Красива коса-важен елемент на образа на булката. За да изберете най-подходящия стил за вашата сватба, трябва да се вземат предвид различните характеристики на външния вид и структурата на косата. Също така е Важно да се вземат предвид мащаба на събитието. За сватби в тесен семеен кръг няма смисъл да се купуват пищни дрехи и да изградят сложни прически. Но във всеки случай е важно да изберете прическата, която ще ласкае наскоро съпругата си.

Stylish wedding hairstyles for long hair

При избора на притежателите прически на дълга коса могат да използват тези съвети:

    момичета с миниатюрни черти на лицето се препоръчва за полагане на големи къдрици;ако са едри черти на булката, те не са подходящи пищна и обемна коса стайлинг. Те само подчертават недостатъците на външния вид. В тази ситуация ще бъде подходяща гладка прическа, украсена с цветя или други сватбени аксесоари. Интериор-добре е да използвате за загривке, отстрани и отпред не трябва да се вижда;момиче с дълго лице не си струва да правите високи прически. Те са още по-опъната лицето, което ще изглежда абсурдно. Продълговати лице може да бъде коригирана с верига на еластична лента, която обикновено носеше на челото си. Права линия на челото си ще се раздели на секции, като по този начин визуално да я намали. Прически с бретон на една страна, също така можете да персонализирате външния вид, като бретон крие част от лицето, сватбени прически за дълга коса с бретон и дълга коса ще отговарят на момичета с ниско чело. Отгоре трябва да бъдат значителна сума. Косата може да се украсяват диадемой;момиче с голям нос се препоръчва да се вържете кичур лице с лице;да се създаде по-празнична начин на булката използват диадеми, шипове, сватбени фиби стил.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Събрани прически

Тържественият ден младоженците могат да прекарат го, както искате. Това до голяма степен зависи от начина им на живот, материалното положение. Ако планирате сватбения ден-това е не само на екскурзия в ресторант, и конна езда, разходка с яхта или по-активно прекарване на времето, булката по-добре да изберете събрани косата.

Устойчива на косата ще осигури безупречен външен вид, от сутрин до вечер. За да прическа не изглежда твърде строга и скучен, добавете тъкат, пигтейли и малки къдрици. Сватбени аксесоари ще добавят елегантност и изящество. Като украса може да се използва диадему или обръч.

Момичета с бретон може да я настрани с фиби с камъни и кристали.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с цветя

Съвременните стилисти често използват живи цветя за украса на сватбени прически. Можете да замените цветя от tameran и други материали, които изглеждат много естествено. За полагане изглеждаше биологично, следвайте тези съвети:

    ако момиче тънки косми, използвайте косата си в един голям цвете;за гъста и буйна коса подходящ скромен малки съцветия. Големи пъпки ще изглежда непропорционално, ако в прическа използвани естествени цветя, обърнете се към флористу. Това ще ви помогне да изберете цветя, които остават свежи в продължение на дни;за декорация на прически, за да изберете цветя нежни нюанси на бежово, бяло мек розов.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair

Свобода косата

Спретнато подредени от едната страна на хлабав къдрици-ще булката ефектна. Модерна технология на полагане създаване на обемни къдрици дори за разреждане на косата. Корен bouffant да добави липсващата сума. Стил може да бъде допълнен с ръб от рози или други цветя, може да използвате и друг декор. Хлабав къдрици можете да украсите диадемой или превръзка.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с кудрями

Много обладательницы къдрава коса смятат, че това е проблем. Всъщност това е погрешно схващане, защото къдрици можете да направите много интересни сватбени прически за дълга коса. Невестата в никакъв случай не може да скрие доброто къдрици. Се отклоняват от коса на къдрици придават на образа на романтика и лекота. Наличието на бретон също не е проблем. Може да се поставят или дори мат.

Ако природата не е овластена косата естествена вълна, това може да се постигне с помощта на плойки. Красиви къдрици могат да се съберат в гърба клипове, пуснати на една и съща странична част на плитка коса на плитки.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с плетением

Много стилно и ефектно изглеждат прически с плетением и плитки. От дълги на косата за създаване на различни теми, които ще направят опаковка. Важен плюс косичек и плетений, че те не се разпадне. И това е много важно за булката.

Всички плетене и коси може да се украсяват фиби с мъниста, пайети и цветя. Това ще създаде по-празничен вид.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair

Гръцки стил

Свободни къдрици са идеални за създаване на гръцката прически. Този стил вече не първа година, се намира на върха на популярността. Седалките и оригинални аксесоари са важен атрибут на гръцката прически. Също така полагане може да бъде украсена с диадемой. Плетене на плитки и се използват често в гръцките прически, те оградена от лицето в горната част на главата. Момичета с бретон също така да използват този стил, за да създадете празнична стайлинг. Бретон може да се сложи от едната страна на красиви вълни. Като такава, тя със сигурност не се вписват в образа на гръцката богиня.

Гръцки стил, подходящ за всички момичета, правилно подбрано рокля е важна част от имиджа.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с диадемой

Диадема-това е украса за истинска кралица. А булката-тя е Кралица на празника, така че този аксесоар е оправдано, за да превърнете косата си в деня на сватбата.

Прически с диадемой — чудесен вариант за един млад човек. Пищната пола и хлабав къдрици-най-добрият начин за завършване на образа на принцеса. Прически с диадемой през 2018 година е много популярна.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с начесом

Тониране и шаги — как да създадете красива обем, в който липсва коса. Той също така придава на косата лекота и високомерие. Козината може да бъде гладка или неаккуратные, зависи от стил на стил. Момичета с бретон също може да се използва руно. Бретон след оказване много лесно да се постави на една страна.

Bouffant е отличителен белег на стил ретро. На Тъмни коси изглеждат красиви цветя и други аксесоари. Прерови направления, може да се създаде лъч, който е много важен в наши дни.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Прически с фатой

Красива дантела, воали се държи не само в смисъл и е истинско украшение начин. Диференцирани аксесоар традиционно се избира в случаите, когато сватбата ще бъде отбелязан в аристократичен стил, с размах. В ретро стил да използват кратки воал.

Булчински прически за дълга коса с фатой към днешна дата сред момичетата. В края на краищата, този аксесоар помага за създаване на загадъчен и уникален образ на булката. Фата традиционно се отдава на косата, под нея, или в средата. Това зависи от дизайна. Дължина фаты, Брой нива избира под роклята, черти на лицето на булката.

Многоярусная воали-влак, подходящо за сватба. Може да се комбинира с плътни кудрями, мивка, лъч. Ако косата ви ще са уникални и са съставени от различни сплитки и други елементи, изберете най-прозрачен воал.

Начин на булката трябва да излъчва нежност и красота, така че се старайте да използвате укладочные средства, които са невидими на косата.

Stylish wedding hairstyles for long hair

Stylish wedding hairstyles for long hair