30-те години – време на разпадането на световната икономика. Живот драстично се променя. И основен акционер, и моя милост ще понесе загуби, някой веднага губи всичко.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeСъздаване на образа в стил 30-те години на миналия век.

Приблизително по същото време волан-Германия-това е Хитлер. Всичко е пропит с едно неизбежността на войната. Съвсем естествено е, че тези промени са отразени в човешка форма.

Сърма, пайети и пера не са толкова богати в модата на 20-те години, не са изчезнали, но на много по-далеч. Заменя причудливого рокли идва в прости, удобни дрехи. Отпечатъци е прост: в, полка точки, райета. Дефицит на скъпоценни камъни произвежда бижута.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeКласически образи на 30-те години.

Да се върне яки и дълги поли глезена. Но широки рамене и иновациите панталони. Те включват в себе си слънчеви очила.

Интересното е, бледнее мода прав силует. Занижени талията си отива в миналото, като класиката. От цветя са най-подходящи се считат за черен, кафяв, бордо, бежов и бял.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeЕлегантна рокля от 30-те години.

С други думи, ако в продължение на 20 години модната къща е насочена към несериозни, детски момиче, в 30-те години на стандарт стават зрели, практична жена, да продължи с живота си, както на мъже.

По-ясни и по-ярка

В същия този период набира популярност в Холивуд. Разбира се, Марлене Дитрих, Джоан Крауфорд, Грета Гарбо, Бет Дейвис, Катрин Хепбърн и други звезди попада в друг свят. Те подчиняват се на общи правила на висшата мода, където тя все още е лукс. Именно тогава идеята за „блясък“. Сатен и брокат, пера и кожи, ресни и пайети, изкуствени цветя и перли, един от символите на 20-30-те години, – което не беше изненада красавици от екрана!

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeМодерни рокли в стила на стария Холивуд.
Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeХоливудската разцвет започва през 30-те години.

Истинска Кралица от тях рокля в стила на Чикаго. Той може да затворите колене или на пода. Във всеки случай, характерните особености на тази рокля е била отворена виждането, ръцете, раменете, шията и гърдите, деколте на гърба и замысловатыми детайли. Изображението е допълнено с много аксесоари, ръкавици и боа. Променен цвят на косата, закачливо обслужващи под шапка и червено червило също са символи на епохата, задължителна за всички малки дами.

По-бързо, по-високи, по-силни

Сили в спортни дрехи, модната къща е взел правилното решение, защото здравословният начин на живот е станал много популярен. Най-модерен цвят се счита за бял. На пръв поглед непрактичность, той отблъсква слънчевите лъчи, а освен това е свързан с лекота и комфорт.

Както жените, така и мъжете са носели панталони и тениски. Скоро се появиха шорти. Друга новост е революционен открит бански. Въпреки това, в днешно време-това е доста подобна.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeБански костюм модел на време.

Спортно влияние случайни. Ценят удобни пуловери и жилетки, костюми и опростен. Същото се случи и с обувки: ние сме склонни да мислим, че на 30 години разпространението на сандали.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeНа 30 години жената вече носеше панталони.

Интересни и сложни

За аксесоарите, трябва да се кажат отделно, тъй като в онези времена те са играли особена роля в каква социална стъпало не е било жена. Един от най-популярните продукти е шапка. Стилове на много, може би, богати дами могат да съберат колекция от шапки за всички поводи.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeШапки от 30-те години.

Чанта имал формата на плик. Неговия цвят съвпада с цвета на шапки и ръкавици, често се удължава. Активно се използват кожа Горжетки, панделки около врата завесата. Перлени мъниста вратовръзка в възел.

Начин допълват тъмни чорапи и обладательницах снажен краката безопасно използване на мрежата. Обувки – обувки от устойчив средно висок ток. Финалът е на мундщука: парадоксално, „здравословна“ Дамска мода 30-те години често се пуши.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeТипичен образ на бляскавата красавица е до средата на 30-те години.

Все по-загадъчни

30-те години на миналия век – период, двусмислен. От една страна, много тенденции онези времена, насочени към съхраняване и опростяване. От друга – това е ерата на изненади, защото именно тогава е измислена и пусната в оборот от нещата, с които сме свикнали толкова много, че днес почти не го забелязваме. Качеството на дрехите по-висока, отколкото в предишни години, което също е показателно за напредъка. Какви са предимствата на известни дизайнери като Коко Шанел и Елза, ние, Маделин Vionne!

30 години са жена шанс да посетите няколко роли. Вечерни рокли, направени от нея, богиня от Олимп, облекла в стил casual давал чувство за удобство, като в същото време обръща внимание. Нищо чудно, че стила на 30-те години са тясно свързани с модерността: от баба и дядо, има какво да научи.

Все пак, въпреки разнообразието и разнообразие на тези години, ние сме свързани с рокля в стил Чикаго. Удобен за танци, тя може да скриете недостатъците на фигурата, да не говорим за това, че той има особен чар. Купи днес този костюм е прост: ретро-стил е много популярна. Рокля лесно да направите и сами. Само не забравяйте, че неразделна част от рокля в стила на Чикаго с ресни, пайети, мъниста и кристали. Ръкавици, лентата върху косата, червено червило и стрелки ще завърши вашият начин на дами от 30-те години. Но не забравяйте, че гримът трябва да изглежда естествено и се обличам – не е много ясно, в противен случай ще се бърка с героиня на „Великия Гэтсби“, и това е „друга история“.

Елегантен

Носенето на хората 30-те? На пръв поглед странен въпрос, тъй като те почти никога не интересовалась модата. Но – много важно е, когато отидеш на ретро парти.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeНачин мъжете от тази епоха.

Съсредоточете се отново в центъра на Чикаго. Цъфнало палто: появата на хора от тази епоха е типично за консерватизма. Ако вашият спътник не работи като проводник, за да се получи слой ще бъде проблематично. Но шапка и стягане – едва. Оборудвана яке, панталони и бяла риза точно за всички. Косата трябва да се добива назад.

По-изискан

Прическа може да подчертае или ненужното си начин. Въпреки това, вие не трябва да помолите приятел да намали и да се боядисват косата си. Само трябва да следвате няколко правила:

    направи раздяла на рамо. дълга коса да се свържете, но те трябва да гледате внимателно, защото в този момент небрежност, не се цени. при работа по прибирането на косата опитайте се да дадете на косата си повече пищност. гладки вълни, малки къдрици или друг вариант на вълна – можете да изберете. Най-важното-за коса са по-директни.

Style Chicago 30-ies of XX century: womens fashion images of the timeКласически прически 30-те години.