Нека да видим, че този мъж, и откъдето тя дойде в модерен гардероб. През 20-те години по време на Първата световна война, на конструкцията на самолета не е предвидено централно отопление, така че трябва да се създаде особено приятна форма за пилоти. Приема се, че якета от естествена кожа, способна да защитава от вятър и ниски температури.

Cool mens bomber: how and what to wearВълна бомбер

През 1926 г. британският Лесли Ъруин излезе с пилотно яке: тя е сшита съставена от дъбени кожи е доста тежък и топъл за сметка подплата от овча кожа.

Cool mens bomber: how and what to wearБомбардировач, в червено-черен градиент

През 30-те години на самолети, стомана се нагрява, и американски военни промяна на изходния образец, което го прави по-лесно за него, да се замени горния материал на конски кожи и кожи облекчаване на изолация. На ръкавите и на колана е предвидено от дебела гумена лента.

Cool mens bomber: how and what to wearЯке-бомбер с качулка

Нов етап в историята на бомбардировач са се появили през 40-те години, когато якета за пилоти трябваше да направи това още по-лесно, вместо кожена горна част, найлон.

Cool mens bomber: how and what to wearЧерни кожени мъжки бомбер

Под формата на „цивилни“ яке наследство на американските летци, е публикувана през 60-те години, така че със сигурност може да се каже, че атентатор-това не е въпрос спортен стил, а чисто военен.

Днес мъжко яке е основна тенденция на сезона.

Такива модни къщи като alexander Mcqueen, Burberry Прорисуем, вода Cerruti 1881 г. в Париж, Макс Мара, Долче и Габанна, Versace и много други предлагат Бомберы всеки сезон в нов контекст, чрез промяна на материала чрез промяна на силуета и намиране на нови комбинация с други предмети дрехи и аксесоари.

Cool mens bomber: how and what to wearСив кожен бомбер

В което времето носи кожено яке?

Срещу терористи-това е риторичен въпрос, тъй като това е един от малкото видове дрехи, които можете да носите, когато ви е удобно. Преценете сами: в края на есента утепленная кожена бомбардировач почти замени класически пуховик. В съчетание с топло свитером или свитшотом поклон перфектна за зимни слънчеви дни.

Cool mens bomber: how and what to wearЛятна яке-бомбер с принтом

Пуховик подходящ за есента разликата времето: тя може да бъде с качулка, докато Босмер трябва да носят шапки. Обаче, съвременната мода търсят компромиси и изход от висшата мода, можете да намерите зимни якета, Бомберы, с качулка, но това не е бомбардировач, чисто и просто. Но Москино известните младежки марки ватирани класически якета-бомбера. Но, може би, носи ги през зимата в Русия не е много практично.

Cool mens bomber: how and what to wearДвуцветен мъжки бомбер

В началото на есента лек бомбардировач (горе — ватиран плътен памук) ще замени сива врана, и кожа без уплътнители може да се носи вместо якета или есенни паркове.

Cool mens bomber: how and what to wearБомбер от металлизированной на кожата

През лятото и топла есен е актуална винаги, „Университет“ мъжки бомбер. Неговите отличителни черти са сив, син, червен, черен и бял памук и в различни комбинации плюс ленти-емблеми, чрез симулиране на лога учебни заведения.

На яката, ръкавите и в долната част — гумена лента в лента. От една страна, е уютен, топло яке, за разходки в парка, от друга, стилна hoody, която лесно се комбинира с класически елементи на облеклото.

Cool mens bomber: how and what to wearЧерен бомбер с нашивкой

Лятна яке-ветровка — универсален „пилот“ форми за големи модификации. В класическия вариант на тази яке на хакове или черен. В экстравагантном палитра изпълнение могат да бъдат най-непредсказуеми. Видях как запознат синьо палто и ярко червено, сиво и дори лъскави злато.

Cool mens bomber: how and what to wearVarsity яке

Един от най-новите тенденции — якета-бомбера със стилни графични щампи.

Комбинацията от яке-Бомберы от найлон мъжки плюс утепленная hoody с качулка, скъсани дънки и кецове — чудесен есенен имидж.

Cool mens bomber: how and what to wearЦвят яке-бомбер от металлизированной на кожата

Спомнете си, че класическото мъжко яке може да бъде с качулка. Този модел яке от британски военни пилоти и за съвременните модата включва отложной яка или липсата му като цяло. В зимните модели на кожени и изолирани овчинин кожа на яката може да се почиства с остригана овча кожа. Обаче, мъжки яке не е яке, който е по-подходящ за зимата.

Cool mens bomber: how and what to wearМъжки яке защитно оцветяване

За да съответства на бомбардировач?

Въпреки факта, че мъжете якето е универсална дреха, да го носят, не се препоръчва за всичко. Има видове фигури, притежателите на които още дълго да се носи. Например, ниска мъжете по-добре е да изберете палто — за разлика от на къси бомбер черно палто фигурата визуално няма да добави допълнителен размер и съдържащите силует. А един мъж, на свой ред, може да накара мъжа плътно тяло и нисък растеж в няколко размера по-голяма.

Cool mens bomber: how and what to wearОранжев бомбер мъжки

Но висок строен мъж в сако-бомбер изглежда голям и силен, като идеален войник.

Cool mens bomber: how and what to wearКожено яке-бомбер с принтом

Ако сте фен на военните, поне един от пилотите яке за вас. Къса кожено яке до кръста с големи рамене и прав силует век, но дизайнерите предлагат и други тълкувания на бомбардировач.

Тенденции 2018

В модни облекла от композитни материали. В случай на бомбардировачи смес от памук и кожа, вълна и памук, гладка кожа и велур, трикотажни и кожени детайли. Бомбер дължина варира от началото до средата на бедрото. Цветове и щампи се променят.

Cool mens bomber: how and what to wearУтепленная яке-бомбер класически синьо

Черен, кафяв, син, каки — класически. Червено, оранжево, бяло в комбинация с черно, и стегнат памук и ленти-емблема на учебни заведения — знак преппи, който се характеризира с къси якета, качулки, но без кука-закопчалка и качулки. Тези якета, качулки, в комбинация с прави дънки форма в спортен стил, зауженные дънки и кожени обувки — класически младежки.

Cool mens bomber: how and what to wearСтеганая яке-бомбер от памук

Различни нюанси на червено, като на Крис Ван аш, неординарный поглед на Атлас, неоклассика за бизнес мъже.

Cool mens bomber: how and what to wearБомбер от велур зелен цвят

Така че сега ние знаем за мъжката бомбер:

    в класическия вариант е на кратко кожено яке без качулка и яка или яка;той може да замести почти всеки облекло: яке, hoody кожено яке, но през зимата, яке е още по-топло;атентатор-това не са мъже малък ръст, които носят дрехи големи размери.

Cool mens bomber: how and what to wearТъмно зелен бомбер

Може би не на размер и ръст определят хармонично външния вид на човека, и, преди всичко, вкус и способността да се намерят и да комбинирате нещата по форма, време на годината, време и повод. Късмет в търсенето!

Cool mens bomber: how and what to wearЗимно яке с кожа яка