Палто сегашната зима 2018-2019 година в тенденция. Това е жена дизайнери играе по различен начин. Изолирана и украсени с кожа, излезе с интересни фасоны, качват необичайна плат. Разберете, че днес е на мода и изберете луксозно палто, което подчертае за вас!

Trending winter coat with furПалто с кожа яка.

Тенденции 2018

В сезон 2018-2019, дизайнерите често използват широк маншет от кожа, за да отговарят на яка. Или дори да свали яката, оставяйки се съсредоточи единствено върху белезници. На мода чанти от кожа. Преминали от минали сезони и остава в тенденция с меховыми джобове. Козина навън също може да се намери в други части на палтото, например, в района на елеци. Този интериор, съчетани с гладки тъкани останалата тапицерия, изглежда много оригинално.

В модния есенно-зимен сезон 2018-2019, гигантски яки кожа, оверсайз. Ефект на обема на засилва скъп воротом тъкани и триизмерно творение. Също много яки в комбинация с къси сака палта, подходящи само за шофиране в колата.

Trending winter coat with furЗелено палто с кожа яка.
Trending winter coat with furМодел с кожа, блестеше в есенните модни.
Trending winter coat with furПалто с меховыми джобове и ръкави.

Варианти с кожа се разпространяват не само на външния дизайн. Дизайнерите на висша мода вече ни представи модели с кожа подплата, а това е точно това, което е необходимо за руската зима. Например, палта, изолирана отвътре бяла кожа, и топли, и излъчва елегантност.

Между другото, белият цвят-това е специален тренд на сезона 2018-2019. Дизайнерите са измислили толкова много красиви неща. И въпреки че този модел съвсем не е практичен, но можете да го съхранявате в гардероба за специални случаи. Напротив, дизайнери представиха традиционни пухени палта, подходящи за всеки ден и дълги разходки, но не и за ученици „светлина“.

Trending winter coat with furПрез този сезон изберете палто в клетката или класически черен, бежов, сив цвят.

На модните подиуми, които диктуват модата, са били чести, дълги зимни палта, някои дори на пода. Разбира се, за много руски региони с переменчивой зимата, морозно, киша, тези модели не са подходящи, но на определена дължина под коляното, можете да си позволите. Така, на мода есен-зима 2018-2019-популярният модел на „пашкул“ — дълги (до около средата на пищяла), изкуствена кожа и красива.

Що се отнася до тъканите и щампи, една от тенденциите е да се използва в интериора на тъканите, което означава, материи и щампи напомня мебельную на тапицерията. Втората тенденция – в наклонена клетка на 70-те години. клетъчно уголемена печат ворсовая плат и оборудвана силует. Между другото, плавни линии и женствена силует се срещат и в други модерни модели, сезон 2018-2019.

Trending winter coat with furПалто с щампи в този сезон.
Trending winter coat with furОригиналният дизайн на модели палта.

Характеристики палто чорапи

Ако ти никога не носеше палто през зимата, предпочитайки якета, палта или палто, обърнете внимание на предимствата на зимно палто:

    Подходящ е за момичета и жени от всяка фигура. Ви прави елегантни и стилни, подобрява самочувствието. Плътен плат от вълна с модерен синтетичен топлоизолация запазва топлината и предпазва от вятър. Промяна на аксесоари за палто, може да промени настроението начин. Кожа на яката вдигната – може да вървиш, без яка или да го замени с друг. Строги кожени ръкавици и чанта могат да се редуват с ярък беретом и шал, и т.н.

Избор на зимно палто, мисля, че подобни ситуации или друг вид кожа. За бизнес срещи и по-неотложни късокосмести породи (зайци, норки), който изглежда класически запазени. За разходки и други официални събития, може да вземете с дълги коси и кожа (Черен, Лисица, миеща мечка), което създава ефектен начин.

Trending winter coat with furЕсен бежевое палто с малко кожа яка.
Trending winter coat with furЯрък модел за ярка индивидуалност.

Дамите с широки бедра е повече подходящ за трапецовидна форма, в които момичета са добри и леки. Жените с широки рамене добри яки обем. Ниска момичета трябва да изберете палто с дължина до средата на прасците. Елегантно изглеждат високи модели с колан. Изберете палто с кожа, въз основа на модните тенденции на сезона 2018-2019, особеностите на Вашата фигура и професията, и щастливи през зимата в тази дрехите ви са гарантирани!