прически

Sundresses: иновативно лечение на прическа огън. Струва ли си да пробвам?

Sundresses иновативни прическа огън

Sundresses-това е една от най-новите тенденции в индустрията за красота. Тази прическа открит огън.

Как е възможно това? Кой передниках? Нека да погледнем истината в очите.

Процес на рязане

По същество, sundresses — без прическа, уелнес процедури. Това позволява да се отървете от най-слабите и разделяне на връхчетата на косата, подобряване и ускоряване на растежа.
Както разбирате, sundresses предполага излагане на открит огън на прът на косъма. Процедура за пържене отнема повече от 2,5 минути и е напълно безопасен, при условие, че си държи на специалист. За да се избегне увреждане на косата, предварително обработени.

Pinafores: innovative treatment haircut fire. Is it worth to try?

Целият процес се разделя на няколко етапа.

1.За почистване. Косата се измива очите и кожата на главата се масажира. Това е важно, за да се подобри циркулацията на кръвта, укрепване на корените на косата и да ги изчистите от мазнините и мръсотията.

2.Защита. По цялата дължина на косата нанесете защитен балсам или специална маска, за да създадете защитен филм и се насити на косата полезни микроелементи.

3.Работа с огън. В края на инструмент, подобен на пръчка или дълги ножици, я закрие памук, овлажнява я с алкохол и запали. Този „факел“ премахване на няколко милиметра на косата, докато sapaeva съвети.

4.Края. Премахнете остатъците с кърпа от огъня „топки“ за най-ръцете вълна. След това чела се обработват по специален начин, което възпрепятства напречното сечение на косата.

Pinafores: innovative treatment haircut fire. Is it worth to try?

 

За кого е подходящ?

Тази процедура е подходяща за всички типове коса. Тя е особено ефективна за чуплива, разделяне и сухи, безжизнени коса, които страдат от честа химична вълна, боядисване или изправяне.
Разбира се, това не е чудо средство, което веднъж завинаги ще ви избави от проблеми с косата. Въпреки това, ако се повтаря sundresses на всеки 3 месеца, и освен това се грижат за косата, може да получите чудесен ефект. По-добре отсече огън след редовното косене, но не по-рано от един месец след боядисване.

Pinafores: innovative treatment haircut fire. Is it worth to try?

Плюсове и минуси

Предимства на пефорируйте:

    за визуално увеличаване на плътността и обема на косата; блясък; да се отървем от разделяне на връхчетата; намаляване на електрификация на косата; насищане на важни микроелементи; бързо, обикновено целият процес отнема не повече от 40 минути.

Pinafores: innovative treatment haircut fire. Is it worth to try?

Недостатъци:

    за тази процедура трябва да се намери сертифициран майстор, за да я държи у дома, е строго забранено; нужда да се повтаря на всеки 3 месеца; – висока цена.

Както виждате, необичайни нови медицински процедури, може наистина да се подобри състоянието на косата. За да разберете точно, ще бъде ли това да Ви помогне да намерите на квалифициран специалист, да се консултира с него и да опитате.

Theme by Anders Norén