Всяка година дизайнери и стилисти, които ни дават още една възможност по нов начин да погледнете на своя имидж, а през 2018 година ни донесе нови тенденции в женските прическите. Каква прическа да изберете, за да станат по-привлекателни и да не загубят своята индивидуалност?

Trends in womens haircuts 2018Удължен Боб

Първото нещо, което трябва да се обърне внимание при избора на прическа за всеки дълга коса, това е един вид женски външен вид.

Основните тенденции, прически 2018 за жени

Оставете мода класически свободен приятелка, и мястото им заемат прически, назъбени, асиметрични краища. Това може да звучи грозно, но това, което разгильдяйство е един от основните тенденции на новия сезон. Благодаря Кийра Найтли и Кристен Стюарт са станали модерни полагане под формата на „мръсни къдрици“, но в комбинация с настоящата екипировки тази нарочитая небрежност изглежда много органично. Стилен вариант и за подреждане на базата на косене каскада, когато косата добива назад, оставяйки отворен уиски.

Trends in womens haircuts 2018Прическа е с удължен бретон

Още един тренд, който не ще остави в посока момичета, мода – къдрици. Те могат да бъдат всякакви размери и форми, важното е да не забравяме за основната тенденция небрежност.

Перфектен стил в сезон на 2018 г., за жени или не стайлинг или отнемане на невнимание и небрежност.

Се популярност на раздялата, защото благодарение на него грим обърне повече внимание, което ни позволява да се подчертае красотата на очите.

Основната тенденция е максимално удължаване на бретон, от скулите до брадичката и челото.

Прически мода женски 2018 за къса коса

Набират все по-голяма популярност прическа pixie. Той е идеален за тънки удължавам лице, с тесни скулами. Тази прическа трябва да се избягва за тези, които имат широки скули и чело, и брадичката квадратен. Освен това, не всяко момиче предпочита да се раздели с по-дълга коса в прическа.

Trends in womens haircuts 2018Прическа за къса коса с ламиниране

Trends in womens haircuts 2018Боб прическа с полагане на

Не по-малко модно решение и обикновен Боб. Бретон или асиметрични леки къдрици, които на последните тенденции, които ще ви помогнат да освежите начин. Момичета с кръгли лица разходите гледате под ъгъл Боб, а овалу лицето на тази прическа е подходяща директен къс бретон. Напълно чиста версия на Боб прическа с ясни изчистени линии и гладко полагане излезе от мода.

Изтъняване, акцент върху слепоочията или задната част на главата, ассиметрия тези функции ще ви помогнат да останете в тенденция.

С оглед на особена популярност се откроява т.нар лук, или челото – удължена версия на обичайните Боб — и wavebob, той ВОБ – удължен Боб, сгънати леки небрежными вълни.

Trends in womens haircuts 2018Класически Боб

Никога не излиза от квадрата на мода, което не е изненадващо, тъй като с всякакъв вид външен вид лесно да изберете подходящия вариант. При избора на прическа трябва да се откажат от обичайните плавен силует, в полза на асиметрия и класификация. Интересно решение ще се превърне в продълговат направления на лицето, с къси коса в задната част на главата.

Trends in womens haircuts 2018Прическа pixie

Въплъщение на стил унисекс ще подрезание-прически, които не се осмеляват всяка жена.

2018 модни прически за средно дълга коса

За средна дължина на косата е голям стълби, визуално съдържащите лицето и придава обем на фините коси. За да създадете смели ярък начин завить косата навън, а прическа изглежда специален и елегантен, вие може да махнете косата си назад, оставяйки следа няколко направления, обхващащи скулите.

Trends in womens haircuts 2018Къдрици на косата със средна дължина

Огромен избор на варианти за стайлинг през новия сезон ни предлага подстригване каскада. Каскада е универсална и е подходяща за почти всеки, може да се използва за добавяне на обем на тънка коса и добавете лекота дебелина. Прическа каскада 2018 г. могат да бъдат с бретон или без, преки или асиметрични, с крив или прав пробором. Важното е да се запомни, че безгрижие и небрежност-това са две различни неща, и за да се избегне блеклые и цъфтежите на косата коса.

Trends in womens haircuts 2018Каре с леки вълни

Трябва също да се отбележи рваную прическа, оптимална за буйна гъста коса. В комбинация с необичаен цвят, те ще направят всяка имиджа на стилен и запомнящ се начин.

Trends in womens haircuts 2018Асиметрични прически

Собствениците на преки гладка коса вие трябва да гледате на многослойни прически, подчертава контурите на всяка нишка.

2018 модни прически за дълга коса

В сезона на дългите коси сами по себе си тренд. Но ние не трябва да забравяме, че е красива дълга коса, добре поддържани и здрави.

Вие трябва да бъдете внимателни с кудрями, тъй актуални в модерните модни, всички физически и термичните въздействие върху косата оказва значително влияние върху тяхното състояние. Най-добрият вид на стегнати къдрици на много дълга коса и тези, чиято Дължина на косата до раменете, трябва да даде предпочитание на гладка ясно изразени вълни.

Вземете вашата прическа за дълга коса в строго съответствие с вашия тип лице. Жените с вытянутым лицето трябва да се откаже от удължаване на предните направления и ассиметричных допустими отклонения, които могат визуално да Направите лицето още повече.

Trends in womens haircuts 2018Прическа каскада за дълга коса

Тези, които имат тънка коса, идеална скорост на косене с дълбоки и чести трамплин. Това придава лекота и обем направления, да им даде форма и структура, за да добавите лекота на косата. В този случай на асиметрия и калибриране ще бъде по-органично.

Обладательницам с дълга коса е по-добре да се откаже от добрия благодарение на нея, основната част от загубите част на коса и коса може да изглежда не много дебели. Въпреки че са дълги, подредени в строго съответствие с модните тенденции бретон, ще бъде чудесно изглежда при създаването на прикорневого обема и естествени големи къдрици.

Trends in womens haircuts 2018Прически за равен на косата

Trends in womens haircuts 2018Неаккуратный снопче на главата

Основното нещо-да се започне от вашия тип коса. За по-гъста и буйна коса-това е да направите най-лесният стайлинг. Ще бъде достатъчно, за да се справят с Плойкой завършва изсушени с малко количество Мус за коса. Това ще запази обема и коригира формата на прическата.

Trends in womens haircuts 2018Къса прическа

Щастливите собственици на дебели къдрици и естествено къдрава направления използвайте восък върху отделните кичури. Ако косата ти не е достатъчно обем в корените, подсушете ги с помощта на сешоар, увиснали с главата надолу. Нататък си струва да се вземе малко восък и се движи с пръст някакви завитушки.

Trends in womens haircuts 2018Прически за къдрава коса

Най-модерните прически отварят неограничен простор на жените 2018г за прилагане на фантазия и проява на индивидуалност, така че смело експериментирайте и не се страхувайте новост.