Много дълго време в обществото е на мнение, че чорапогащи се носят само жените леко поведение, за да привлекат мъжете. Сега на мода позволява да ги носите все по-нежния пол, и дори да се комбинират с делови стил. Риболовни мрежи са се превърнали в тенденция на сезона. Също така е важно да се намери границата между елегантност и пошлостью, и в никакъв случай да не се пресичат.

Fishnets: create an elegant lookЧорапи в по-голяма мрежа

Видове мрежи

Цвят чорапогащник може да бъде най-разнообразна. Класически вариант – черна мрежа-това е най-лесният, е да отговарят с много елементи на облеклото. Това е тенденция, която може да бъде включена в най-модерния женски образи. Основните чорапогащник:

    чорапогащник в малка мрежа. Идеални за различни видове тялото. Момичета с тънки и ъгълът на краката може да изберете бежово на окото, че не е толкова много, за да се обърне внимание на краката си. Плитка окото по-лесно да направите в ежедневието Люк;чорапи в по-голяма мрежа. Ако се спрете на този модел, бъдете внимателни, за да краката изглеждат гротескно. Твърде голям и дебел крак не може да изберете плътно прилепнали трика.

Fishnets: create an elegant lookЧорапогащник в рамките на мрежата, в комбинация с роклята

За младите момичета се предлагат модели на цвят – чорапогащник мода през 2018 година. Сред тях са – зелено, лилаво, жълто, червено, синьо и други цветове. За да допълни тези продукти образ на момиче трябва да accessorize същия оттенък: мъниста, шал, обеци, чанта, гривна. Това ще създаде игриво младежки лук.

Fishnets: create an elegant lookЛъскави чорапогащи

На кого може да се носи чорапогащи-мрежа?

Млади момичета и бизнес дами могат да носят тези чорапи, добре бране ги по свой собствен начин. Черни чорапогащи се носят само черни обувки и тъмни дрехи. Можете да създадете перфектния бизнес Лука: мач черни чорапи с тъмна пола-молив, с дължина до коляното или рокля, пола, която завършва на колянната става.

Fishnets: create an elegant lookРибарски мрежи в bottomtime

Бял чорапогащник в окото най-често се носят на сватбата. Но в ежедневния живот може да се комбинира с тъмна рокля или пола и черни обувки. Това ще създаде лук високо. Белите чорапи са по-подходящи за момичета с постно краката си, защото белият цвят придава пълнота.

Fishnets: create an elegant lookЧерни чорапогащи в мрежа Fishnets: create an elegant lookчорапогащник в окото с мини пола

Телесни чорапогащник помагат да се постигне романтичен и нежен образ. От тях са момичета от всички възрасти, в офиса или на романтична среща. Бежови чорапи изглеждат прекрасно в дрехите, сметана, бяло, тюркоаз, бежови нюанси. От мрежест чорапогащник, които са по-малки, по-изискан външен вид на момиче. Голяма мрежа не е подходящ за всички дами.

Fishnets: create an elegant lookЧорапогащник с дънки

Коя комбинация пеньюар?

Има много възможности да носи мрежест чорапогащник. Предлагаме да обмислят няколко възможности, съчетавайки ги с други детайли гардероб.

Fishnets: create an elegant lookЧорапогащник в окото в стил гръндж

Черен подходящ за различни видове облекло, те са най-популярни при жените. Смелите момичета могат да отиде в шорти, черни чорапогащи и отгоре на разходка с приятели. Като обувки да използват обемисти обувки допълват образа на мъкна. Ако искате да изглеждате женствена и скромно, в черни чорапогащи в малка мрежа е препоръчително да носят рокля без излишни детайли с дължина до коляното, къси кожени якета и обувки или ботуши на среден ток.

Fishnets: create an elegant lookКомбинираната рибарски мрежи

Телесни чорапогащи-мрежа чудесно ще се впишат в образа на дама. Те са напълно хармонично се съчетават с класически рокля или пола, с мокасини или обувки с високи токчета. По-добре да купя чорапогащник със среден размер на окото на мрежата.

Fishnets: create an elegant lookЧорапи с рокля от комбинирана кожа

Чорапогащник под формата на мрежа – Франк-избор на красиви дами, това е подходящ продукт за коктейли и празнични клубове. Приплъзване на празник рокля със средна дължина, лесно, намаляване, цветен принт, удобни обувки и чорапогащник с мистериозна фигура.

Fishnets: create an elegant lookЧервен пеньюар

Черен или телесен цвят чорапогащи се носят с дънки къса или Капри. Не се препоръчва носенето на чорапогащи за този вид с много къси поли, така че вашият начин придобива нотки на вулгарност. За да чорапогащник изглеждаше впечатляващо, а останалата част на облеклото трябва да бъдат задържани.

Fishnets: create an elegant lookЧорапогащник в малка мрежа

Някои съвети за тези, които носят чорапогащи в окото

Днес на мода позволява на представители на прекрасната половина на човечеството най-различни образи, в зависимост от техните вкусове и предпочитания. За мрежест чорапогащник отлично прилепване си лъкове, изпълнете следните елементи:

    моля, обърнете внимание на размера на клетката. Отхвърляне на чорапи в по-голяма мрежа, ако краката ви не са идеални – прекалено дебел или тънък. Ти по-добре е да изберете продукти в малки и средни ажурни;мрежести чорапогащи изглеждат страхотно с токчета, които отговарят им по цвят;ако носите цветни чорапогащи, за предпочитане, за да си рокля или пола, е в същия цвят, както и те. Блуза или тениска, шал, яке трябва да бъде неутрален цвят.

Fishnets: create an elegant lookЧорапи в окото

Тенденцията тази година, като рибарски мрежи, любов от известни дизайнери, включително на своите прожекции на модните подиуми. Сред множеството модни снимки, които сте със сигурност ще намерите подходящ лък за себе си.

Fishnets: create an elegant lookРибарски мрежи в спокойна начин