стил

Шапки мъжки: съвременни тенденции 2018

Противно на бытующему мнение, мъжете не са чужди модни тенденции и те заедно с момичетата се опитва да се вмести. От особено значение за мъжкия гардероб са аксесоари, които могат да придадат на образа нотка брутальности и стил.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Изберете правилната прическа не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Освен от съображения за практичност, трябва да се помисли стил, цветови решения модели. В женската мода има много по голямо разнообразие от футбол потници, бейзболни шапки, но Мъжка мода не изостава, като предлага креативни дизайнерски решения.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Характеристики на мъжките шапки

Студ и замръзване, не пощади дори най-запалените модата, така и за мъже хет-това на първо място е необходимост, а стилен аксесоар. Отличителна черта на прическа за мъже-това е неговата практичност, комфорт и минимална грижа. Те трябва да затваря ушите, задната част на главата, шията, меки, топли и леки.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Мъжките шапки са:

    умерени цветове и семпли нюанси, като се използват минимален брой орнаменти и украса е по-елегантен и опростен стилове

За мъже, които се стремят да бъдат винаги в движение, не ще бъде достатъчно за една шапка в гардероба. Те стават лесна украса за всеки повод – пътуване в кола, дълги преходи, студено време, са практични модели за почивка сред природата.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Мъжки шапки: актуални тенденции на сезона

Мъжете са постоянно следят за модни новости и тенденции, опитвайки се винаги да изглеждате стилно и елегантно. Най-новите модни престижните модни къщи определили основните тенденции на новия зимен сезон:

    изобилие от трикотажни модели, интериор ръчно изработени модели на кръгли и продълговати, особено популярни шапчица „шапчица“ нештатная кацане на главата с преминаването на убора на една страна или в задната част на главата, това ви позволява да повдигне челото си и визуално коригира формата на лицето. украсени с апликации, бродерии, едър шрифт или лого. Делото се различава незатейливым стил и сдържана цветова гама. в тенденцията шапки от естествена кожа в различни стилове

Mens hats: current trends 2018

Печеливш вариант за мъже, които не искат да се променят непрекъснато прическа в зависимост от горната дреха – класическо парче с глоба тясна. Черен, кафяв, светло модел такава шапка може лесно да се комбинира с кожено яке, пуховик или палто. Това е универсално и практично решение за всеки ден.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Най-добрите модели стилни мъжки шапки

Трудно е да се каже коя тенденция ще доминират през този зимен сезон, е трудно. Също толкова актуални са класическите модели и атрактивни възможности с едно докосване на оригиналност и екстравагантност.

Известните дизайнери на Гучи, Келвин Клайн предлагат на мъжете носят барети, шапки и шапки за младите хора, като към ежедневния гардероб. Носенето на такава прическа трябва да бъде с дълги ярки шалове.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Crochet шапки: дует стил и комфорт

Стилове възли шапки осигуряват максимална простота и краткост линии. Те плътно облегают главата си, повтаряйки си форма. В допълнение към цветовете на класическия мъжки (черно, сиво, кафяво) избират по-ярки предмети: малина, синьо, наситен зелено, тюркоаз и други модели. Като вариант, шапки и незабележими геометричен дизайн, лого дизайн, модел или контрастни печат.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Шапки бини: тенденцията младежки сезон

Шапка с Том за гърба – идеалният избор за младите мъже. Те позволяват формиране на ревера на капачките така, че да създаде всички желания стил и стил. Практични и леки модели Бини костюм под всяка дреха и могат да бъдат украсени с интересни ивици и други подробности.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Шапка с бубоны

Популярни модели шапки с бубоны, насочени към младежкия сегмент. Бубон придава дори най-прости модели и нотки на ентусиазъм.

Шапки с изготви текстурирани модел под формата на ромбов или ленти с различна ширина. Дизайнерите се стремят да се създаде максимален контраст между основния тон и модел. Някои модели, предназначени направени с имитация на ръчно плетени. Това ги прави елегантен, топъл и уютен.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Кожени помпоны: тенденции на новия сезон

Изделия със съраунд кожа помпоном, не по-малко актуални през новия сезон. В манекенщицы с pom-помераните големи и средни, които красят шапки от трикотаж и кашмир.

Опитайте се да изберете модел с естествена кожа арктическа, Лисица, миеща мечка, която може да бъде като естествен цвят и боядисани в един тон изделия.

Mens hats: current trends 2018

Шапки с подворотом: универсален тенденции зима

Шапки с подворотом различни ширини еднакво стилно на всеки тип лице. Визуално те придават Обем на главата, а плътно покриване на ушите и шията от вятър и Скреж. Дизайнерите поставят на ревера райета модел с логото на марката.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Шапка капачка: младежки хит на сезона

Сред мъжете има истински дами, които стриктно се следват препоръките на модните дизайнери и да следват обичайните шапки на по-екстравагантни. За плетене на шапки-качулка може да бъде гладка или е изработен с модели от кос, на зигзаг или на ивици.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Въпреки че обемът на продукти те предпазват главата от лошо време и дъжд. Мач на такива шапки с вълнена блуза или Болоня якета, създавайки стилен ежедневния начин на всеки ден.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Мъжки шапки: бруталност и шик

Стилен дизайн с шапка със сигурност няма да остане незабелязано. Най-новите тенденции, представени модни къщи Gucci и Келвин Клайн, предлагат се модели с широк и по-малък марж. В тенденцията вълнен филц и модели, украсени с лъскав сатен. Шапка контраст с матова тъкан отлично ще се побере в бизнес стил на обличане.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Барети за мъже: стил на големия град

Да се носят на главата си взема готов на всеки човек. Този недооценен шапки отново се опитва да съживи модната къща Chanel, като представи колекция от ярки наситени нюанси. Образ с беретом изглежда повече от впечатляващо, особено в условията на бърз градски ритъм.

Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018 Mens hats: current trends 2018

Мъжка мода е толкова разнообразен и гъвкав, отколкото жените. Младите хора са склонни да върви в крак с тенденциите в модата и с чувствителност към избор на аксесоари за свои изображения. Препоръките на стилисти по отношение на шапки за мъже проста – изберете от няколко модела, в полза на тяхната цена не е висока и всеки ден да създават смели и оригинални варианти на образи с този стилен аксесоар.

Theme by Anders Norén