прически

Вечерна прическа

Отивате на парти или друго официално събитие? Тогава Имате нужда от красиво облекло, перфектен грим и разбира се, стилна прическа, която да добави вашия начин на чар и оригиналност.

Evening hairstyleВечерна прическа Evening hairstyleвечерни прически връзка

Класически кок

Това е много проста, но много популярни вечерни прически. Можете да го направите сами, опаковане, тя е подходяща за средни и дълги косата:

Evening hairstyleКласически pocockia в стегнат кок, предварително събрани косата и увийте на пакет. Завършва къдрици скрити под основата на гредата. Поставяне на коса, фиби или ръкохватки Кърби. Ако Имате нужда от висок кок, а след това да се съберат в опашка коса на темето, и осигуряване на гумена лента, за да ги поддържаме. Увийте къдрици около венеца и, отново, поставяне на щифтове.

Забележка: лъч ще бъде много по-романтично с издадени в храмовете, къдрав кичур.

Evening hairstyleКласически кок Evening hairstyleмодни вечерни прически Evening hairstyleВечерна прическа кок къдрава коса

На обвивката или на лъчи във френски стил

В този случай, всички заглавия – елегантни прически, които винаги са на мода. Пенирани коса ще ви направят визуално по-горе, по-тънък и визуално удлинят врата.

Evening hairstyleПрическа черупки

Идеалната крива на черупката е идеален за всяка вечерна рокля или дори костюм.

Контур за всеки случай (че ви харесва) коса, обвързани в опашката. Допълнително се пристяга ръката си към главата. Останалите замъци да попаднат под един корпус, което му придава необходимата форма и крепежни шипове. Evening hairstyleПрическа черупки Evening hairstyleприческа черупки

Обтегач

Това вечерни прически в различни варианти за най-официални и значими събития. Всичко зависи от Вашите умения и фантазия.

Особено често се използва закопчалката в създаването на сватбената начин. В действителност, тази прическа е къдрава коса, хоризонтални или вертикални форми.

Evening hairstyleОбтегач връзвам на висок опашка на темето, така че тя се дели на няколко отделни части. Всеки навийте внимателно necesite едновременно, поръсва се с малко лак за коса, и я огъвате на ринга и го увийте около пръста си. Прикручиваем пръстени, игли за коса и отново оправи лак. Така че трябва да се сложи всяко направление. Evening hairstyleОбтегач Evening hairstyleОбтегач

Важно: създаване на прически ще бъде по-лесно, ако просто завить опашката Плойкой, а след това в хаотичен ред да направления невидимками.

Вълни

Evening hairstyleКъдрава коса

За да направите вечерна прическа, с помощта на обичайните опашка. Всичко е просто: на мокра коса в плитка коси, а след това, като те напълно ще пресъхне, rasplatita и се оставя в растянутом формата.

Прическа „вълна“ готов стилен и елегантен.

За да получите необичайни варианти на тази прическа, може да се плитка различен брой косичек: две или три опашка – къдрите с големи вълни, много тънки косичек на въздуха копной малки къдрици.

Evening hairstyleКъдрава коса Evening hairstyleВечерна прическа от буйни кудрей

Короната

Spit, уложенная под формата на короната, ще бъде просто идеален вечерна прическа. Ще се почувствате истинска Кралица!

Evening hairstyleПрическа coronaberis косата си с гребен, отделете няколко кичура коса от двете страни и в същото време, не пречи, убийте го с помощта на заколок. Necesite горната част на косата и съберете всички косата на ниска опашка (на шията).Поръсва се с малко лак. Да се носят на главата си перука е заплетенная във формата на венец, увит около главата. Свържете краищата на опашката и опашка, закрепете ги фиби. Кичури от двете страни, рано си отиде, боя и заключителни странични плитки с били zapravlennymi всеки от тях под една опашка. Поставяне на щифтове и украсете оригинални щипки за коса. Evening hairstyleКосата короната

Гайтани и ширити

Evening hairstyleПлитка

Различни плетене-тя винаги е актуална и оригинална плитка подходящ за различни специални случаи. Специално внимание заслужават френски, холандски плитки, пигтейли, така наречените „рибя опашка“ и шипове. Изглежда много стилно ажурни на шиш. Е, как ви изглежда това, вие трябва да знаете всичко.

– Къдрици

Много стилни и красиви прически можете да създадете и използвате обикновени ленти за коса. Леко smooth ги с локонами и леко се поръсва с лак. Не е ще изглежда зле, ако вие, например, правите за първи път (на косата), след това използвайте мат.

Evening hairstyle– Къдрици Evening hairstyleкъдрици –

Съвети и препоръки за избора на прическа за вечерта

Изборът на прическа за вечерта, зависи преди всичко от Вашата прическа и текстура на косата. Къси и дълги къдрици могат да бъдат организирани по различен начин. Понякога се налага да се използват общите направления, изкуствена коса и дори косата.

Не по-малко важно, е степента на тържественост на събитието, на което да отидете:

    за бизнес срещи, можете да използвате всеки един чист и строги вечерни прически — изберете, която ви харесва повече;фирмено парти, можете да на страницата за публикуване на косата в класически стил, но тук това е приемливо си позволяват свобода, за сватба или моминско парти, не се колебайте да ходи с всяка прическа, най — важното- не забравяйте да го украсят с оригинални кристали или фиби.

Също така задължително трябва да се вземат предвид при избора на прическа собствен цвят на косата, форма на лицето и на фигурата. Леко обемна стайлинг ще изглежда страхотно на къси косата са доста големи, но високи жени.

Evening hairstyleКомплект

За обладательниц с дълга коса и стройно силует са особено подходящи посочените по-горе „в леглото“, украсена със златни аксесоари и цветове. Не лош вариант ще обикновените свобода косата.

Прическа за вечерта, отваряне на врата и ефирни къдрици-чудесен избор за момичета, среден на ръст, но на „худышек“ с една и съща комплекции ще е страхотно прическа с бретон, например, обемът на каре или буйни къдрици.

Сега вие знаете какви са вечерни прически и дори малко повече. Но все пак, понякога, е по-добре да отидете на фризьор! Например, ако Имате важно събитие и не Сте сигурни в собствените си сили.

Evening hairstyleЛъч от страна на Evening hairstyleелегантни вечерни прически Evening hairstyleВечерна прическа с декорация

Theme by Anders Norén