мода

Разнообразие от обувки за мъже през 2018 г.: примери и съвети

Комбинацията от комфорт, оригиналност и класическа елегантност – това е мотото на модерни обувки за мъже през 2018 година. Хората се срещат, на първо място не е в дрехите си, и да носи обувки на краката си обувки, това е елемент, който може да каже много за своя статут. Разнообразие от обувки за мъже през 2018 г., ще бъдат не само наслада модата и новатори, но и умерените консерватори.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Модни тенденции 2018

Мода 2018 изпълнен с пресни нотки на обувната промишленост, не само за жените но и за мъжете.

Традиционните кафяв, черен и бял дизайнери на обувки фино и стилно победи с необикновени детайли, материи, цветове, начини за украса. За малко по-драстични привърженици на класиката се предлагат модел, който съчетава контрастиращи цветове.

Дизайн нововъведения в обувките на спортен шик, кэжуал, който ще бъде тази година на върха на популярността.

Джунглата под формата на коноп покритие на стъпалата освежи обичаше мокасини.

Малко вероятно е, че през 2018 г. всички колекции със стилни обувки за мъже ще мина и без такива удари, като необичайни щампи, интересни, плетене и комбинация от различни материали.

Какви обувки сега на мода? В класическия смисъл на думата има такива видове мъжки обувки, като oxfords, Дерби (Забранено), monkey действия и лоферы.
Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Обувки Оксфорд

Оксфорд обувки в класически стил в различни обувки. За разлика от Дербито те идват със затворена шнур. В никакъв случай не си струва да съчетават безшевни oxfords със свободен стил на облекло, тяхната стихия – бизнес костюм, смокинг. Много по-демократична в избора на подходящ гардероб в стила на кэжуал, представители на този вид обувки са украсени с различни декоративни елементи, включително пробиване на дупки.

Всички обувки са допълнени перфорации броги се превръща.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Обувки дерби

Дерби-това е всеки ден, тяготеющий към класиката, можете да изберете модели от гладка кожа в класически цвят, който ще бъде подходящо за носене дори и на бизнес събитие. Въпреки това, обикновено те се комбинират със същите елементи на дрехи, както и горната част на шайдеры. Носят дерби както с дънки, леки летни панталони, контрабандния панталони могат да се тълпят. Отличителна черта на Дерби има отворена шнуровку и настаняване на пищяла (страничните части, чрез които се простира кабел) в горната част на езика, гладко продължаване в средната част.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Обувки, Е Забранено

Забранено обувки с шнурком, те не се различават съществено от Дерби, всичко същия силует и стил, единственият вариант шивашки варира. В ботуши Блюхер глезена отделна позиция, докато в дербито, те са като продължение на петата. Най-често това е модел със специален дизайн да изберете за създаване на образа в стил кънтри.

Но това не е единственият възможен вариант, например, дизайнерите на ателието за gieves & hawkes да предлагаме кафяв, е Забранено да се носят толкова модерни през този сезон, дует сиви и снежно-бели, представени в светло сиво яке, с клетчатым принтом и бели панталони.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Маймуна

Този вид обувки трябва да се обърне внимание при избора на обувки през 2018 година. Монах е много подходящ за всекидневна употреба, външния вид на полу-официални срещи. Ги отличава от подобни силует разновидности на обувки с декоративни катарами. Въпреки това, собственикът на такъв обувки, трябва да има добър вкус, да избера най-подходящия за нея комплект дрехи. Всичко дизайн сезон модата могат да бъдат използвани при създаването на зареждане на маймуна. Брой лямок с изкривени на тях може да варира. Ако искате да изглеждате по-традиционно, изберете маймуна с една презрамка, когато имате ли нужда от оригинален и запомнящ се начин, предпочитание двойно. Например, добре ще изглежда тъмно маймуна цвят на вино с костюм-тройката в цвят горчица. Под монах може да изберете интересни чорапи, или напълно от тях да се откажат. Много ярък елемент в себе си, тези обувки настоява основното правило при избора на най – минимализъм. Човек, който е избрал монах дава самия себе си, в рода си съкровища на външния си вид, кой знае добра обувки.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Мокасини

Мокасини, заедно с най-siderale, мокасини мъжки обувки без връзки (слипоны). Тази обувки отлично се вписва в ежедневния стил, можете да го носите с дънки, жилетки, якета, тениски и така нататък.

Variety of shoes for men in 2018: examples and tips

Топ шайдеры

Топ cidery мъжки служи това е още един представител на популярния през този сезон, в стил casual, но те са достатъчно псевдоклассических обувки. Те могат да бъдат най-разнообразни цветове. По силуэту те са подобни на мокасини, обикновено украсена с дантела отпред и по периметъра. Те могат да се носят с ризи, тениски, дънки, панталони и шорти. Най-сидери-това е вид обувки, които може и трябва да се носят на босую крак.

Theme by Anders Norén