Що се отнася до модните тенденции, на осемдесетте години се характеризира като епоха на смелост, дори Кич, насилие и се смесват различни стилове, цветове, форми! Разбира се, не е застрахован от това, метат всичко по пътя си, вълна и прически, и от мъжки и от женски пол.

Hairstyles of the 80-iesПрическа в стил 80-те

Експерименти с форма и цвят на косата може да отиде много далеч, не излизат в замяна на 80-ти по-спокойна в сравнение с тях, през 90-те години, които, макар и малко, но почиства такъв ярък и шумен карнавал. Да, сега прическа и цвят, който се смята за „последната дума“ преди тридесет години, някой може да изглежда прекалено дръзки, прекалено самонадеян. Е, много от тези „твърде“, но трябва да се признае — в стила на 80-те години бяха разработени специални. Да, на ръба, да, инат и, понякога, „peregibalsa пръчка“, но ето че си спомни. Сега идеята на прически в онези години също са на мода: те ще бъдат коригирани в съответствие с актуалните реалии и значително облекчени. Но ако внезапно се пошалить, Липи или изненада, Добре дошли в тренд и да се опише точно прически от 80-те години!

80-те години: триумфът на обемни прически

    Най-непретенциозен и мързеливи дами предпочитат прости, но твърда форма. Това беше направено с помощта на „ада“, неговия състав и въздействие върху здравето на косата, химически смеси, и с обикновен гребен и лак за коса. Характерна особеност е прически sverkhvysokie коса или къдрене (на апарат) във фризьорски салон: „дребен демон“ до доста по-големи размери на къдрици. Нова тенденция е докоснало не само длинношерстными, но и обладательницам къса коса: те секутся, расчесываются и безмилостно напоени с лак (защо трябва да има тази красота, да).Допълнителен обем може да се получи с помощта на raznotipnykh прически. Сред фаворитите на 80-те години се превърна в популярна и сега стригусь „каскада“, обаче, е известно, по-мек, не толкова „Трусова“. Както мъжкото, така и женското население се влюбва в прическата, разкриване на предната част на лицето и ушите си: с мода-различни, ярки и атрактивни, бижута и пиърсинг. Не се скрие всичко това за копной коса! По всяко време, внимание и възгледи привличат към себе си от идоли. Имитация на неговите слуги, е бил, е и ще бъде. Не обиколи тази страст и поредица от осемдесетте години. След това започнаха да се появяват на косене: а-ла-Пугачов, а-ла-Маргарет Тачър, а ла Майкъл Джексън, а-ла-Мирей Матийо.

Hairstyles of the 80-iesНачин на Мадона през 80-те Hairstyles of the 80-iesобраза на Мадона през 80-те години

Прически със спортен характер!

    В тези години на върха на вълната на модата е спортен стил: всичко, като се започне от обувките и завършва с палтото, „плаче“ за динамиката и спазване на спортен начин на живот! Разбира се, не можеше да не се отрази на прическите. Импулс, порывистость, един вид скованост и угловатость подчерта аксесоари: колела, широки цветни ленти или ярки, киселина цветове, масивни гумени ленти за коса. Не останаха настрана и представители на силната половина на човечеството: те също са на вкус са удобни превръзки, които някак си се хванаха за мощен удар, падане от върха и предизвикателно изрязване или къдрав бретон. Лесна прическа, балансиране на ръба на елегантност и спортен шик се превърна в обща опашка, която, следвайки порив на всеобщо, добър necesitas обикновена гребен. Слага край на всичко това творение отново, ярки дъвка — за тези, които са достатъчно смели или комфортен традиционна.

Hairstyles of the 80-iesПрическа в стил 80-те

Въпреки това, сред хората, не са склонни към постоянни epatirovala обществеността (те са влезли и представители на младите хора и на хората от по-възрастното поколение), те са доста строги прически, издържан в бизнес стил. Те са толкова претъпкана сухожилие, и като къса или средна дължина на рязане (такива са, например, Принцеса Даяна). Единственото нещо, което е очевидно в духа на 80-те години, така че това е добра сума, за да се избегне „равнина“, косата се повдига в корените, както и да постави добър акцент на косене може да гъсти бретон. Тогава в движение се появяват първите експерименти с отблясъци. В крайна сметка, осветленных коса, в съюз с естествени корени, дори и ако той е твърде тъмен цвят, малцина обърка: такъв ярък и дързък „блондинка“ бързо става популярна. Разбира се, не всички са готови да отидат на такива внезапни промени, затова натурални блондинки и Шатенки, и брюнетки и червенокоси никъде не отминава.

Hairstyles of the 80-iesПрическа в стил 80-те

Да, това е нещо, но 80 години-това е наистина запомнящо се на неговото огромно желание за свобода в стил и игнориране на всички установени норми и правила. Но претърпя жесток инструменти маша и выпирающие корените на косата с гребен, с който той е създал „на същия обем“. Оцветяване стана по-мек, а външно се е променила значително, давайки място на ярки контрасти и alapitasi плавни преходи и точните нюанси. Но в същото време, този период може да се запази, макар и в нещо непредсказуемо, макар и в нещо като показно, но има свой собствен стил, стил 80-те години. Носталгия? Напред — към „Варекай“, ярки декорации и лак за коса!

Hairstyles of the 80-iesПрически от 80-те Hairstyles of the 80-iesпрически в стил 80-те