Чантата е един от най-важните аксесоари, за да допълни образа на идеалната жена. Този атрибут на имиджа-той е не само красива и елегантна, тя е предпоставка за неговата функционалност. В чантата се съхраняват такива необходими слабата половина на човечеството такива неща като козметика, портфейл, гребен, огледало, документи, ключове и други. Но всяка дама ще ви каже, че е важен стилен аксесоар. Така че, трябва да знаят какви модни чанти 2018.

Stylish models handbags, 2018Малка чанта с домашен любимец декор Stylish models handbags, 2018Чанта червена кожа

Труден, но е приятен процес на избор

Коя жена не обича да купувате нови аксесоари? Ако е възможно, обновяването се случва всеки сезон, а понякога дори и купи не един, а няколко модела, защото всяка от тях е красива и индивидуален в своето изпълнение. Първи стъпки към избора на чанти 2018, трябва да се обърне внимание на мощност, марка и външния вид на продукта. Тегло на всички тези критерии, вземете идеалният вариант ще бъде лесно. В този случай, може смело да се твърди, че изборът е направен съзнателно.

Stylish models handbags, 2018Чанта-франзела от Fendi

Модни тенденции-това е комбинация от много условия. Един от тях – Негово Величество случаят. За всеки отделен случай се нуждаят от отделен аксесоар. Да, и какво още? Класически клатч няма да отговарят на спортен стил, към плажа няма как да вземеш тънка кожена чанта, и в офиса – спортен вариант на раницата. Така, чанта 2018 г. — разнообразие от стилове, форми, размери, аксесоари и цветове.

Stylish models handbags, 2018Замшевая чанта с ресни

Проучване на съответните модели – много полезно занимание. По този начин, може да се види, броят на новите продукти, произведени от известни дизайнери за предстоящия сезон. Там не само принципно нов дамски чанта 2018 г., но познатата версия на безпрецедентен обрат. Така че избора на аксесоар, трябва да се вземат предвид редица критерии:

    Съответствие с модата и собствен стил. Мощност и функционалност. Цвят и декоративни елементи (липсата на такава).Размер и стил. Фактура на материала и качеството на изпълнение.

Stylish models handbags, 2018Чанта от кадифе

Модели на Прима тенденция

Като се има предвид разнообразието на гамата, могат да се разграничат доминираща позиция. Сравнително големи чанти даффл Пътна, скитник, чанта, калъф, чанта-франзела. Най-популярен сред малките кратки статии ужасни, сигарной кутии, клатчи. Съответно, през пролетта 2018 са по-склонни към миниатюра изделия плоска форма, но и аксесоари, в някои случаи е за предпочитане.

Започвайки от зимата, началото на нова тенденция, в по-голямо количество, които можете да видите изобилие от нестандартни форми и използване на аксесоари.

Ако дизайнерите искат да се съсредоточи върху това, че този женски аксесоар – не само ежедневно предмети, но и своеобразен начин на себеизразяване. Тенденцията е уникална и изключително красиви модели.

Stylish models handbags, 2018Цветни клатчи

Съвсем наскоро, добри маниери, се считат за комбинация на цвят чанта и обувки. Сега известни дизайнери, настояват за противното, като призова представители на нежния пол на смели и необичайни решения и във формирането на изображението. Новите елементи трябва да се комбинира с други елементи лук: рокля, прическа и така нататък. Модерна тенденция разбива стереотипите и предлага най-екстравагантни варианти.

Stylish models handbags, 2018Клатч на веригата

От марка до марка

В света на модата е собственост на много марки. Сега известните дизайнери в почти всеки по-голям населен пункт, но най-известни са и стил. Идеи за дизайн на непредвидими, тук ще можете да намерите модели на женските чанти от естествена кожа или кадифе, с пайети и перли, лятото и зимата.

Stylish models handbags, 2018Дизайн на чанти от Valentino Stylish models handbags, 2018раирана чанта от Fendi

Така че тенденцията на Louis Vuitton представя стилни модели чанти куполи, чанти и кутии. Структура украсени с флорални или животински мотиви или кожа от влечуги. Модни Тенденции Баленсиага мач стил е подобен, с изключение на това, че тук има още торбички франзели. Продуктите на марката се различават в основата на плътен равномерен цвят.

Новости Боттега Венета е изпълнена в стил „мокра кожа“, много от които са украсени с вериги и анималистическим принтом.

Много подобни модели на стил може да се види и от Versace, Christian Dior и Миу Миу. Забележително е, че всички видове вериги, вериги и дори дръжка верижка чанта ультрамодного дизайн.

Stylish models handbags, 2018Обзаведени верига чанта

Модели труссарди има съществена разлика – те са кожени. Продукти изглеждат като проби класическа сдържаност и простота. Напротив, най-добрите аксесоари от Dolce&Gabbana-това не прилича на ограничаване на класическа музика. Тези модели необичаен и смел, изтънчен и леко пълничък в същото време.

Stylish models handbags, 2018Чанта черна кожа Louis Vuitton

Тренд „Гучи“ привлича вниманието на необичайно ярки цветове, богатство интериор и разнообразие от материали. Голям интерес представлява колекцията от Селин, в която са влезли чанти на седлото, чанти-скитник чанти-торби. Колани и аксесоари, изработени от кожа във формата на ленти или ленти.

Stylish models handbags, 2018Клетчатая чанта Chanel

Най-популярните материали

Нов 2018 чанти са изработени от различни материали. Платове и текстилни възможности – избор на летни и плажни модели, светли и леки. Кожа – това е класика в жанра. Този материал винаги остава последен писък на модата, се променят условията за обработка: цвят, структура, фигура. Елегантно допълнение към кожени аксесоари са чудесен лачена чанта.

Stylish models handbags, 2018Чанта във формата на Чантата от кожа

Велур – това е материал, който служи като основа за създаването на много стилни чанти. Но най-изненадващо и неочаквано тази година кожа. Да, това кожени аксесоари е направила голям скок! Не мисля, че това е изключително зимния вариант аксесоар, той е гъвкав. Кожени 2018 чанти – основни и разноцветни се счита за най-подходяща.

Stylish models handbags, 2018Чанта, изработена от жълта кожа

Кожа, за да отговори на такива дизайнери като Александър Уонг, Версаче, Александър Маккуин, Фенди. Модели на смайващо разнообразие – във формата на раница, елегантен клатч, дръжка на кожата хапчета, и други. Всички продукти изглеждат очарователно мек, елегантен и вълнуващ.

Stylish models handbags, 2018Украсена с малки кожа чанта

Цветове, шарки и орнаменти,

Тенденцията тази година е включила в себе си множество модели. Гамата е богата и обширна. Ако ви е интересно, каква чанта в модата, едва ли има еднозначен отговор. Без съмнение, събирането, изпълнен с черно-бели аксесоари: класика има нюанси-ярки, цветни и откровено привлекателна. Особено впечатляващо изглежда лакиран аксесоар впечатляващи цветове.

Stylish models handbags, 2018Клатч от металлизированной на кожата

На второ място по популярност спокойно може да се раздават торбички метален цвят. Тази тенденция е намерила отражение в колекцията Боттега Венета, Loewe и други дизайнери. Лъскави маркови продукти изглеждат тържествено и приятно. Обикновено този стил, подходящ за вечерно облекло и делови костюми.

Истинската новост малка чанта с кръгла форма под формата на чанта, клатчи или бъчви.

Елегантни малки аксесоари отлично ще се побере в градски стил, идеално място за вечерни суаре. Най-важното, изберете свой собствен дизайн, може да бъде кръгла чанта за разкрасяване фактура на материала, ярки цветове, цветен принт и закачливо фигура.

Stylish models handbags, 2018Шарени принт на чантата

Декор е неразделна част от дизайна

Класически модели на чанти, за да изразят строгост на стил и дизайн, те нямат почти никакъв декоративни елементи. Но настроението на дамите – нещо хаотично, и класически стил не винаги е подходящо. Ето защо тенденцията на следващата година включва голям брой аксесоари с различни видове декорация.

Stylish models handbags, 2018Декоративна лента на чантата

Новост шарени предизвикват изненада и възхищение творчество проекти. В основната структура тук е нашитой ленти с различна ширина, посоки, цветове и текстури. Тези продукти са Оригинални и дори много сложни. Още повече, че цветът на чантата не е важно – трябва да го украсят и с ивици и шарките напълно променя възприятията.

Stylish models handbags, 2018Чанта Шанел Stylish models handbags, 2018раница с леопардовым принтом

Къде ивица, там и клетки. Големи и малки клетки красят най-добрите образци на частни колекции. Симетрични мотиви могат да бъдат по цялата повърхност на принадлежности или части за тях. Контраст ясно замаячила клетки загадъчен флорални щампи. Модерен портфейл, чанта или буре с ярки цветове, ще бъде едно чудесно допълнение към романтична начин.

Stylish models handbags, 2018Червена чанта-ракла

Животно, печат, черен или кафяв, обикновена или оцветени, не излиза от мода. Имитация на кожа от екзотични влечуги и животни са винаги актуални. Но да се сравняват такива необичайни и разнообразни модели на 2018 г., можем само да заключим, че един от стилни нови чанти очевидно не е достатъчно, защото е по-добре да изберете модел според различни настроение и очарователно момиче!

Stylish models handbags, 2018Бяла чанта с бродерия