прически

Професионална козметика за коса Капус — палитра от цветове, нюанси

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Боя за коса Капус, палитра, която е представена много широка гама от нюанси, приятен и натурален състав

Най-лесният начин да трансформира себе си – за коса-боя Капус, палитра, която е представена много широка гама от нюанси и естествен състав гарантира успешен резултат. Какво точно е продуктът, каква е неговата супер-сила, каква техника на прилагане на тези и на повечето други проблеми

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Капус широк набор от багрилни материали

За тези, които не знаят Капус…

Смяна на прически – емоционален момент, но в някои случаи тази процедура е коренно променя съдбата на човека. За да придобие необходимата детайл, не е задължително да се потърси професионална помощ. Капус-това е широк набор от багрилни материали.

Важно! Това вещество е разработена от водещи косметологами, според който той подчертава лъскава блясък и подхранва невероятни пигменти на косата си.

Това хипнотизиращо действие на някой от следните класове:

Компанията Kapous Студио

  • се състои от повече от 106 позиции на цвят, съдържа малко количество амоняк, предназначена за устойчива трансформация и нейните специализирани инструменти за

завивка

  за решаване на проблема и изглаждане на непокорни къдрици;

Богата палитра от нюанси

Студио Професионална

  – серия високо ниво на постоянен склад, ясно обозначени с ефекта на ламиниране и оригинален дълбок тон позиции 111 предмети;

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Студио Професионална

Не е свободен амоняк аромат

  хипоалергичен шампоан на базата на усилвател не е по-малко от 70 на позиции, които позволяват да работи самостоятелно;

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Не е свободен амоняк аромат

Специална Мрежа

  • с магически усилватели-5 закачливите представители

мед

  червено, лилаво, фуксия и амарант, с помощта на които може да се постигне оригинално боядисване или отстраняване на повредата.

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Специална Мрежа

Такива композиции удобно да се ангажират, а в края се оказва ясно и предвидим резултат. Освен това, компанията Kapous предлага иновативни опции скучно с тонизиращ ефект. За корекция и поддържане на интензивността на шампоан и балсам.

Професионални създателите на марката разчита не само на изключителната переливы, но даде да се разбере, че трябва да ми интересни вариации на живот. Ето защо компанията Kapous заема почетно място в гамата на професионални бои за домашна употреба.

Какво има вътре?

За да се изненада и впечатли всички съвършенство компанията Kapous, която е:

  смес с алкален компонент и без амоняк, т.е., че растенията органични киселини;какаово масло; екстракти от плодове дават силата на властта към основите и да ги подновят увредената структура;хидролизиран кератин и коприна предпазва от сухота и UV-лъчи.

Важно! В зависимост от конфигурацията вариант може допълнително да бъде предвидено наличието на протеини от ориз, екстракт от корен на жен-шен, масло от живовляк, вещица леска или лайка.

Тази многокомпонентная структура ще се запази оригиналността на косата в продължение на повече от 2 месеца.

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Производител се работи усърдно по качеството, за да съответства на декларираното критерии

Производител се работи усърдно по качеството, за да съответства на декларираното критерии. Така че след интензивен контрол — вие сте в безопасност.

Ако говорим за ползите от

Както казват специалистите честата смяна на имиджа-това е една от най-досадни манипулации, които влияят върху растежа и състоянието на космените фоликули.

Естествен грим с естествени защитни компоненти:

  осигуряване на благоприятни условия за самостоятелно ползване;икономична опаковка и очакваната вискозитет е достатъчно лесен за употреба;осигурява устойчивост тон в продължение на дълъг период от време;и да се прилагат база благотворен ефект върху космените фоликули;защитава, хидратира и подхранва кожата на главата микроелементи, които носят полза;осигурява равномерен и атрактивен цвят с красив блясък.

Много интересни цветове

Важно! За да постигне целта си, по-добре се обърнете към администратора, който реално ще оцени състоянието на косата, да определи подходящ за вашия тип външен вид цвят и съобразно вашите изисквания ще вземем това, какво точно ви трябва.

Всяка линия на Капус невероятен набор от цветове с отлично качество и на разумна цена, която да не е точно да се устои.

Как да направите правилния избор?

Това е много важен въпрос тормози всеки един от нас, когато сме изправени пред избор на цветове. Освен това, компанията Kapous палитра впечатлява с масштабностью киселинно-светли, мрачни-тъмни, омаен физически… не може да се загубиш!

За да направите това правилно и в съответствие с инструкциите на предлаганите на основния план:

  моля, обърнете внимание на любимите си нюанси и тонове, които искате да бъдат превърнати;по-добре е да се отбележи предварително на всички версии;преглед на препоръките на производителя, когато, вземайки под внимание наличието на белите коси или за colorization, вие можете да разберете, как ще изглежда определен брой на косата;разучаване на азотен на правото на по-леки или вземете лек за избелване, което ще направи радикални промени;да търси обратна връзка и характеристики на някои стоки онлайн.

Компанията Kapous палитра впечатлява своите мащаба на киселинно-светли, мрачни-тъмни, омаен физически

Важно! Мек инструмент се използва за лекарства тон или по реда по-тъмни от косата.

Преди да се започне процедура за дом, обърнем внимание на избора на крем-оксид, които са идеални за средни, издадени от дружеството Капус:

  1.5% е необходимо да се създаде съвсем нов цвят;2% за боядисване на 4-5 тонове запалка;9% за получаване на сянка 2-3 освобождаване от отговорност блед;6% ще помогне да се промени си цвят за 1 запалка;3% е подходяща за преобразуване в същия диапазон.

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Азотният Капус

Промяна на снимка:

  • в природни

руса

  • различни варианти на злато, перли, и особено за руса коса, с изключение на рыжина и низост, за да използвате мек шампоан;

брюнетка

  • с цел оцветяване, мелирование или други комбинации Забележка или пепеляво кафяв естествени студени нюанси, а също и игриво лилаво или тъмно-червен;

червен

  • предлагам Златист, червеникав или медни серия, която ефектно изглежда, в случай на цвят;

пепеляв нюанси

  има специална палитра за всеки естествен тон.

За нашата капризна дама

Компанията Kapous – марка, може да задоволи всички клиенти едновременно и на всеки поотделно. Някаква универсална карта са проби в специална картонена книга с ясно структуриран план: ярки челните редици постепенно се превръща в тъмна палитра с всеки пореден спад.

Въпреки огромния вкус, да се създаде печеливша комбинация:

Руса

  • дамата е по-подходящ излъчване platinum – за смели и уверени, златисто – кестенява коса със светли очи или студена пепел за летния цветотипа;брюнеткам със зелени или кафяви очи могат да се насладят на кестен, шоколадово-кафяв,

карамел

  • баклажановый и червен костюм с добавени нотки на мистерия с тъмно-сливи, тъмно син или прозрачен черен спектър. При това за студен тип, изберете опции тъмна палитра, а лятото тип между другото ще бъдат по-ярки образи;рыжеволосая красавеца ще стане по-ярко с лека Арсенал от гранати, бордо,

червен

  или текстура мед, но за по-строг стил е подходящ скромен кестен.

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Всеки тип цвета си

Важно! Палитра за блондинки, брюнетки и рыжеволосых собственици в общото тегло на определени отделни острова, който ще определи гармоничен с кожата оттенък.

За да може трудът не е напрасен

Оцветяване на косата-това е специална работа, за да запазите резултатите, че е важно не само спазването на ясни насоки и инструкции на производителя, а също към реализацията на набор от следните условия:

  • Дайте предимство на хладка вода, която тонизира косата;купете си специален шампоан за боядисана коса, спомага за намаляване на очистване от чуждестранни компоненти;избор на

сухи шампоани

  • ако главата бързо става мазна, което позволява по-малко, измиване на главата;използвайте климатик, регенериращ и овлажняващ продукти са формулирани с пигменти печат придобити;за определяне на резултата се 2 дни, без миене на главата;за профилактика на пожълтяване на 10 минути налагат тонизиращ препарат;предвид факта, че масло допринасят за промиване на боя, пряка слънчева светлина, да посетят сауна и солариум отрича всичките си усилия, за да бъде сияйна красота;същото се отнася до честото сушене на косата, използване на плойки и

ютии

  .

Professional hair Kapus — Palette of colors, shades

Шампоан Капус

И най-важното — консултирайте се с вашия фризьор, се погрижи за косата си правилно, за да гледате трихолог и козметик това ще позволи да се избегнат проблеми.

Theme by Anders Norén