Сега едва ли е изненада за някого перука или режийни направления. Момичета обичат да се извършват различни експерименти с цел да изглеждат безупречно. За да има дълга коса, за тях се изискват специални грижи, не при всички модерни жени достатъчно време. И понякога просто искате да имате красива прическа, която е удобна, но и да създаде неповторим идеален образ може да не е достатъчно дълъг. Препоръчително е да се използват общите направления. Прическа с кичури кръпка-това е много просто и бързо, и най – важното- не изисква жертви и допълнителни постоянните разходи.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Съществуват два основни вида коса разширения-това е прядки от изкуствени нишки влакна и естествена коса. Ясно е, че вторият Вид ще бъде много по-скъпо струва, но също и първата поява на нишки широко се използва от тези, които биха искали да радикално да се промени във всеки един момент.

Момиче при закупуване на разширяване има възможност да изберете цвят, който отговаря на косата си. В процеса на създаване на прически те ще бъдат приложени и няма да бъде забележим.

Прически с разширения направления ще ви помогне да добавите дължина на косата, или да се увеличи обема на косата, или на първо и второ заедно. Това е доста лесно да се направи, най – важното- не се страхувайте от експерименти и да разберат целта на използването на допълнителни направления.

Как да увеличите обема на косата?

Ако смятате, че вашата коса не е достатъчно обем, за да се реши този проблем в продължение на няколко минути. Вземете режийни направления, с помощта на гребен масаж necesite на тяхната сума, а след това да ги закрепете под кичури собствена коса. Това може да стане с помощта на обикновени игли-невидимок. След това можете да оформите косата си, както искате. В резултат на това е много женствена и естествена коса на тялото, е в състояние да привлекат вниманието на противоположния пол. Тази прическа се прави много бързо.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Опашка разширяване

Общите направления на косата може да се използва за нетиране. Те могат да се комбинират със собствените си коса, за тъкане на косичек отделно от въздушната направления. Това може да бъде така, че изкуствените косми се съчетават добре с естествени. Косата е обемна и елегантни. Какви плетене? Фактури, вземете направления и тъкани от тях, дебела около низ. След това, с помощта на обикновен малък клипове-nevidoma той може да бъде приложен като рамки. Ако имате бретон, то неговите корени могат просто да закачите на плитка. Бретон, ако не го направите, вашата собствена коса трябва да се добива назад и внимателно поставете плитка.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Отгоре косата може да бъде защитено по направления на собствената си коса, а след това, от общия брой направления плете на една или две плитки, които можете да направите прическа от много косичек. Тук вече работи на вашата фантазия. С помощта на въздушната кичура коса може да се направи за правене на обемна коса от друг тип или Спайк.

Елегантна бърза прическа

Създаване на празнична прическа може да е много просто и бързо, направете следното. Прикрепете въздушната косата равномерно по главата. След това от получения обем на косата вземете малък кичур и Шиваитские в красиви къдрици. За по-дълъг ефект, използвайте пяна за стилизиране на косата.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Въпреки това, струва си да се забравя, че изкуствените кичури изискват специални условия за стайлинг на косата, защото те не дават гореща стайлинг. Те трябва да се работи много внимателно. Прилага прекалено много средства за стайлинг на коса не се препоръчва, тъй като, за да избършете го с неестествена коса е много по-трудно, отколкото на природни направления. Температурата е прекалено висока, зидария може да предизвика синтетични косми просто ще се стопи.

Опашка с външни прядками

Ако искате да използвате режийни косата си, за да добавите своя собствена дължина на косата, след това закрепете направления в кичур от косата си. Тънки кичури придават на храмовете, широки – на задната част на главата. Използва се за закрепване на малък клипове. След това леко срешете косата си и нанесете стайлинг на коса. Съберете цялата коса в опашка и я повдигнете. Издърпайте косата си назад с ластик за коса. Това е много елегантна и женствена прическа, която се нарича опашката. Това е идеалната ежедневна прическа, това е много удобно и практично.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Лъч с ангела на косата

Още един прекрасен вариант ежедневната прическа е връзка. Закрепете направления равномерно по цялата част на главата, използвайте за стилизиране на косата. Леко срешете косата с гребен. Да се съберат всички косми и да ги свържете с помощта на дъвка в опашката. След това полученият опашката линия и се върти около основата на фиби. Ще бъде много интересен и удобен вариант за прически за всеки ден, който е отличен вариант за управление.

Hairstyle with patch strandsПрическа с кичури външни

Правилно да се грижат за въздушната направления, така че те продължават ви за дълго време и щастливи. След употреба трябва да бъдат внимателно измийте и подсушете.

Общите направления на косата могат да бъдат с различна дължина. За да добавите обем на косата си, изкуствените кичури с еднаква дължина. Ако искате да увеличите дължината, след това вземете направления на подобен нюанс и са прикрепени към храмовете и назад. Тези маневри ще помогне да се създаде празничен имидж. Често, сватбени прически правят, при добавяне на разширения, защото няма смисъл да расте или растежа на косата, за да направи косата на един ден. Такава коса са идеални за хора, които искат да изглеждат зашеметяващо и красиво.