В празничния календар, зимни празници заемат специално място. Меню формулиран Нова година, си купили храна и подаръци, украсени с коледни елхи, украсени със сърма и у дома – това е нещо, което дамите в навечерието на празника. Въпреки това, не по-малко важно за прекрасната половина на човечеството в тези дни се грижеше не само за красота и за радост на други, но и за външния си вид. Като млад неприятен Пепеляшка, всяко момиче, майка, баба, внучка и дъщеря иска да се отбележи празник красиво. Дрешки и козметика, бижута и парфюми ще направи домакинята, като кралица. Не по-малко важни прическа за Нова година, които добре подчертават подбрани грим и красота на лицето.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairОригиналните прически на Нова година 2019 година.

Прически за новия 2019 година – да изненадате близките си?

Какви модерни и практични идеи за вашата коса, ние можем да предложим в навечерието на срещата на огнената маймуна година?

    Косата трябва да е ярка, дори и призвание. Всеки ден, нека и стилни варианти за стайлинг оставете за делови срещи, коктейли, театър и срещи с приятели в кафенето. Пътя фантазия! Прическа за Нова година трябва да е експеримент. Многоцветни пера в косата, големи щипки за коса, тонируют къдрите вихри кудрей, избрани мишуры, дълги свобода косата, богато украсени с пайети, дързък млад боб, гарнирани с празнична вечеря в дъжда. Какво може да се изгради на Нова година със собствените си ръце, съчетаващ в себе си ярки идеи, свободно време, необходими аксесоари и инструменти за стайлинг и декорация на косата! Ако ще посрещнат Нова година на маймуната в кръга на вашите приятели или да остане на място, където причиняват експерименти с образ са нежелателни, дават предпочитание на класиката, но внимавайте за прическа с голямо внимание и направи елегантен, но ярък акцент. Голям скъп, шнола, обогатяване на една малка, блещукаща скъпоценни камъни, елегантни диадеми, телени мрежи, събиране на големи коса лък. Не правете твърде хитри и находчиви аксесоари за прически, ако ще празнуват не само да седи на масата, но на дансинга, с участието си в лотарии, конкурси и шутках. С препълнени от главата шедьовър ще е много неспокоен и уморен след няколко часа. Моля, година на маймуната с лекота и веселие!

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairСтилен лък от косата.

Празнични вечерни прически за дълга коса Царски

Дълга коса е украса за всяка момичета. Особено ако те са добре поддържани, гъста, здрава и лъскава. Най-лесният и елегантен празничен вариант-това е голям холивудски къдрици. Завийте предварително разделени на кичури коса на едри ролки или маша, след това се оправям дълга коса с пръсти. Поръсва се с прическата с лак с блясък или да създадете къдрици с красива заколкой, Коледен дъжд.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairМеките къдрици са подходящи за всеки повод, включително и Нова година.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairЯсни къдрите му руса коса.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairКъдрава коса, подредени за рамо — лесна и красива.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairБуйни къдрици, малко невнимателно, ще направи косата обемни.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairПрости къдрите добавите оригинален bezel.

Още един интересен вариант за обладательниц дълги дължини на косата с гъст бретон – дръпнете си коса назад в конска опашка, издигнат на върха, навивам ги на няколко пъти и безопасно. Попълнете прическа със стилни диадемой. Можете да оставите и един обикновен „конска“ опашка доста ниски и вие да добавяте лъскава лента за глава, оригинално естествена коприна или кадифе лък.

Ако обичаш романтичните образи, а след това да ви хареса идеята с дълъг бретон — малко да се обърне на къдрици, за да те рани не са много големи, като създава усещане за несигурност и женственост. Завържете дълга коса назад, особено да не тегли ги, можете да оставите няколко кичура коса свободна направите помия-часова рецепция. Фиксирайте с лак за коса, поставяне на мека лента за глава.

Любителите на ярките образи на всяка комплекс голяма опашка – френска плитка с главата надолу, Спайк. Вечер Богемные изображения се създават с помощта на сложно плетене. Като призова за внимание към срещата на г маймуна може да се направи с помощта на неочаквани декоративни плодове в косата си, клонки и листа, цветни големи камъни за игли и невидимо.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairАко косата ви не е достатъчно дълъг за тази прически, използвайте въздушната направления.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairНеобичайна коса за дълга коса.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairСтилни прически с панделка.
Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairТази прическа podolec тези, които става бретон.

Прическа за Нова година 2019 година в стил „Боб“

Ако носиш къса коса, това не означава, че Вие няма да можете да правите ярки и женствени прически за Нова година на маймуната. След като прекара много малко време с ръце на кратък Боб или Боб-мальчишески може да се изгради нещо необичайно дръзка, секси и празнична.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairКласическа полагане на къса коса.

Най-лесният и бърз начин е да направите опаковка, с пяна или мус за повдигане на косата от корените. Акцент на бретон, ако тя простря го на канал на едната страна на лицето, силно издърпване, тъй начин ще стане още по-секси. Да се носят лента за глава с пера или големи камъни, и Коледна сърма. Може да се поръси с лак за коса с пайети или предварително прототипование отделни къси кичури в ярки, неочаквани цветове, за да ги направи малки зигзагообразные вълна.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairКаре с бретон, уложенная на рамо.

Къси кичури могат да бъдат организирани в стила на модата от началото на 20-ти век – носенето на шапка с мрежа или обемисти лента за глава, големи меки цветови тон и текстура.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairПрическа в стил 20-те години, ако искате ярко изглеждате добре на Нова година.

Глоба в средна дължина ще изглежда добре малки или големи къдрици. Събрани в къси и прикрито като ярък предмет декор на опашката или просто хлабав от двете страни, те дават на своя притежател сладък игривост и женственост.

Hairstyles for the New year is 2019 for long and short hairКъдрици не е подходящ само за дълги косата, но и кратко.

Прическа за Нова година-добре да се направи на здравословни красива коса-наситен цвят. Не скупятся в навечерието на зимните празници, да се отдадете вашия салон за лечение на косата за подобряване на тяхната структура и подобряване на ефективността на работа на корени или косата си в домашни условия, защото народни средства също дават добър ефект. Цвят на косата в своя нормален цвят, но по-дълбоката сянка, или да експериментирате с боя, но само ако сте сигурни в своя капитанът развали косата си преди празниците е много неприятно. Не поскупитесь на професионални продукти за празничната стил и ярки добавка – вашата Коледна нощ трябва да бъде запомнящ се!