стил

Сватбени тенденции 2018: най-актуалните съвети и препоръки

Планиране на сватбено тържество младоженците се опитва да бъде добра, като се има предвид не само пожелания от гостите и техните предпочитания, но и на модните тенденции. Тенденции 2018 в концепцията на сватбената мода и стил на вашия приятен демократичен подход, изобилие от идеи, ярки и необичайни решения.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбени рокли в стил бохо

Догонва?

Тенденциите се появяват не сами по себе си. Например, известен Институт за цветове pantone всяка година прави списък на модерни нюанси, които са най-актуални през настъпващия сезон. За да се разбере какъв цвят е наистина забележително, експерти изучават широки аспекти на живота в съвременното общество.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбена рокля в светло бежов

Модната Индустрия зависи от много явления, които се случват в обществото, се взема предвид настроението на обществото, успехите и провалите на последното време, които често желае да получи човек, какви възгледи за живота споделя. Изглежда, изведнъж, има определена тенденция, която будоражит съзнанието на модата.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceБяло-червено сватбена рокля

Всъщност, това са хора, които търсят Мода, стил, възпитание, компютърно цифрово управляеми шлайфмашини своя собствена красота и модни форми на текущия стандарт. Сватбена мода не е изключение от правилото. За празник премина ефективно ще се помни от всички творчеството си, изискан стил и модни тенденции, сватбени тенденции трябва да бъдат проучени.

Модни цветови решения за сватбени събития

Сватбени тенденции 2018-това е, преди всичко, силата на цветовете в общият клирънс на празника, невероятни превръщането на булката, безупречен Чар на младоженеца, единство на общата идея. Новият сватбен сезон донесе невероятни нежни нотки на знатен произход, на фона на странни цветя.

В специална почит всички нюанси на червено, синьо, неон, тюркоаз, вино-червено, розово и Марсала. Сватбени 2018-това е смело съчетание на контрастни решения, декламация страст и обожание на вечната любов.

Въпреки това, за последователи на умереност и строга класика дизайнерите са подготвили съвсем различен избор на цветове. Това е нежна праскова, лесен тонален крем, луксозна „кафе с мляко“, мек кварц, нежни бледо-корал, романтичен нюанс на пролетното небе.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбена рокля бледо-тюркоаз

Отново на мода ментови нюанси. Сега, обаче, това не е богат изборът, но само намек, тънък текстурирани платове за булчински рокли. Той може да бъде допълнен обмислен маникюр, екстравагантен букет, смели аксесоари.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватба в стил Бохемски шик

Популярната зрънце пясък, слънчеви цветове. Ефектно изглежда комбинация от червено и теракота тон. Въпреки това, тези цветове трябва дозата да бъдат използвани в Луках младоженци. Хармония се постига чрез цялостна концепция и планиране на всички детайли.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceДантели сватбена рокля

Нови нюанси за една незабравима начин

Тенденции 2018 имат специално изобилие от цветове. На модната сцена съвсем нови нюанси и цветове, които не са били използвани дизайнери.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceКожа наметало на сватбена рокля

„Прашен роза“

Цвят-доминиращ за класически сватби. Завладяващ еластичността, текстурата, кадифен переливы. За любителите на цветни стилисти предлагат да се съчетаят нов модерен нюанс с перлената палитра. Акценти расставляются с помощта на аксесоари с дълбок цвят „старо злато“.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceРозова сватбена рокля

„Прасковен крем“

Лек и топъл тон, които подчертават свежестта на лицето и финес начин. Извън базата с билкови акценти, аксесоари, шампанско и чисто крем бележки.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceРокля светло жълт цвят за сватба

„Синята перла“

Чудесно въплъщение на знатен произход с не по-малко настоятелен тон, „розов кварц“. За любителите на цветисти текстура препоръчва се допълват с шоколад акценти.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбена рокля с отворен гръб

„Сиви violet“

Много мек нюанс, който ще даде сватба Люк airness и ярко изразена елегантност. Добре се съчетава с боровинки, вино и сребърни детайли.

„Студено кафе“

Идеална за ЕКО-парти и селски сватби. Като допълнителен „инструмент за цвят“ можете да изберете изумрудено-тревисти нюанси.

Бутилка-зелен

Това е интересно решение, може да се наблюдава в Сватбена колекция от миналия сезон. Въпреки това, през 2018 г. на церемония в стил „ботаник“ ще стане още по-популярен, където ефектен ЕКО-тон може да покаже себе си от съвсем друга страна.

Мандарин

Слънчев и положителен цвят ще бъде не просто един от атрибутите на сватбена лук. Мандарина-това е страхотна идея за стайлинг на цялото събитие.

Закрит тонове на сушени сини сливи

Друг вариант artsy и уважаван аристокрация в съвременен прочит. Идеално чисти сметана и перлената палитра, лишена е твърде изразен блясък.

Основни моменти оформяне на сватбени

Общата тема на сватбената церемония 2018 са две глобални сфери: „райска градина“ и „илюзии“. Стил бохо са обогатени смели етнически мотиви, флорални щампи, смели инсталации животни.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбен декор на дърво

Райски места

Водещи дизайнери предлагат да се превърне в стандартна сватбена церемония в прекрасно тайнство, е да направи пътуването в райска градина със странни обитатели, луксозни места, забранения удоволствие. Лека небрежност-това е основата.

Основните декоративни елементи: дърво, камък, с разцвет на древността. За творчески и креативни личности, може да се създаде цяла плеяда от невероятните качества едемската градина.

Светът на илюзиите

Друг вариант е в уникално място за провеждане на сватбеното тържество – в света на илюзиите. Такова нещо като темата на сватбата са изключително рядко.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceКласически булчински рокли

В декор се използва метал, игра на перли и изкуствена светлина. Основните направления за развитие на сценарий на сватбената церемония: космос, Вселена, на бездната, море, въздух, творческо на сюрреализма.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбен декор в пастелни цветове, Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceдекор прах сватба

За прилагането на такива смели идеи нужда от палатки, lofts, творчески места, които ще позволят да се създаде магическа атмосфера. Интерактивно пространство е създаден с помощта на 3D и 5D технологии.

Красотата на булката 2018

В специална почит мекота и деликатност, бохо шик, обрамчени с накъдрен женствени нотки. Това се проявява не само в дрехи на булката, но и прическа, букет на булката, празничен грим и дизайн нокти.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceДизайнер на булчински букет Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceслонова кост сватбена рокля

Сватбена колекция през 2018 година имат няколко отличителни характеристики:

    струящаяся плат;украсени с дантели и бродерии;наличието на дъждобран в много ансамбли;използва сатен, кадифе, кожа елементи.

Букет за булката трябва да съчетава в себе си множество нюанси, в състава на безпрецедентно Количество цветове. Споразумение следва да бъде направите помия, леко раздърпан. Цветя в един букет, като че ли се състезават за главната роля, създавайки див, но много фактурный начин.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceБукет от жълто-червени цветя за сватбен Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceбукет люляк цветя, лавандула сватба

Прическа

Прическа чаровна булка също може да представи флористические елементи. Например, ефектно ще изглеждат панели, украсени с цветя и билки, или с пълен венец.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceСватбена панела под формата на кристали Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceплат цвете за коса булчински Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceукраси на главата на булката

Интересен аксесоар, който се препоръчва да въведат в стари ансамбли, мини-шапка от камъни или кристали. В стил Vintage, можем да кажем, че атрибутите на спокойна, леко променен с нотка тържественост, перфектно ще допълни стилен лук булката. Ефектно изглеждат широки колиета с големи камъни. Россыпь скъпоценни камъни ценен за обувки и други предмети на ансамбъла.

Wedding trends 2018: the most relevant tips and adviceКолие сватбата булката

Theme by Anders Norén