стил

Пръстен на пръста момичета модна тенденция или проява на индивидуалност?

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Този аксесоар, никога не излиза от мода

Вие сигурно ще забележите, пръстен на големия пръст на момиче. Но едва ли е мислил за цената на този аксесоар. Разбира се, основната цел е да се открояват от тълпата и да не бъде като всички. Но това не е важното. Проява на собственото си „Аз“ може да изпълнява и други техники. Защо тази обстановка модерни дами избират по-често? Ще се опитаме детайлно решат въпроса.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Перфектният символ на вашата дръжката

История

Трудно е да се разбере определяне на всеки от героите, освен ако не се смятате за свой начин на живот. Така в нашия случай.

  Останки от мумии са били погребани на няколко хиляди години, са били намерени обекти на днешния спор. Не е известно, че те са имали предвид, но толкова не на слабост и безсилие. Стрелци така защитава по време на натягивания на низа. В смутните времена момичета често е трябвало да потисне емоциите си чувства. Те са послушни на родителите си, мъжете си, майстори. Тогава дойде една млада дама, с оригинален начин да покажат воля и характер – пръстени, които те пускат на свободния си пръст. Така те дадоха друга своенравни сигнал своето уважение и подкрепа. През 16 век той показа принадлежност към дадена група. Това може да е тайна цел, както и всички други организации. Когато животът чартърни леко са се променили, и момичетата започнали да ценят своето образование, интелигентност и други способности, те са носели накити на лявата си ръка. Ето как те представят себе си като уверен човек, с висше образование и устойчива цел. Царици, принцеси и жени-елит, по такъв начин, посочи ги на висок статус. Подчертава властен характер и енергия лидерство. Нищо чудно, че този район е избран, защото той се различава от останалите по размер и здравина. Хипи така отличала неговите последователи от други хора.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

За съжаление, с определено наименование не може да открие. В различни епохи и културни периоди, тълкуване се е променила. Така че може да се разчете като любов и страст, омраза и гняв. Могат да се носят от жени на различна възраст, статус и богатство.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Разнообразие от дизайн ще ви изненада

Съвет! Огромен богато украсен пръстен изглежда вулгарно. Откажете се от него в полза на чист и прост продукт.

От гледна точка на психологията

Стойността на нервните окончания е безценна. Стимулиране на определени зони води до поява на капацитет и развитие на нови умения. Смята се, че на палеца черпи енергия на Марс, така че хората, като цяло, енергичен и емоционален.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Възможност за влюбени двойки

Те също така са мотивирани и са в състояние да върви по головам, за да се сбъднат Мечтите се сбъдват. С тях е трудно да се спори, тъй като техните аргументи често противоречат на здравия разум. Но никакви доказателства не ще съперник настояват за правотата си. Инат – важното е хоби на собственика.

Психолозите твърдят, че основната характеристика на хора в постоянното желание да самоутверждаться в семейство, общество, кръг от приятели.

Между другото, акцент може да се направи по-секси. В интимна сфера, те са готови да опитат всички клонинги на най-неочаквани експерименти. Декларация не може да се приеме комикс. Дори древните римляни и гърци, свързани палеца с фаллосом. Така я носели железни пръстени не за украса, а за защита на мъжката сила.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Оригинално решение

Съвет! Ако ще да пътуват в командировка в друга страна, по-добре да свали аксесоар, който вие не разбирате двухзначного. Той може да ми причини болка в бизнес преговорите и да играе с вас лоша шега. Когато се върнете у дома е безопасно да се носят.

За нежния пол

Освен за изява жените искат целия свят да говори за това, че в сърцата им и без думи. И, колкото и да е странно, всеки един от собствениците дава prettification ролята си. Помислете за най-популярните варианти.

  Че част от починалия съпруг винаги остава близка, вдовица-това си годежен пръстен. Като мъжки размер е по-голям, той е подходящ само в крайности. Това е сантиментална стойност, което показва нежеланието да влизат в нови отношения и секс. Свободата и пълната независимост и оценяват още от времето на жана д ‘ Арк. Днес не трябва да се изгаря на кладата, за да покаже характер. Само достатъчно прост елемент. По този начин нежния пол няма да се откаже от уморени мнения за безпомощност дами. В някои страни така се обозначи принадлежността към лесбиянкам. Сексуална ориентация отдавна не се счита за дефект и той започна да говори. Етикетът на лявата ръка сочи към намирането на нов партньор, а от дясно – в присъствието на второто полувреме.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Както показва практиката, все повече и повече модата да се носят скъпоценности, без да се замисля за значението. Те просто смятат, че е красива и оригинална, така че не се лишавате от удоволствието.

Съвет! При избора на предпочитам това на императора, който ще бъде хармонична композиция, цялостния стил и образ. Ако пейзаж изглежда дискретни, привлича твърде много внимание на дисхармония-това не е добър вариант.

Препоръки за закупуване

Ако сте решили да закупите на голям пръстен, можете да сте сигурни в избора си. В бижутериен магазин ще намерите голямо разнообразие от рисунки, модели, метал. Ако нямате средства за скъпи отпадъци, не се отчайвайте. Днес производителите на широка гама от изделия от кожа, слонова кост и дори камък.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Във всеки случай той трябва да допълват начин, а не да развалят външния му вид шантавите и кричащим дизайн с черепи или нещо подобно.

Най-популярни са вариации в кельтском стил. Като правило, те са сребро, защото златото не е уместно страхотно с други елементи от гардероба си. Освен това, той е по-скъпо в сравнение с други сплавами, така че не е твърде актуални.

Ако предпочитате златото, то тогава тя трябва да бъде точна и деликатна. Само така те ще изглеждат добре в кожата си. Особено ако имаш тънки елегантни линии на дланта и китката.

Съвет! Дори брачни халки може да се носят на пръста си. Причините за това са огромно количество. Така че може да се наложи един чифт, е знак за хомосексуалността, или просто липсата на безименния.

Как да се носят

Като пръстени от древни времена се считат за силни талисманами и амулетами, в тях се крие необяснима сила на природата. Всеки пръст има свой собствен характер, които е важно да се вземат предвид за хармония на тялото и духа.

Човек с неизчерпаема жизненост и енергия, ярки емоции и несдержанности трябва да сложите пръстен на това място. Хироманты казват, че по този начин ще запази за себе си и да се избегнат много проблеми и неприятности. Вие усмири агресия, и вашите отношения с мъже, ще се развива по-лесно и романтичнее.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Към днешна дата този продукт е популярна украса

Обикновено инат на приносител. Под тази линия се отпуснеш малко, след това е добре да се постави медна продукт.

Моля, имайте предвид, че представител на Марс отговаря за врата и главата. Използване на знания за собствената си полза. Преди важна среща да се обърнат за помощ и да я получат.

Съвет! Ако вие не вярвате в суеверия, тогава може да вземете някой камък. Но е по-добре да защитим себе си и предпочитат различна конструкция. Например, гравюри, эстампы, или обикновени кристали.

Моля, обърнете внимание на регистрация

Важна роля играе камък, украшающий бижута. Особено, ако тя е в такава зона. Се вземат предвид всички нюанси, за да се избегнат проблеми от гледна точка на астрологията.

  • За да подобрите здравето си, предпочитат

сини и зелени камъни.

  • Могат да се променят в зависимост от доброто, както и планове, които искате да постигнете в рамките на деня.

Червени скали

  • може да намали доверието в себе си и да потуши логическо мислене. Превозвачите често показват проблеми с мъжете. Те или изобщо не ги привличат, както и тези, които са на нервни разстройства. В нумерологията, на палеца на обозначава цифра три. Така че собствениците на подсъзнателно се опитват да изразят своето превъзходство над другите. Има и друга страна на монетата. Равномерно износване води до излишно бърборене и да е натрапчив. Тя често се хвали съмнителни постижения. Освен това, започва да ревнува своята сродна душа.

Гама-синьо

  • повишава издръжливостта и съпротивителните сили на организма към неблагоприятни външни влияния. Подобрява концентрацията и помага на хората да бъдат съсредоточени, за да оцелее. Редовна чорап елиминира звездите и разсеяност.

Зелен нюанс

  • възстановява вътрешната и външната тъканите на организма. Това повишава защитните функции. Вие ще станете по-спокойни и сговорчивее, забравете за истериках.

Жълти нюанси

  • укрепват нервната система.

Сините Камъни

  • увеличи апетита към вредните си навици. Вие ще се чувствате няма желание към тютюна, алкохола и другите наркотици. Засилване на чувството на страх и да се превърне в мания за преследване. Да се откажа от тези възможности.

Сив

  • също противопоказани. Те предизвикват апатия и да доведе до мисли за самоубийство.

Синьо-зелен

  • предизвиква чувство на комфорт и сигурност. Ако имате епилепсия, вие можете да се забави и дори да се предотврати удар. Те включват лазурит, тюркоаз, амазонита и аквамарин.

Синьо-виолетово

  предизвиква мигрена и гадене.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Смята се, че неправилно камък може да доведе не само до психологически проблеми и дори парализа. Специалистите не препоръчват да комбинирате в една ръка враждебни камъни.

Съвет! За да придават допълнителен смисъл на бижута, да го даде на учителя, за нанасяне на значителни гравиране.

Тайните на грижите

За това, което аксесоар ще ви служи възможно най-дълго, да го чисти.

Разбира се, методите на почистване зависят от метал и камъни, които се използват за записване. Ако имате украса, това е трудно и дълго носене. Но ние ви предлагаме някои общи указания, които допринасят за опазване на вашия помощник.

  Стойте далеч от битовата химия, козметика и кремове. Те развалят структурата и материал. Слънчевите лъчи влияят отрицателно на сянка. Ако украсени със скъпоценни камъни, те привличат прах и мазнини. В резултат, играта на светлината става неясен и гама може да се промени. Механично действие води до микро-пукнатини и драскотини. Опитайте се да не изпуснете. Да го запишете в отделен джоба, за да не губят естествен блясък. Среброто се окислява и потъмнява при излагане на въздух. Затова трябва да се почистват редовно.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

Съвет! Уважение увеличава по време на износване. Де не избледняват и не променят цвета си в продължение на много години.

Начин за загуба на тегло?

Невероятно е, че днес интернет-сайтове хвана реклами за чудодейни вариант, за да ни държи с наднормено тегло. За това трябва да носи специална пръстен на големия пръст. Това не е като стилен аксесоар, но помага да се справят с многогодишно проблем на жените.

На какъв принцип?

  Стимулация на определени точки, които са отговорни за апетита. Да намалите ще пия по-малко и по-бързо постигане на желания резултат. Благодарение на възстановяване на притока на кръв се aktiviziruyutsya метаболизъм, който ще ви помогне за ускоряване на разграждането на мазнините.

Ring on the thumb of the girl Fashion trend or a manifestation of individuality?

В този уникален „симулатор за мързеливи“, няма никакъв дискомфорт, не пречат на ходене, и няма противопоказания. Активиране на нервните окончания, заради магнитите, от които те са изработени.

Можете да вярват в чудодейни свойства на изобретението, както и могат да се смеят на него. Ако искате, проверете своята резултатност.

Съвет! Силата на самовнушение е един от най-мощните. Поставете вашата собствена стойност, вярват в него. Най-важното, за да е удобно и топло вътре.

Theme by Anders Norén