете пръстите на краката си в топла сапунена вода в продължение на 5 минути, се реже кожичките.

Нанесете Основа. Нататък изработи всички ноктите светъл оттенък на ноктите планирате да използвате при създаването на френски. Върху фолио нанесете лак в реда, в който искате да виждате на ноктите си. Комбинация между нюанси на клечка за зъби. Тъмна сянка е най-добре да се прилага на основата на нокътя, за да се визуално да удължат тях.

НАНЕСЕТЕ на гъба в боя и да го приложите към пластинам с помощта на похлопывающими движения. Не натискайте силно на гъба, в противен случай тя ще поеме целия нокът.

Прилагат фиксатив веднага след нанасяне на лака. Той трябва незабавно да се използва за изглаждане на неравни повърхности, който е бил създаден от гъба. Като гъба, веднага улавя целия нокът, ще трябва да го поставите върху фолио, след разглеждане на всеки нокът.

Сега можете да използвате сешоар. Той се продава под формата на спрейове и лакове с помощта на четка. Ако не разполагате с такива сухи нокти, естествено.

С памучен тампон отстранете излишния лак на кожата около ноктите.

В края на краищата, вие можете да декорирате маникюр кристали.

Всяка година се появяват нови проекти, които помагат на подучить френски стил на ноктите.

Kinds of French manicureНеобичаен френски маникюр Kinds of French manicureнеобичаен френски маникюр