стил

С какво се носят мъжки панталони слаксы

Носят панталони панталони стават обикновено, като да вържеш вратовръзка за официалното събитие. Тези панталони отдавна са намерили своето място в мъжкото гардероба си, но все пак не всеки има смелостта да ги Звезден пример.

What to wear with mens trousers slacks

Вижте как готино черни или цветни панталони с различни размери – всичко това в нашия материал.

Дънки или панталони – повече за модела

Мъжки панталони се наричат панталони с право може да се счита за ретро. Изобретен още през 40-те години, мъжки панталони са разработени, за да бъде модел ежедневното неформално лекота и комфорт. Техният изобретател Едмънд Хаггер е гений на маркетинга, той знаеше, нуждаещи се от съвременните мъже, и поиска да ги прости, но приятни и удобни панталони преки или леко зауженного намаляване.

Дънки през първата половина на ХХ век все още не са спечелили световната модна индустрия, като се позовава само на работно облекло и затова панталони може да се нарече някаква алтернатива на това облекло. Това е свързано с практически модели и свободен стил. Въпреки това, разглеждайки всекидневни, черни или дори цветни панталони могат лесно да преминете в редиците на бизнес облекло, значението на които е ограничена само формалност на дрес-код.

Днес се носят широки панталони, като дънки или къси панталони, може би, в ежедневния живот, предпочита панталони от различни (в това число и много по-големи) размери и тъкани. С изобретяването на този модел, панталони изготавливались от плътна тъкан, но летните варианти могат да бъдат изпълнени от леки струящегося материал. Времето се променя за тези панталони не са сигнал да се вози на най-горния рафт на гардероба, тесни черни панталони могат да бъдат предназначени за студената зима, така и от пастелни летни нюанси за разходка през късната пролет.

Връщайки се към материалите, от които са направени мъжки панталони, е, за да подчертае качеството на тъканите. Вълна, габардина, памук и възможни смесени материали са универсални, така че да можете да ги носите както млади момчета, така и за възрастни. Вярно е, възрастова Категория с покупката на слаксы, някои трудности – панталони, както и панталони-chinos. Тези панталони могат да бъдат направени в бизнес-офиси, а защото много хора в напреднала възраст изпитват противоречие, когато купувате този тип панталони.

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

Слаксы, чиносы и дънки – разлики

Дънки подобно на етикетирането на модели, достъпност и гъвкавост в широк изтъркан е добър в разходки, и скъсяване на черни не се срамувам да нося на сватбата с пиджаком), но панталоните-chinos и панталони не може да бъде с тях на едно ниво. Тук са представени основните разлики между моделите:

    Материал – chinos – лек вариант панталони, които са изработени от по-леки материали, докато панталони (и дънки), се основават на тежки тъкани. Гъвкавост – макар всички модели и може да се безсмислено да се носят навсякъде – от риболов и завършва с корпоратив – това не би било правилно и естетически. Chinos дънки и за обикновен всекидневен стил панталони по-малко случаен, да ги комбинирате по интересни, но често е трудно, тъй като този модел изисква определена обувки и аксесоари. Форма – панталони и чиносы може лесно да се замени дънки в реалния живот, но нито дънки, нито панталони, и Вие няма да можете да носите в офиса, където е дрес-код. Изменчивостта – мъжки панталони слаксы разнообразни, колкото и широки модели на по-големи размери, и леко зауженные панталон с плисета. Chinos дънки и, в този случай абсолютно не се губят, лятото или зимата, съкратен или с висока талия, широк или тесен, черен или цветен човек на всяка възраст ще бъде лесно да се намери подходящ фигура или вариант на събитията.

Очевидно е, chinos за съвременния човек е станал съставна част на гардероба, и може би дори символ на почивка в бизнес-пространството.

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

Слаксы и техните предимства

Списък на функциите на този модел могат да бъдат безкрайни, но за да се направи избор в полза достатъчно, за да проверите някои от предимствата:

Разнообразие от мъжки панталони подходящи за хората с всяка комплекцией и особеностите на фигурата. Начин на живот, естетически предпочитания и други изисквания, може да се наложи да изберете модел за всеки повод. Одела днес панталони са не само модерни, но и изключително практични. Струва ли си да се говори за цветовата палитра – цвят панталони са подходящи за разходки или безплатна събитието, монохром (черен, бял или сив) за специални случаи. Липсата на сезонност – благодарение на материала, от който са зашити панталони, можете да намерите летните варианти от лек габардина, и смесени, и по-топли модели за студена зима размразяване или вълна, за да се носи като горна дреха. Достъпност – както финансови, така и модели. Се говори за наличието на големи размери (отколкото да не може да се похвали с всички панталони, защото тяхното засаждане не ще е за фигура тип Ябълка). Освен това, качествени панталони можете да закупите на най-достъпни цени в магазините на демократичните марки, но ако предпочитате, скъпи бутици, и в тях са представени модели на марката от последните колекции. Устойчивост – нося панталони всеки ден, като кърпа за дълго време, не губи своя цвят, и текстура позволява да седи на чертежа. Трябва да се каже за това, че миенето на тези панталони отново доста лесно, заради материала. Функционалност и съвместимост – тези предимства, безспорно, са били слаксы в категорията на най-популярните панталони през този сезон, тъй като панталони могат да се комбинират с много елементи на облекло, създаване на многобройни образи.

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

Панталони панталони като ги носят

В света панталони панталони играят специална роля – всички видове Водачи предлага да изберете стил на имиджа с тези панталони, на големи модни ревюта черно комплекти в бизнес стил панталони се отглеждат, дизайнери се качват панталони и аксесоари (колани, коси и други елементи) в различни размери. Да се прибягва до всевъзможни тактики, може да се създаде проста и удобна комбинация или елегантен и модерен. Нося панталони могат да бъдат като изтънчен денди с лоферы или oxfords и струящийся шал, и солиден човек, избирайки черно сако и обувки с добавянето на часа.

Няма ясни правила или ограничения, като се комбинират панталони, въпреки това, трябва да се ръководят от знания за техния вид, форми и функции на цветова палитра. Очевидно е, че не трябва да носят зауженные бели панталони големи размери или черно-бели (не черно-бяло – черно, бяло или сиво) в работното пространство, където е дрес-код. Слаксы – панталони, които ви позволяват да експериментирате.

Ако имате класически стил, обърнете внимание на фактурные обикновена риза, пъхна вътре панталони, които могат да бъдат черни и цветни. Добавяне в този комплект ярък аксесоар, ще изглежда по-спокойна и непринудена.

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

Как да изберем качествен слаксы

Най-спорният при избора на панталон е качеството на модела може много добре да седнете, но нещо ни казва, че след първото пране панталони големи размери, ще бъде няколко пъти по-малко и по-ярък цвят ще се превърне в място на вода. За да се избегнат подобни проблеми, е необходимо при закупуването да се обърне внимание на някои детайли:

    Състав на материала – панталони добро шивашки няма да съдържа висок процент от синтетика. Изрежете силуета панталони повтаряне линия на тялото. Бримки – много важен нюанс, тъй като той се дължи на отслабване или назъбени шевове често имат дефекти, което е особено важно за големи производства.

Панталони с добро качество продължават ви в продължение на няколко сезона, и вие ще почувствате само комфорт, хармония и доверие.

What to wear with mens trousers slacks

What to wear with mens trousers slacks

Theme by Anders Norén