Сватбеното тържество е може би най-значимият събитие в живота на всяко момиче. И разбира се, в този ден иска да изглежда по-специален. Така че сватба, спомни си как най-вълнуващото събитие, и на булката, като най-красивата от жените. В деня на сватбата много неприятности, и подготвя своя празничен вид, че момичетата специално внимание. Облекло, обувки, бижута, красиви коса, грим, избор на фаты — тя трябва да бъде на височина и отговарят на церемонията. В този списък изборът на прическа играе важна роля, защото е необходим щрих, който придава цялост на целия образ и подчертава деликатната красота на булката. Затова е важно да се отчете каква прическа може да се направи на сватбата. Сватбени прически с цветя — сега е на върха — и на къси, средни и дълги косми.

Wedding hairstyles with flowersСватбена прическа с цветя и фатой.

Че трябва да се вземат предвид

Бъдете сигурни, при избора на прическа трябва да се вземат предвид стила на роклята на булката. Може да се каже, че от избора на рокли ще зависи от стайлинг на коса. Ако това чувство рокля и прическа най-добре да изберете нежни, дори и ако имате къси къдрици. Ако стриктно рокля и прическа, за да бъде по-елегантен и спокоен. Булчински прически, украсена с различни накити за косата: ленти, мъниста, красиви булчински воал, щипки за коса, украса, панделки с пайети, веночек и други аксесоари. Но цветята са без конкуренция, особено ако косата в плитка.

Wedding hairstyles with flowersПрическа с кудрями и бежов цвят — чудесен VIP за много дълга коса.

Помогнете цветоводу

Можете да вземете за декорация на прически и роза и орхидея и Нарцис — това е особено полезно те са подходящи за средни къдрици. А също и много елегантно изглеждат фрезия, лилия и зюмбюл. Ако искате да направите сватбена прическа с цветя — по-добре се обърнете за помощ към флористу. Следователно можете да сте сигурни, че избора на цветя ще бъде обмислено до най-малкия детайл, подбрани в тон и цвят за сватбата ще бъдат свежи, с такава подготовка на косата ще зарадва вас и Вашите гости в рамките на деня.

Wedding hairstyles with flowersЖиви цветя в косата си изглеждат без фаты.

Освен това, само цветар знае специални тайни, които ще позволят цвят на булката-това не се забравя за цял ден. За това те трябва да бъдат предварително обработени със специален разтвор.

Но дали ще се обърнат към стилист, флористу, или ще се спрете на цветя във всеки случай, човек трябва да внимателно да се мисли напълно съзнателно, без да се изключва нито един детайл. Важно е, че смес косата гладко и завърши рокли, както и букета на булката, си украса, и в съответствие с воал.

Правила за избор на

    Ако сте избрали по-големи цветя, ги използват не повече от 3 броя за коса и малко за украса фаты — в противен случай корона може да бъде свързан с алея. При избора трябва да се вземат предвид цвета на косата. Някои цветя не са брюнетки, някои блондинки. Не използвайте цветя в косата на булката, за които имате подозрения, че те скоро избледняват, особено ако те са с воал. Ако те вече са започнали да губят своята форма, а след това целия ден не може да издържи. В този случай е по-добре да направите по-малко, отколкото е било планирано, но има твърдото убеждение, че цветята няма да ви разочарова. Искате да имате предвид украса на булката — Моля, обърнете внимание на това, че го boutonniere. Не се комбинират цветя в големи размери и с масивни декорации. Хармония — това е най-важното. Това е особено важи, ако имате къса или средно къдрици. Прическа в заключение нанесете лак силна фиксация, трябва да се уверите в неговата сила. Не да се направи сватбена прическа с цветовете на току-що измита коса — те не лъжат и ще се разпаднат. Оптимално измиване на главата в деня преди празника. Обърнете внимание на фиксиране на прически и цвят от него, дори да е покрита с воал — това е необходимо, за да конструкцията е силна, защото тя ще трябва да преживеят много — и церемонии, а също и за разходка на открито, и на удоволствието от почивка. Трябва да улови дори и на къси и средни косата. Булката, имайте предвид, че зимата е студено, леко косата си цветя по-добре да не украсяват. В издръжливи рози — те са идеални за украса фаты. И рози са подходящи и за къси и дълги кичура.

Wedding hairstyles with flowersБели рози, вплетенные в косата, изглеждат добре на блондинках.

Какви сватбени прически-добре де цветя

Прическа с участието на заплетая на плитка. Разкрасяване на косата си — печеливша, ако, разбира се, позволява Дължината на косата, от къси, той не може да работи. Особено красиво ще изглеждат асиметрични косичка от една страна, е покрито с покривало. За дълги кудрей тази прическа е нещо, което ви трябва. Ако нямате практика по плетению такива Кос, трябва да се практикува. Или да се възползват от услугите на професионалист — това е може би най-добрата. Във всеки случай, това ще бъде полезно да се знае — са вплетени асиметрични плитки от дълги или средни къдрици на принципа на Френско — направления са съчетани с двете страни и са вплетени в едно. Важно е да не затегнете прекалено стегнат — това преплитане трябва да бъде малко безгрижни, свободни и съраунд. Цветя в нея са вплетени в косата си, затова трябва да са достатъчно дълги стъбла и съответствие със стила на украса върху завивката.

Wedding hairstyles with flowersУникална сватбена прическа с плитка и цветя.

Колан. Тези сватбени прически с цветя набира бързо популярност. Имайте в предвид, че плете такава прическа цветя-може би най-трудни, отколкото в други, като е лесно да изгори. Ако изберете тази опция, без помощта на специалист, не може да направи, особено ако косата е къса или средно. Най-често и вредни методи на косата Платания цветя, за да украсят върховете на камшичета и тъкат на много цветя в основата.

Wedding hairstyles with flowersЗа брюнетки са подходящи цветя в ярки цветове.

Ако имате буйни, обемна и дълга коса, тогава по-добре да не използвате прекалено много цветове, не прекалявайте с обем — защото използването на цветя и воали. И обратното — ако булката фини косми, може да добавите цветя.

Какви цветя е най — добре- с жива или изкуствена?

При правилна подготовка, свежи цветя, ако те имат дълги стъбла и се обработва, перфектно съхранява цялата наситен сватбен ден, дори покрит с фатой. Но, ако се спрете на изкуствените цветя е добре да се вземе Кала, лилия, камелия или флердоранж — традиционните портокал и тъкат ги в дълги плитки. И да разработи изкуствени цветя, дори при по-внимателно вглеждане да се различи от истински и точно те не избледняват и не ще отвисать в средата.

Wedding hairstyles with flowersСватбени прически с изкуствени рози, изглеждат много естествено.

При декорация на прически с живи цветове, по-важно е, че самата прическа е да не е твърде трудна и сложна, особено ако косата ви е къса. Нежни и прекрасни свежи цветя, които съответстват на цвета на завесите, за да се стигне до въздушен и светъл образ, един прост, но в същото време елегантни.

Живи и изкуствени цветя ще изглежда добре като украса под формата на ръба или украсени с венец. Вие дори можете да се замени такъв елегантен bezel е използването на фаты.

Wedding hairstyles with flowersСватбен венец за коса цветя за летните булки.

В сезон 2018-2019 година сватбени прически с цветя, като никога е актуална. Така че избора на прическа за сватба — и ще бъде най-модерен и елегантен булката.