прически

Прическите на Риана: еволюцията на образа

Риана-популярната звезда, който често обича да промени имиджа си и прическата. За цялата история на своята кариера тя е провела множество експерименти с косата. Нека погледнем по-отблизо на всички прическите на Риана.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Начало на кариера – 2005

Когато Риана само започна своя Звезден път, тя имаше дълга, кестенява коса. Това е направено в стил „диско“ и коляно на големи къдрици. Момичето започна да прави различни изтръгнат подреждане и прости прически. Обаче обикновените дълга коса, не привлече такова внимание към звездата. Така тя започва да експериментира.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Първата промяна – 2006

За да намери своя собствен стил, Риана е наела скъп фризьорски салон. Много шокиран от това, че тя му плаща милиони рубли в седмицата. Капитанът всеки ден експериментира с косата на певицата и създават шедьоври. В този период тя вкуси прическа в стил 30-те години. Опитах Риана различни коса и интересен начин резба.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Изразителна прическа 2007

Певицата е решила да промени имиджа си и перекрасилась в изпепеляващата брюнетка. Освен това, Риана драстично се е променило е направила прическа и стилен Боб. Точно в този момент начин на певицата веднага спечели много внимание. Новата прическа на Риана предизвика буря от възторг фенове.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Промени 2008

Нищо драстично в косата на певицата не се е случило. Единственото, добави тя, за да изглежда парцаливи бретон. Експерти смятат, че тази подробност е идеална за външния вид на Риана.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Нови снимки на 2009 г.

След много промени, певицата не се страхува от никакви експерименти. Тя подстриглась още по-кратки и выбритые уиски. Нейната прическа и малко прилича на Ирокезите. Дори с луди къса коса, Риана успя да направи страхотна полагане и постоянно променят своя стил.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Новият цвят на косата 2010

Звездата е решила да Добавите в образа на светъл щрих, и боядисала косата в цвят пшеница. Въпреки това, няколко месеца по-късно певицата я намери непривлекателни и направи още една картина. Този път тя избра ярко-червен цвят. След експерименти с къси стрижками, Риана реши да се върне към дългата коса. Разбира се, те са били присадени, но изглеждаше най-естествено и живенько.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Прическите На Риана — 2011

За известно време певицата започна да се върне към естествения цвят на косата и на началната си дължина. Много от феновете са щастливи и попита Риана, за да оставите нещата, както са. Въпреки това, певицата наистина е важно постоянно да се променят и да търсят идеалния начин. Отново тя боядисва косата и различни прически. Някои къдрици е напълно прави по-светъл нюанс. Риана се експериментира с прически и коса добавя в шалове.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Промяна 2013-2018 година

В този период звездата реши да се обръсне своите храмове. А дължината на останалата част на косата, тя е изтрита. Много фенове бяха просто възхитени от този смели решения. Въпреки това, журналистите са писали, че това е най-лошата прическа на Риана за цялата си кариера. За известно време певицата е изкуствено създаден побеляване на косата за следващия си модерен начин. След това тя реши да се върне в черен цвят. След известно време, звезда отказва да разшири и се върна в родния си коса. Риана завила косата в малки къдрици и възвърна цвета си. Ще видите колко време певицата да се въздържа от експерименти. Може би скоро ще изненада феновете за нова прическа.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

История на прическите

Ето и пълната хронология на всички експерименти на Риана:

Къдрици на дължината на естествената коса. Права и наклонена бретон. Черна коса, къдрава в малки къдрици. Подстригване на врата с бретон. Боб с асиметрична бретон. Черна коса. Картина от двойки направления в бял цвят.Прическа под момче и дълъг бретон. Боядисване на косата в цвят кестен. Сбогуване с бретон, на растежа на косата. Выбритые уиски и „Mohawk“.Добавянето на сиви нишки. Директен бретон. Комбинация от черен цвят на косата, с помощта направления на пшеница. Боядисване на руса девойка. Уиски остават черни. Браво на къса коса. Боядисване на косата в червен цвят. Выбритые уиски и дълга коса. Завръщане към началото на пътя.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Най-популярните прически

За да прилича на своя любим певец, ще можете да лесно да промените своя начин. Най-популярна е прическа на Риана за „Грами“ 2013. Тя е направила Омбре стилен и ярък грим.

За повтаряне на изображение, използвайте тъмни нюанси и кафяви. Стренг трябва блясък и постепенно да се премине от един цвят към друг. Да завърши образ, може да се използва ярко-червено червило и сребърни сенки за очи. Опитайте се подчертае очите, за да бъде като Риана още повече.

Вторият най-успешен начин на Риана по мнението на експертите е, че е къса асиметрична прическа. В този момент косата на певицата са черни. За да се постигне този изображения, трябва да зададете на фризьор, да се вдигне максималната дължина на слепоочията и задната част на главата. Бретон трябва да се измъкне. Моля, имайте предвид, че той трябва да бъде прав и спи на дясната страна. Да се подчертае начин стрели „котешко око“, който често е певец по това време. Червило трябва да е бледо-розов оттенък.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Заключение

Сега знаете, колко много варианти на прически и прически испробовала в себе си известна певица. Такива драматични промени не е готов! Ако искате да сте като Риана, след това се опитайте един от най-успешните прически. Не забравяйте, че при избора на прическата се вземат предвид особеностите на вашата кожа и структурата на косъма.

Hairstyles Rihanna: evolution of an image

Theme by Anders Norén