стил

Процедурата по ламиниране на миглите цени, последиците от отзиви

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Ламиниране на миглите е модерен, естествен и ефективен начин, за да се направи на женски поглед по-изразителен и привлекателен

Модерен, естествен и ефективен начин, за да се направи на женски поглед по-изразителен и привлекателен ламиниране на миглите. Препоръки, за последиците, предимствата и недостатъците на този козметичен метод, както и евентуални вреди и противопоказания разгледаме в материала.

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Ламиниране се нарича още лифтинг или моделиране

В какво е същността на възстановителна и естетична методи?

Кератиновое възстановяване на ресничный контур-това е козметично начин, което има за цел укрепване на косата, да ги еластични, извити и криви. Ламиниране се нарича още лифтинг или моделиране. По време на него всеки косъм боядисани с отделно избрания от пигмент и се стягат.

Миглите се прилагат за няколко специални форми на основата на кератин – протеин, органичен произход. В състава на смеси от хранителни вещества, също така включва в себе си натурални масла, хидролизиран пшеничен протеин, стимуланти за растеж на косата.

Възстановяване и хранене ресничного контур трае 50-90 минути, а ефектът се запазва в продължение на 1,5–2 месеца.

Съвет! В резултат на това може да се натрупват и да се увеличи, ако се повтаря kartirovanie по-рано, отколкото предишната спирка на действие.

Стъпка по стъпка: как да се изкачи

Нека да видим, какво е симулация ресничного контур. В съответствие с всеобщо признати методи в козметологията, всичко трябва да бъде направено, както следва:

Пръти на косата и кожата около очите обезжиривается. В косата се нанася специален състав за облекчаване за разкриване везни на горния и долния клепач нанесете малко силиконови облицовки-стъпала – те предотвратяват попадането на боя върху кожата. Следващият слой-стягане на серум. Това е хлъзгав косата на специален валяк, който създава огъване. Трето вещество е пигмент, който придава на вашите очи. Последен етап – нанасяне на кератин, който е връзката за всички слоеве. Премахване на остатъците и да обогатени продукт хранителни вещества.

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

По време на процедурата всеки косъм боядисани с отделно избрания от пигмент и стягат

Съвет! Продължителност на сесията трябва да бъде не по-малко от 40-50 минути във връзка с необходимостта да се спазва реда на слоеве. По-бързо действие няма да даде желания ефект.

Не се страхувайте да се видя в огледалото твърди, залепените на космите, веднага след отстраняване на състава. След 24 часа мигли ще пух и стомана извит, дебел.

Ограничения след процедурата. За кого ламиниране-това е тема табу?

Голяма грешка е да се мисли, че след моделиране на миглите не могат да плуват в басейна, слънчеви бани или посещение на солариум. Няма такива ограничения, като няма ограничения за използването на спирала, очна линия и други козметични средства. За разлика от процедурата на изграждане, като не изключва да спи с лице във възглавницата и да докосвате очите.

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Миглите се прилагат за няколко специални форми на основата на кератин – протеин, органични

Важно е да запомните: в рамките на първите 24 часа след манипулация на очите не убивам. Внимателно измийте, не плачи и прекомерно изпотяване.

Съвет! След 24 часа за възстановяване на лечение трябва да измива се няколко пъти с клепачи, за да премахнете остатъците от ремоделиране на средства.

Противопоказания за козметични манипулации малко. От folia да се откаже в случай на:

бременност

    и период на кърмене;ечемик и други заболявания на органите на зрението;в период на рехабилитация след операцията на очите или около тях;индивидуална непоносимост към компонентите;възпаление на слизестата обвивка на очната ябълка.

Предимства и недостатъци на тази процедура е: че може да преодолее това първоначално?

Предимства на моделиране ресничный контур многобройни. Сред тях са:

    косата извити, става изразителен огъване;увеличаване на плътността на миглите и се проявява естествения си блясък;невидима светлина, космите стават по-дебели 50%, изглежда ярко, ясно;aktiviziruyutsya работа на космените луковици, космите спират да падат и растат по-бързо;

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

В състава на смеси от хранителни вещества, също така включва в себе си натурални масла, хидролизиран пшеничен протеин, стимуланти за растеж на косата

    няма възрастови ограничения;не е необходимо за премахване на грим от очите, да се правят редовни корекция;може да се използва с контактни лещи, се ползват с туш;неприятни усещания тежест и ефект спуска краища на очите.

Съвет! Най-значителен резултат се получава, когато kartirovanie средни и дълги ресницах. По-кратък ще бъде само визуално малко по-дебел.

Има ли недостатъци от тази процедура? Главното и, може би, единственото нещо, което kartirovanie не удължава космите и не замества спирала.

Може кератин мигли падат?

Се страхуват, че след посещение на салон за косата пада, не е нищо повече от подут мит се основава на липсата на знания и изобилие от предразсъдъци по този въпрос. Никаква вреда процедура за моделиране със сигурност не могат да се справят.

Има ли някакви странични ефекти от вдигане на ресничного край? Всичко зависи от типа кожа, чувствителност на лигавиците, качеството на използваните материали и професионализъм на майстор. Има риск от появата на тези неприятни усещания като парене и сълзене на очите, зачервяване на очите.

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Възстановяване и хранене ресничного контур трае 50-90 минути, а ефектът се запазва в продължение на 1,5–2 месеца

Съвет! Преди процедурата, трябва да се иска майстор в салон за красота, всички въпроси, включително и по отношение на продукти, протеин-витаминни смеси.

Ламиниране и натрупване е едно и също?

Често, вие не докрай разбират жените такива неразбираеми за възстановяване на естествената красота на миглите и изкуствено увеличаване на броя косми. Основните разлики между двете манипулация са показани в таблицата.

Съвет! Ламиниране е идеална за лятна почивка, и резервоарът е по-добре да направите преди важно събитие или фотосессией. Да ги комбинирате невъзможно.

Колко струва кралски вид?

Създаване на драматичен поглед към дома по-евтино, но да се прибегне до услугите на специалисти без квалификация, с помощта на съмнителни връзки със сериозни здравословни проблеми.

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Снимки преди и след

Ние трябва внимателно да се подходи към въпроса за избор на специалист и салон за красота, акцент върху обратната връзка с клиентите, особено негативните. Не си струва да се примирят с ролята на модели, дори и ако това е безплатно. За да се възстанови от тези експерименти няма да бъде лесно.

Съвет! Въпреки полезността на хранителните реконструкция, за да я направи повече от 2 пъти в годината не е необходимо.

Укрепване на най-популярните козметични продукти на пазара са от следните фирми:

    Юми Лашес (Швейцария);мигли lvl (Великобритания);DP Ламассы (Великобритания);Beautier по Глова международни (Корея); – Пол Мичъл (САЩ).

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

 

The lamination procedure of eyelash Photo, effects, reviews

Ламиниране цилиарното област – приятен, полезен и достъпен начин за да станете малко по-добре

За да обобщим, можем да кажем със сигурност: няма неблагоприятно въздействие върху кератин на косата, не е. Като следвате простите указания, тогава ефектът ще продължи дълго и ще се харесат както на собственика буйни, красиви, здрави мигли, и други. Многобройните отзиви на жени, решившихся на процедурата, потвърди, че пакет ресничного край – приятен, полезен и достъпен начин за да станете малко по-добре.

Theme by Anders Norén