Спортен стил се превърна в неразделна част от живота на съвременната жена, който води здравословен начин на живот. Защото е удобен, гъвкав, удобен и модерен гардероб. Всеки облекло, включително спортен костюм, изисква необходимите аксесоари, още повече, че спортен човек винаги има малко багаж необходими аксесоари. Така че няма чанти няма да са достатъчно. Съвременни марка ни предлагат богат избор от модели: чанти за рамо, кожени и текстилни раници, чанти колан спортен костюм и други.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricСиньо и бяло жени спортна чанта

Размерът и формата на женските чанти

Хубава чанта или раница за спорта, не само за да бъдат модерни и подходящи за костюми, но на първо място. За да се определи размерът на бъдещето аксесоар, който е поставен пред него всички необходими за обучение, да не забравяме, free toiletries, закуски и вода, така че ще видите оптимално количеството на желания чанта или раница. Ако сте любител на дългите разходки, каране на колело, кънки или сноуборд, вие сте перфектната раница. Но ако се занимават със спортни игри и носят всички съоръжения, след това не можеш да направиш, без вместительного дамска чанта, докато за туризъм в салона, вие можете да получите съвсем малка кожена чанта, съдържаща спортно облекло, хавлия и обувки. Привържениците на силовите тренировки трябва чанта с отделения за хранителни продукти и напитки.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricБяла дамска спортна чанта

Специално внимание трябва да се обърне чанти на колан. Тази удобна малка спортна чанта, която най-често се използват за сутрешния джогинг и тъй като хранилище за най-важните неща, като например телефон, ключове, пари. Тези модели имат различни джобове Размер: просторно основно отделение, джобове в молниях или стикери, ключницы. Фани пакети често имат отразяваща лого, което е необходимо през нощта за сигурност. Мек колан, което прави тази чанта удобна при работа, това е вярно в случаите, когато ще трябва да преодолее много километри пеша. Фани пакети – незаменим инструмент в движение.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricРозово-сиви дамски спортни чанти

Професионален избора на чанта, на първо място се обръща внимание на вътрешната структура на модела. Колко джобове и допълнителни отделения, колко здраво са обезпечени. Тези данни помагат да се запази всичко в ред и по-лесно, особено ако носите навсякъде чантата в колата и ходя на фитнес през нощта.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricСтилна дамска спортна чанта, Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricоранжева дамска спортна чанта Адидас

Стил и цвят

За жената красотата е важна, а такава модерна и красива чанта е не само хранилище на необходимите неща, но и стимул да не пропускат тренировка, за да покаже на нов аксесоар.

Важен момент при покупката на дамски чанти – цвят. Чанта не трябва да принадлежат само на модната марка, добре виси през рамото си или се носи на колана, и като цвят. Ако сте намерили правилния размер, форма и стил на модела, но и неговото цвят, неприятна за вас, по-добре потърсете друг магазин, за да не съжаляваш, че си си купил, и да го използват за собственото си удоволствие.

Много хора купуват спортни чанти черни, позовавайки се на практичност, но не трябва да забравяме, че тъмната материя не изисква специални грижи – прах и мръсотия, на тях още по-забележим, отколкото в светлината. Важни за момичета, ярки цветни детайли, като например розов текстил спортна чанта или цветна чанта е перфектно съчетание с всички спортен костюм.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricМногоцветен жени спортна чанта Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricв сиво-розова дамска спортна чанта Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricчерно чанта за спорт Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricБяла компактна чанта за спорт

Материал спортна чанта

Съвременни модели на широк асортимент от различни материали: кожа, текстил, дънкови, мушама, найлон и така нататък. Кожени спортни чанти доста тежки, най-често те изпълняват естетическа функция. Така че, какъвто и стил кожена чанта не изглежда (както естествени, така и изкуствени), не забравяйте да го приведат в ред, нека да се дават на химическо чистене.

За походи в фитнес или йога е достатъчно, за да се направи проста памук или модел на бельо за рамото. Избора на един и същ продукт в няколко бъдещи години, Моля, обърнете внимание на текстилни чанти с тефлоново покритие. За повече от приблизително теглото на чанта, извади всички втулки – теглото му е почти не се усеща, в противен случай се попълва място, това ще бъде много трудно. Най-модерните чанти са направени от синтетични материали като полиестер и найлон, и колкото по-високо е качеството, толкова по-скъп модел.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricЧерна дамска чанта от кожа и плат за спорт

Ако работите на открито или в околностите на вода, да не забравяме и за такива имоти, тъй като устойчивостта на влага и устойчивост на изгаряне на слънце, в противен случай чанта бързо ще се износи и обзавеждане на вътре ще се развалят.

Също така важно е наличието и качеството на обкова, които идват с торба. Велкро, куки, ципове, катарами, копчета и бутони трябва да функционира правилно, се затваря без допълнителни усилия. Наличието на джобове, притежатели и лента осигурява допълнително пространство и възможност да се сложи в чантата си по-подробно. За любителите на простота и стил, са перфектният заплечная чанта, без никакви допълнителни украшения.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricЧерна чанта за спорт от синтетична тъкан Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricЧанта за спорт в морски стил Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricчерен плат спортна чанта

Най-известни марки спортни чанти

Както знаете, най-добрите модели, създадени от световни марки, сред които следните имена:

    Nike и Reebok сме водещи имена в областта на спорта, който предлага огромно количество модели, сред които ще намерите аксесоари най-добрите в класа. „Найки“ традиционно създава чанти в стил „унисекс“ в обичайния всекидневен начин, подходящ за всякакви спортни костюми. Нова функция на тази марка – трансформация на женските големи модели на две химикалки в спорта (с допълнителен колан през рамо). Стилове на „банан“ и „всички транспортиране“ нестандартен подход към спортен инвентар. Рибок – да се придържаме към класическия стил. Практичен, удобен, стилен – за тези, които сериозно следи за своята фигура и здраве. Позовавайки се на качество, марката пуска линия, с опростен дизайн, което демонстрира осъзнаване на голямо лого. Въпреки някои простоватость и грубост, тези чанти изглеждат много стилно. Ferrari и Фред Пери – елитните и емблематични линия от традиционните марки, които винаги са актуални. Ферари — непроменена червено-черно лого и цветове с елегантен жеребцом отличителни черти на марката. Класически и модели унисекс подходящи, както за жени, така и мъже. В допълнение към своята практичност такова качество, чанти, защото винаги са произведени само от естествени материали. Луксозен британски марката Фред Пери с образец на подписа „буре“ кръгла, с странично отделение. Марка показва лекота в избора на цветове – бял, черен, кафяв, сив, и, разбира се, неизчерпаем шарени копчета, за да носят в чантата си през рамо. Традиционен материал – изкуствена кожа.

Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricМода за жени спортна чанта Nike Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricсив дамски спортни чанти Рибок Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricженски червено Ferrari спортна чанта Stylish womens sports bags: fashionable model made of leather or fabricЧерна дамска спортна чанта Фред Пери

Модерни спортни чанти са зашити с оглед на желанията на всички, които водят активен и здравословен начин на живот. С помощта на високотехнологични материали, хармонична цветова палитра и удобна форма, с добре познати марки създават нещо, което ще ви допадне.