стил

Страхотен боя Лореаль омбре палитра от мнения, снимки

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

В изкуството на фризьорството боядисване се нарича обмежє е да се създаде нишка е много гладки преходи цвят от корените до върховете

В изкуството на фризьорството боядисване се нарича обмежє е да се създаде нишка е много гладки преходи цвят от корените до върховете. Боя Лореаль омбре, може да бъде отлична алтернатива на скъпите салонных процедури. Тя е насочена предимно към използването на дома му.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Боя Лореаль омбре, може да бъде отлична алтернатива на скъпите процедури салонных

Принцип на работа на боя Лореаль омбре

В състава на боята са:

  osvetlitelej крем последователност;окислител-активатор; буркан, в който той е пълен, му е удобно да се използва за смесване на съставките;прах за избелване на обикновен прах, който можете да добавите към основната структура;специален гребен, за да създадете плавни цветови преходи, наподобяващ масаж с мека четка;шампоани, балсам;ръкавици;подробна инструкция.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Боя за коса Лореаль омбре идва в доста голяма бутилка

Боя за коса Лореаль омбре идва в доста голяма бутилка. Дори и с коса със средна плътност достатъчно за няколко приложения. Като се разрежда състав не се съхранява, да се използва незабавно. Получи достатъчно количество боя, и следващия път, по-добре е да сметнете колко ще трябва да използвате.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Не се притеснявайте, ако сянката на влажна коса не е желателно. След изсъхване той да се промени

Съвет! Не се притеснявайте, ако сянката на влажна коса не е желателно. След изсъхване тя ще се промени.

Цветова палитра

Макар, че l ‘ Ореаль произвежда 4 тона боя ефект омбре, н

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Останалата палитра цветове боя Лореаль омбре лесно можете да закупите от всеки магазин, който продава професионална козметика:

  • тон номер 1: дава цветови преходи от светъл към тъмен

кестен

  • ;тон: дело № 2: повече светлина, от светло кафяв до тъмно кафяв;тон: номер 4: предназначен за коса цвят blond, цветови преходи от светло кафяв до

Русе

  .

Съвет! Не изгори чрез кичура, когато е необходимо, повторно избелване трябва да се извършва не по-рано от 1-2 седмици.

Как да изберете правилния цвят?

За естествен ефект выгоревших прекалено ярки цветове не трябва да използват: достатъчно е това, че нюанс е малко по-лек база (собствени цвят на косата) в продължение на 2-3 тона. Това е, брюнеты, се препоръчва да се използват нюанси на # 1 или 2 блондинка момичета и жени, боядисани, под номер 4.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

За естествен ефект выгоревших прекалено ярки цветове не трябва да използват: достатъчно е това, че нюанс е малко по-светла база

Съвет! При обработката на боядисана коса, утюжки, плойки и клещи трябва да се използва внимателно, за да изберете високо качество на инструменти за стайлинг. За да направления не секутся, преди полагане на допълнителни термична обработка.

Боя Лореаль омбре в тъмна коса

Градиентные преходи и разкошен цвят, играе в които най-ефектно изглеждат в тъмните кудрях. Въпреки това, разлика не е твърде остър, по-добре е да използвате подчертаване на цвят само на няколко тон по-светъл от основата.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Градиентные преходи и разкошен цвят, играе в които най-ефектно изглеждат в тъмните кудрях

Много актуални през този сезон е така наречената Червена кула на тъмна основа, където върховете изглеждат така, сякаш те са обгърнати от пламъци. Следователно, те могат да бъдат допълнително боядисани с помощта на тоник или оттеночного шампоан. Разпространение на коса може да бъде една и съща четка, която е включена в комплекта бои Лореаль омбре.

Съвет! Къса прическа, за да цветова стречинг себе си много по-трудно, особено в тилната част. Помолете някой близък да ви помогне.

Лореаль омбре на руса коса

На светли кичури цветове изглеждат най-естествено. След обработка на направления кафяво боя Лореаль омбре (виж снимката преди и след) те изглеждат като леко выгоревшие на слънце.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

На светли кичури цветове изглеждат най-естествено

Това е чудесен начин не само да им вид по-ярка и по-привлекателен, но и за запазване на естествения цвят на косата. Защото основната маса от косми, включително корените, все още не е засегната.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

След обработка на кичури blond боя Лореаль омбре коса, леко выгоревшие на слънце

Съвет! Ако имате бретон, не я е рисувал – защото омбре трябва да започне от линията на меката част на ухото. Дълги и асиметрични бретон се лекуват само на една ръка.

Оцветяване на дома

Внимание! Ако косата са били боядисани по-рано, е необходимо предварително да се измие, в противен случай крайният цвят може да се различават от посочените от производителя.

Така че, подробно описва всички етапи на работа с боя:

  според инструкциите, първо трябва да попълнят голяма бутилка избелващ прах, а след това още и добавяне на туба с крем;да се замени капачката на флакона и внимателно се разклаща съдържанието; твърде дълго време това не трябва да бъде направено, тъй като състава на компоненти в реакционна епруветка може да се прекъсне дори (най-малко, както е посочено в инструкциите), по-добре да бутилка, а след това затвори го отново, разбъркайте получената боя отново, за да се разтворят зърната на прах;

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Ако косата по-рано са били оцветени, е необходимо предварително да се измие, в противен случай крайният цвят може да се различава от посочената от производителя

  • за да направления са еднакво спря, за удобство, се разпределят цялата маса на косата на 4 части, обезпечаване на техните фиби или гумени ленти;хванете косата си на малки кичури на проборы;
  прокрасить направления с долната част на тила, а последните се обработват по-бързо хващане на тънки и боя за коса при-износител;за постигане на ефект омбре коса се нанася само върху долната част на направления, като се започне с пространство между меката част на ухото и брадичката;боя внимателно се разпределя от долу нагоре, така че върхът му е малко повече, за да се размие границата цветови преходи, необходими за изпълнението на кичура коса с помощта на гребен пакет; излишни движения, не е необходимо, в противен случай боята просто се изтрива с косата, 1-2 пъти ще бъде достатъчно;време на експозиция коса на кичури, в зависимост от желания ефект 25-45 минути, за да провери резултата, леко избърсване на боя с един кичури;след определеното време боята се измива с шампоан и пълна;да не се наранят току-що боядисана коса, изсушете ги, без използване на сешоар, просто във въздуха.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

За равномерно разпределение на коса четка за коса трябва да се съхраняват в изправено положение

Съвет! За равномерно разпределение на коса четка за коса трябва да се поддържа в изправено положение.

Обратен наклон с L Oreal боя омбре

Този вид омбре се използва по-рядко, но ако искате и можете да направите в къщи. Техника на този преход наклон е малко по-различна от класическата. Единствената разлика е в това, че Лакът горната част на косата, а средната част и краищата, напротив, остават в сила. Че близо до корените си-това е най-светъл нюанс, в средата на цветовете ще междинни и тъмни краища.

Начин на нанасяне на боята е подобен на предишния. Но най я приложите към корените си. След това равномерно се разпределя по цялата дължина до брадичката или малко по-висока. За създаване на размити граници допълнително се обработват косата с гребен, който влиза в състава на боите.

Съвет! Обратната омбре-това е важен недостатък. Въпреки, че това изглежда много впечатляващо, след прераждане на корените на косата-това е занемарен, така че актуализация оцветяване ще бъде много често.

Плюсове и минуси на омбре оцветяване

Предимствата на този вид живопис, разбира се, повече за:

  • първо, омбре-нежен вариант на лечение

оцветяване

  в която само част от косата, тъй като това е само долната част на косата, прераждане на корените абсолютно не се забелязва, така че честите актуализации не се изисква;обмежє-това е универсален метод, който може да се използва безопасно като зряла жена и младо момиче;тя е подходяща за всеки тип направления, най-луксозният вид градиентные преходи в тъмни къдрици;

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Първо, омбре-нежен вариант на картината, която е засегната само част от косата

  малка бележка на няколко тонове могат да се подчертае красотата и текстура на косата, визуално да ги направите по-дебели, както и за освежаване на кожата на лицето, на фона на тези цифри изглежда много по-млад;по желание, разположение на линия преходи цветове могат да бъдат променени, има градиент може да започне от храма, и поставени по-долу, почти на една ръка; много интересно изглежда асиметричен боя-само контур, или отделни кичури.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

При желание, разположение на линия преходи цветове могат да се променят, това е, наклон може да започне от храма, и поставени по-долу

Липсата на омбре-това е може би един. Оцветени кичура дори професионални дружини продължават да страдат, така че в бъдеще се нуждае от специални грижи и да използвате тонизиращи и овлажняващи маски. Като лъчи от слънце, вятър или дъжд може да влоши ситуацията, косата трябва да бъдат защитени от въздействието на неблагоприятни условия.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Съвет! За да се постигне много плавен и мек преход на цветове, може да се използва следната методика. На първо място, ние използваме боя само върху краищата, нанесете го малко по-горе на билото. След 10 минути, палта още по-високи. Отново внимателно „, намазани с“ коса с помощта на гребен. Изчакайте още 5 минути и нанесете боя за последен път.

Stunning paint Loreal Ombre Palette reviews, photos

Theme by Anders Norén