„Реколта“ се появи на модния посока не толкова отдавна. Винопроизводителите този термин се отнася до специално отлежало вино с високо качество. Днес ретро стил съчетава в себе си конгломерат от определения и категории изключително редки предмети. На модния подиум – облекло, стилизирани ретро атрибут от различни епохи.

Vintage clothing: womens retro fashion

Ретро: пътешествие в дълбините на историята

Старинни гардероб се състои от неща, които са стилово оправдани и популярни в различни исторически периоди: от 20-те до края на 80-те години. Ретро облекло за жени, според най-опитните стилисти, атрибути на миналото, се вписва идеално в рамката на стил и качество на съвременната мода.

Понятието „ретро стил“ не се използва до 90-те години по-рано ретро облекло трябва да бъде не по-възрастни от 50 години. Днес времевите рамки се разшириха. Сега момичетата могат да се облича в костюми с изключителен привкус на древността, всъщност стилистического на възраст от 30 до 90 години.

Vintage clothing: womens retro fashion

Ретро поток

Някои дизайнери, образувайки колекция от вещи и като се обръща на определена възраст, може да вземе реални предмети, намиращи се около на бълха пазари, пури в ограничени бройки в магазините за дрехи и шкафове за възрастни модата. Въпреки че най-често срещаният метод за да получите точните исторически изключителен адаптиране и по-нататъшно изкуствен состаривания нови неща.

Така беше няколко движения, този стил:

„Чисто ретро“ – това е облекло, което наистина се използва за създаването на модни ансамбли в миналия век и която е запазила своя „запазена“ вид до наши дни;Neovintage няколко дрехи, които са специално costarelli, независимо от това, когато той е бил пришит към дрехите, оформена с ретро неща, дизайн и шивашки, по всички канони на модата в определен исторически период. За изкуствено стареене. Облекло за жените трябва да изглежда новият разход Реколта е доста сложна област. Тя се основава на дрехи, стилизирани ретро или неутрални неща. Комплимент към ансамбъл с аксесоари, взети назаем от дизайнери на миналия век. Това може да са стари копчета, винтажное дантела, ленти, къдри и други елементи;ушиване на дамско облекло от изключителни пури в ограничени бройки тъкани включва създаването на уникални и модни ансамбли на базата на тези тъкани, които са били направени през миналия век. Такива неща е много трудно да се намери. Това е много скъп, се изключват. Въпреки това, много дизайнери създават цели линия дрехи от пури в ограничени бройки на тъканите.

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

Звезден блясък на 20 години

За период от 20 – 30 години на миналия век се характеризира със специфични особености. Това е ерата на величествените рожден ден на Холивуд. Звезди на екрана, като Марлене Дитрих, е бил очарован от очите на обикновените хора.

За жените от това време, е важно да включват в себе си изображението никакви типични холивудски аксесоар. „Златен Холивуд“ съблазнителен блясък, отчужден, студен шик и безусловна щедрост. Достатъчно разгледай няколко черно-белите филми, заснети в онази епоха, и става ясно, че вие се стремите към това и модата.

Vintage clothing: womens retro fashion

Между другото, гледам ретро филми могат да вдъхновят съвременните красавици в създаването на интересни стари изображения. За да бъде гардероб тенденция попълнете следните интересни функции:

Туника рокля е подходяща за празнична излизане, и за ежедневието. Ако позициониране на тазобедрените тънка каишка, начин ще искрят съвсем нов начин. Предпочитани материи са коприна, кадифе и универсален трикотажный;Шапчица трябва да е съвсем малка, на полето „погледни надолу“. Този аксесоар трябва да бъде едноцветен. За да добавите празничност и яркост, шапка, украсена с цветя и воал, което е богато на купчина в полета, лък и други декорации;верига от перли ще накарат някой начин по-богати и да даде малко блясък и светски блясък. В идеалния случай, мъниста приключи два пъти около врата, а след това завържете на възел. Част от перли трябва да бъде доста дълъг, понякога доходящие до кръста;блуза „глухи“ стил с напълно затворена врата-това е изключително елегантна и стилна нещо. Шия, като правило, лук. Най-добрите образи, формирани на базата на копринени блузи и строги поли молив;епитрахиль е бил използван с луксозни и елегантни рокли, които откриват раменете и ръцете. Луксозен начин за вечерно излизане – дългите черни рокли, боа, перли и високи черни или бели ръкавици.

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

40 години: войната на модата

Това е най-трудния период в историята. Втората световна война е оставила дълбок отпечатък в живота на хората, начин на обличане и дори способността да се мисли. Период на пълна скръб и кошмари на войната, са се оттеглили сложните и богати дрехи.

Vintage clothing: womens retro fashion

На тяхно място идват чепат, суров стоки, отличаващо се с простота и скромност. Реколта дрехи от това време-това е:

Оборудвана сако в неутрални цветове, с остри рамене – това е нещо, което е практично и удобно. Носели с широки рамене, за да направи фигурата по-масивна;рокля с расклешенным дъното, идва до средата на прасците – най-женствени нещо, което бихте могли да си позволите на жената от онова време. С помощта на широк колан подчертава талията. За ежедневна вход е избран щампи „полка“ и „клетка“. За вечерните начин ще отговарят на твърди рокля без презрамки;лесна пола в ретро стил, в съчетание със скандалния якета от същата епоха. Стил неопределен. От една страна, това не е съвсем клеш, и в други дрехи не прилича на дизайн на полата молив.

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

50 години: секси мода

Когато всички ужаси на войната след себе си, е време да се мисли за всички човешки радости. Мода цари сексуалност, претенциозност, един вид съзнателна провокация. Пин-ъп и рекламни плакати, наперен, ярки цветове – това е, което определя развитието на стила по това време.

Vintage clothing: womens retro fashion

Така в гардероба на истинската симпатия, която не е чужда на мода, трябва да има следните характеристики:

Риза от памук колани-това е съществена нещо в посока на пин-ъп. Актуални щампи – грах и клетка;лента за глава ярък, дори на „агресивни“ цвят – популярен атрибут, за да създаде секси имидж в стил ретро. Еластична превръзка или усукани кърпа на главата се поставят така, че краищата са отпред на главата и леко отпуснати;корсети, визуално намаляване на талията и умишлено разкриване на гърдите — специален стил. Като Vintage дрехи привлича модата на нашето време ги демонстративная сексуалност, лишена от излишни пошлостей;обувки на високи токове — красива обувки просто трябва да бъде популярна в следвоенния период на обновяване;бански костюми с открити рамене, все още не са равни в откровеността бикини с модерен, но са в състояние вогнать в боя.

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion

60 години: хипи и хипстеры като диктатори на модата

Ретро-това е напълно невероятно. Общество взбалмошная става все повече и повече се стяга в бездната на греха на човека и страст. Обикновено хипи и хипстеров на света.

Vintage clothing: womens retro fashion

На мода следните неща:

Реколта-line пола до коляното запази целомъдрието, обаче, стана много колоритен. Ярки обикновена модели са идеална основа за създаването на модерен начин;обувки на висок ток доведоха до реколта рокли-трапец и е бил по-привлекателен винтидж пола, сако, риза да се насладите на всичко, независимо от вида на фигурата. Ретро снимка беше достатъчно светло;мокасини – новост в това време. Е бил използван, за да се създаде ретро образ в компанията яке и панталони, мъжки ризи.

Vintage clothing: womens retro fashion

Vintage clothing: womens retro fashion