Традиционните аксесоари за създаване на прически шипове и щипки за коса. Но това не се ограничава до списък с инструменти. В последните години стилисти са започнали да се използва еластична превръзка, дамски прически. Тяхната функция се състои в това, че превръзка придава на структурата на косъма, в резултат на косата придобива обем. Затова превръзка, трябва да се използва за жени с тънка коса.

Hairstyles with headbandГръцка прическа

Ухото+лента за глава

За да създадете прическа с превръзка ще ви трябва:

    гребен;дъвка;лента за глава.

Срешете косата си и направете раздяла, където обикновено носят. Да се постави на скрийнсейвъра, и поставете я както ви харесва.

Страна превъртане направление, което се намира в ляво от лицето, влезе под превръзката. Отново подчертават кичура и направете един оборот около превръзки. Направете същото с дясната страна.

От маса на косата в плитка ухо, това ще ги на две части. Изберете тънка част от косата на външната страна на Гранд-странд, поставете го в обратна голям ден. По този начин, ние последователно разпределени за тънка част на косъма от външния край и го стартира в противоположната голям ден. Кръст тънки нишки се преплитат, създавайки Спайк.

Hairstyles with headbandПрическа с Спайк

Когато ухото ще е готова, тя трябва да направи по-голям обем на пръсти. За това леко издърпайте една нишка от заплитане. Благодарение на този скок ще стане по-буйна и нежна. Закрепете тъкане на ластик.

Плажни прически с лента-ластик

За работа трябва Да подготвят:

    четка за коса;щипки за коса;еластични малки дъвка;декоративна лента-гумена лента.

Срешете косата по цялата дължина. Поставете лента на главата. Отделно предните кичури коса, те не са необходими. Останалата част от косата се разделят на три части. Средната част трябва да бъде по-широк от страничните. Средната част на завийте косата в възглавница и се укрива завършва под ластика. Странични кичури и придава на валяк, а краищата скрити под лентата.

На лицевата им страна е Заплетал слабите направления в опашка, преплитане от страна на лицето. Заключете опашка гуми, подредени в прическа, завършва криейки се зад една възглавница. Закрепляемое невидим.

Hairstyles with headbandПлажни прически с лента-ластик

Поправляем косата на челото, леко издърпване на направления, така че те са били по-буйни.

Гръцки плитки

Срешете косата си и направете раздяла по средата. За да създадете прическата си с превръзка, разделете всички косми на 5 равни части. Махнете страничната 4 направления и се оставя един среден, който се намира в задната част на главата. Тя плете опашка. Поставяне на коса с гумена лента. Spit 4 плитки на гърба с помощта на странични направления. Закрепете ги с помощта на дъвка.

Вентилатор за пръстите на опашка, леко се дърпа направления. Носенето на превръзка. Плитка на една страна, което е в непосредствена близост с лице, преминават през Рим. След това добавете следния тесьма и нишката им чрез превръзка. Направете същото на другата страна. Пропуснете първо една плитка, а след това два. Сега работи със средната част. Косичку увийте около ръба на един или 2 пъти. След това скриване на краищата на всички кабели под bezel.
Hairstyles with headbandГръцки плитки

Внимателно издърпайте направления на косата в тилната област и за създаване на обем в тази област. Закрепете плитки фиби. Направления на лицето не трябва да бъдат напрегнати, и свободно да си легне.

Гръцка прическа с плоски желязо

Първата стъпка за създаване на прически с превръзка — bouffant париетални области. Направления на лицето не necessive.

След това спуснете главата надолу, леко на пръстите си и распушить косата. Това допълнително ще даде на косата пухкава форма.

Да започнем оформят къдрици с помощта на гладене за ваше удобство. За тази цел са подходящи плоски желязо, което е със заоблени ръбове. Острите ръбове на преси за създаване на дълбока, така че не е подходящ за маски. За начало, завить направления в тилната област. Изберете част от косата, задръжте кичур в средата на площадката. Направете выпрямителем половин оборот, за да върха на кичура „погледна на тебе“. Преместване на желязо бавно, плавно прокручивайте си.

Създаване на къдрици от средата на косата, а не от корена. Като се има предвид цялата коса. След измама направления размахване на ръка.

Избирам втората кичур от лицето ми и скрутите си в лек колан и осигуряване на невидима в задната част на главата. Първата нишка ще красиво обрамлять лицето, ние не го използваме за създаване на колан. Вземете косата от друга страна, скрутите в турникет и заключете в задната част на главата. Отново вземете кичур и направил от него турникет и закалываем в задната част на главата. Изберете част на косата от другата страна, създаване на турникет и заключете с помощта на друг конец.

Част от косъма, която се намира на гърба, трябва да се вдигне малко по-нагоре и затегнете фиби. Отгоре къдрици тя е по-къс в Долния слой.

Внимателно поставете панела на главата. Тя ще акцентират гръцки стил прическа. Кичури от лицето на замък на върха на джантата.

Hairstyles with headbandГръцка прическа с плоски желязо

Гръцки прически за блондинки

Hairstyles with headbandГръцка прическа за блондинка Hairstyles with headbandгръцки прически за блондинки

Прически с лента за глава ни дава две важни предимства. Ние получаваме оригинален дизайн и декоративни рамки подчертава красотата на косата ни.

Hairstyles with headbandГръцка прическа