Желязната завеса падна, и вълнение на нова информация, се е променило в съзнанието на бившите съветски граждани през 90-те години. Този период е променил мирогледа на много хора, привнеся в живота си нещо съвсем ново и непознато. 90-те-това е комбинация от несочетаемого, това е яркостта, това е младост, където е липса на вкус и евтини пластмасови бижута-живее. Основната цел на всеки модника или модата на 90-те години – да се открояват, завист да изразят своите бунтарские настроение, за да шокират тези, които са извършили остатъци от предишното време.

Hairdos of the 90-iesПрическите на 90-те Hairdos of the 90-iesпрически на 90-те

Прически от 90-те години някои носят сега, като някои от тях все още не излиза от мода. Модни образи от чуждестранни списания, са били обект на задълбочено копия, които не винаги работят.

Как приключи?

Най-популярните прически от 90-те години:

    Химическо завивка, елегантни къдрици; коса; опашка; гнездо; големи аэрационная: чист квадрат с насипни бретон.

Много от тези прически са станали популярни поради идолите на красотата на 90-те години. Така че, прическа главната героинята от популярния телевизионен сериал „богатите също плачат“ Вероника Кастро веднага привлече много руски модата. Къдрици Вероника е страхотно расчесываются и бретон е готино, щедро сдобренный лак. Понякога, за да се изгради на главата, момичета и жени прибягват до химически завивке. Бретон, построен модата по това време, заслужават специално внимание. Изглежда, че те не зависят от инсталацията, превръщайки се в ръцете на творящих в най-невероятни проекти. Колкото повече лак, толкова по-добре, разбира се.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

Химическо завивка, често се комбинира с абсолютно директен бретон и кичури къдрава коса-високо, като „афро“. Тези жени, които не искат да развалят косата от химикали, прави косата, често в дома. Мода на други художествени каша в главата представи Мег Райън, за да се превърне в един от показателите за красота през 90-те години. Окъсани, слаби, малко разхвърлян, но летящи звезди прическа много стана на вкус. Тя е популярен писател, стилист на име Хершбергер.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

Един от емблематичните прическата на Дженифър Анистън за ролята на Рейчъл Грийн в телевизионен сериал „приятели“. Прическата и е име на „Рейчъл“, стана изключително популярен сред представители на нежния пол. Не по-малко забележително символ на модата на 90-те години е певец, Sinnead О ‘ Конър, който обрил главата още през 80-те години, когато тя беше на 17. Този закон е един вид отдаване на почит към покойната майка си. Въпреки, че много малко жени са се опитвали да се повтаря рязани О ‘ Конър се превърна в един от символите на епохата, която дойде на популярната певица.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

В областта на модата и сложни проекти, от къдрици, обилно залакированной. Тази прическа се превърна в съставна част на всяка сватба или абитуриентски бал. Изграждането му често отнема повече от час. Още един модерен дизайн се превърна в „агнето“, който се изисква в рамките на няколко дни, а не часове. За да създадете тази прическа на главата сплели огромно множество малки косичек и ходи с тях в рамките на няколко поредни дни. Пациентът премия жена е зашеметяваща сума на вълнообразни къдрици. Особено ценен „мокър ефект“.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

90-те даде на фризьорски не само нови форми, но и с цветове. Невероятна мода мелирование, което продължи почти десет години, започнах с kinogeroy Памела Андерсън, смел треска полицията. Й къдрици бяха украсени с една и съща връзка Калифорния мелирование, че цветови преходи към косата си, актрисата изглеждаше много естествено. Не всеки успя да повтори този резултат.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

Женственост и лекота

Прически от 90-те години е не само несъответствие и претенциозност, но и очарователна женственост и елегантност. Чист, лъскав, дори каре с насипни бретон са станали чудесен избор за сериозна бизнес дама и е спечелила популярност благодарение веднъж първа дама Хилъри Клинтън. До ден днешен тази прическа все още е актуална. Още една „държавна дама“ и на всички нас — Принцеса Даяна носеше елегантна и проста прическа, която не е загубила актуалността на 90-те години. Тази прическа дойде в образа на всяка жена бизнес, така че той е бил толкова популярен.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те

Елегантни и романтични къдрици също са популярни сред дамите. Тази прическа се прави на къси и дълги косми. Къдрици в комбинация с прав бретон и странично пробором. За спортни занимания или аеробика-често оплетена опашка. Там е гнездо на коса, на базата на изкуствена коса и построено за опашката. Той е подходящ за ежедневието и за празнични поводи. Понякога може да се намери в момента.

Дълга коса не се нуждаят от допълнителни средства, но за кратко са използвали фалшиви направления. Неясен опашка, която носеше перука, след което той получи увити нишки. За закрепване се използват игли. Беше висока и много обемни коси, които често са украсени с щипки за коса различни цветове, панделки, лъкове, превръзки или диадеми. Млади хипита, вплетенные в свобода косата на плетен ремък за създаване на имидж на съответната субкултура.

Hairdos of the 90-iesПрически от 90-те