стил

С какво носи сини панталони, брутален стил на мъжете

В последно време, хората обръщат повече и повече внимание, сега те сами се грижат за себе си, не по-малко, отколкото жените. Жените често приемат в гардероба елементи мъжки дрехи, било то, тениски или ризи, а мъжете предпочитат по-класически стил в облеклото. Отговорът на въпроса, с какво носи сини панталони в тази статия.

What to wear with blue pants, brutal men style

Класически вариант панталони в син цвят. Класики никога няма да излязат от мода. Панталони са най-основен елемент облекло. Вземете сини панталони и други дрехи, също син цвят не винаги е добро решение, понякога един цвят или цвят, за да изглежда глупаво и смешно.

What to wear with blue pants, brutal men style

Контраст на първо място

Задължително при съставянето на набор, най-малко един елемент на друг цвят или цветове, може да се разреди и да се създаде контраст. Ако вашето желание е да се носят всички сини голям, можете да изберете риза в няколко по-леки тонове, или лента, или клетка. Като се отдава предпочитание на черна клетки или запис на ризата си направите чудесна комбинация с обувки, защото, без съмнение, обувки за тази рокля е избран черен цвят.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style

Риза

В продължението на бизнес ризи, искам да отговоря на въпроса каква риза облича, със сини дънки, тази дреха е идеална класическа бяла риза с къси или дълги ръкави. Обувки за зауженные панталони може да бъде обувки, направени в бял цвят.

What to wear with blue pants, brutal men style

Ако тениска на ленти или на клетките, Можете също да носят маратонки или мокасини в един цвят с клетката. Клетка-тенията – бяло-синьо, бяло и кафяво. Ако не ризи в същия цветовата гама, можете да изберете аксесоари или чанта в цвета на обувката. Между другото, това също ще бъде отличен обувки решение.

What to wear with blue pants, brutal men style

Пуловер

Тези неутрални цветове като черно, сиво и бежово има добра идея пуловери. Пуловер трябва да бъде леко свободно, не плътно прилепнали, но не много широк. Също така е идеален и яке копчета.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men styleЯке

Идеалното допълнение към сини брюкам яке, въпреки, че не всички мъже са подобни на него. Тютюневи изделия, сив, черен или кафяв цвят в голяма клетка, на всички това е най-добрият цвят за якета. Избор на синьото яке, се фокусира върху бяла риза.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style

Тениска

Идеално за този тип панталони Fit polo ризи са представени в класическите цветове черно и бяло. Също така може да се направи един добър комплект с райета или тъмно оранжева тениска. Придържайки се към модните тенденции, може смело да се даде предимство на тениска в морски стил.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style

Жилетка

Спирането на избор на риза с къс ръкав, вижте в жилетка. Стилен и практичен, в същото време изглежда такъв детайл, като жилетка. Цвят жилетка трябва да бъде един от изброените по-горе.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style

Връхни дрехи

Избор на връхни дрехи, можете да изберете палто или пелерина в сиво. Избрах яке, трябва да се даде предпочитание от кожа или велур, а яке трябва да бъде подготвена. Курти дънки трябва да бъде тъмно.

What to wear with blue pants, brutal men style

Обувки

За да завършите идеален образ, със сини панталони на стойност предпочете класически маратонки или кецове. В зависимост от модел и цвят панталони, кецове могат да бъдат високи. С постановление на цвят трябва да бъде бял или черен, Може също да създадете комплекти с кафяв цвят.

What to wear with blue pants, brutal men style

Аксесоари

С помощта на ансамбъл колани, за да ги изберете един цвят с обувките. Ако искаш да тиранти, тя ще предположи, че обувките са в черен цвят расчалки трябва да изберете едно и също нещо. Вратовръзка има право да бъде, и синьо. Но ако се спрете на синя вратовръзка, той трябва да бъде в един тон с панталони. Има ли тя в син квадрат или грах, важното е същата цветова гама.

What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style What to wear with blue pants, brutal men style

Чист провал

Избора на добавка към сини брюкам, не всичко е идеално, разбира се, да се откаже от:

    Твърде широки тениски, дълги ризи и тениски, които се спускат под кръста и не е изпълнена в панталони, джапанки и сандали, не дълги чорапи с къси штанами, после възможности къси спортни варианти. В Олимпийския спортен и якета; светли и дълги, по-долу колани, вратовръзки, и прекалено ярки цветове в други части в комплекта.

Да се облича с вкус и правилно-това е, без съмнение, е наука. Чувството за стил е присъщо не на всеки, и за това, за да бъде в тенденция, трябва да проучи всички възможности на модата и комбинации. Панталоните се отнасят до основната част от мъжкия гардероб. Как са подбрани модел ще зависи целият външен вид. Най-основното, което трябва да направите при избора на дрехи, за да включите своето чувство за индивидуалност и позволяват вниманието към себе си. Е Показано на снимката в опциите статия ще стане ваш помощник в избора на идеален комплект.

Theme by Anders Norén