Много популярни сред жените от година на година е прическа лесенкой. На първо място това се дължи на факта, че тази прическа е универсална. Тя изглежда страхотно както на преки, така и на къдрава коса. С нея всички, дори най-тънките и слаби къдрици може да се направи голям и красив. Ако косата е тежко, напротив, рязане на стълбите могат да бъдат направени по-леки и въздушни.

Haircut ladder on hair of different lengths

Основната характеристика на тази прическа е, че на къси кичури гладко преминаване през дълги. Благодарение на това, къдрици се хванаха добро количество коса.

Haircut ladder on hair of different lengths

Кой е на прическа лесенка?

Ако сравним вида и формата на лицето, тогава този вид прическа е подходящ за почти всяка жена. При нужда от използване на стълби, можете лесно да се предостави на лицето по-меки очертания. Този тип прическа, особено изглежда добре на онези момичета, които имат кръгли, квадратни или триъгълни форми на лицето. Поради къси и дълги кичура внимателно с овал на лицето, прикривайки го на стената и разширява визуално.

Haircut ladder on hair of different lengths

Ако момичето се изправи прекалено тънка, в такъв случай, стълбище прическа може да бъде малко по-различно. В този случай, това може да се направи на къса коса е продължило по-дълго. Това ще даде на косата допълнителен обем. И ако по време на полагане, за да продължи да се обърне на косата, след това лицето визуално ще изглежда по-широк.

Прическа лесенка може да се извърши с бретон или без. Например, вторият вариант, без бретон, ще се създаде по-романтичен начин. Ако стълбище косата са направени перфектно, в такива условия, ще бъде само за да подчертае всички достойнства на външността на жените.

Haircut ladder on hair of different lengths

Ако формата на лицето овал, тогава по-добре при полагане на филированные направления оформите така, че те леко обрамляли лицето. В този случай, прическа за средни и дълги косата ще изглежда красиво, няма да бъде завесата около лицето.

Квадратна форма на лицето, тази прическа ще е по-нежна и придава женственост. Пълна и кръгли лица ще отговарят на неравни кичури коса за средна или дълга коса, които ще дадат Максимален обем на темето. Но броя на слоевете на линията на раменете трябва бавно да намалее.

Ако косата ви е тънка и не прекалено дебели, това най-добре е да се направи стълбата на косата, започвайки от брадичката. В този случай косата ще изглежда малко става по-сложен. Ако, от друга страна, конци са много дебели и тежки, за да се разрежда малко, за да го нарежете по-добре започнете да правите от върха. В този случай косата ще изглежда по-въздушни.

Haircut ladder on hair of different lengths

Единственото изключение за използването на стълба е много къдрава коса. Плитки и без толкова буйна, и ако те са нарязани в слоеве, те ще изглеждат още по-пухкава, и след това момичето ще е по-скоро като на глухарче.

Въпреки че има огромно разнообразие от различни прически, жените все още предпочитат само на косене, които работят на дълги или средни коса. Тази тенденция се наблюдава, защото те са по-практични и универсални. Прическа лесно дори у дома, и след като прекара много малко време. Сега опитни фризьори, благодарение на различните техники на изпълнение прически, могат да имат всякакъв външен вид, за да направи добра. Прическа лесенка без бретон на средна коса умело да скриете недостатъците и да подчертае достойнствата на всяка форма.

Haircut ladder on hair of different lengths

Haircut ladder on hair of different lengths

Най-популярната прическа без бретон

Има няколко вида от най-популярните коса без бретон за средна дължина на косата, които са популярни сред жените:

1) каре на средна коса без бретон. Тази прическа е подходяща за почти всяка форма на лицето и структурата на косата. Особено впечатляващо изглежда каре до раменете. Тази прическа дава възможност за извършване на голям брой различни варианти за стайлинг. Можете да направите липса на симетрия направления, да ги пребоядисвам в друг тон. Всичко това ще даде жар на този тип прически и да го направи необичайно. Но също така трябва да се помни, че след като направи такъв разрез, трябва внимателно да следят за косата си. Мръсни, чуплива и суха коса, ще даде себе си, които ще бъдат видими за другите. По този начин можете да закупите различни средства за възстановяване на косата, че те винаги са били идеални и здрави.

Haircut ladder on hair of different lengths

2) лесенка средни, къси или дълги коси. Този вариант на прическа е подходяща и за дебели и тънки косми. Той е гъвкав и позволява да се правят различни варианти за стайлинг. Изглежда страхотно както на преките, и на къдрава къдрици. Благодарение на прядям с различна дължина, тънка коса могат лесно да се създаде видимост за гъста коса. Стайлинг не изисква специални умения. Достатъчно, за да има сешоар и кръгла четка за коса, маши за коса или Плойка. За удобство, можете да закупите сешоар-четка за коса, която ще замени две неща в едно и също време и ще направи процеса на полагане на още по-лесно. При полагане трябва да се прилага специални средства за защита на косата от различни щети.

Haircut ladder on hair of different lengths

3) Боб. Прическа на средна коса без бретон vystrogana. Тази прическа също е подходящ за много жени. Не се препоръчва само на тези, които има кръгло или пълно лице. От много различни варианти, най-успешна е многослоен Боб прическа. Не е толкова трудно бърз начин за добавяне на косата дефицит на обема. Особено се препоръчва за този тип прически за онези жени, които имат големи черти на лицето. Това ще позволи визуално намаляване на пропорциите и да направите лицето си по-мек и женственнее. За стайлинг на коса е нормална и не изисква никакви специални умения. За празнични събития може да изглаждане на косата утюжком и леко повдигната на темето. Също така в косата, може да добавите и различни аксесоари, подходящи за посещавания дейности.

Haircut ladder on hair of different lengths

Haircut ladder on hair of different lengths

Грижа за косата лесенка без бретон

Тази прическа, както и всякаква друга прическа дори на къса коса изисква нежна грижа. За всеки ден, за да изглежда безупречно, трябва постоянно да оформите косата си. Също така трябва да внимавате с върховете на косата, тъй като те губят сила, стават крехки и започват да сечься. В този случай те ще топорщиться в различни посоки и само придават прическа небрежен вид. Това е особено забележимо, когато косата е къса. Но и с това може да бъде лесно да се справят, ако се направи подстригване с горещи ножици. При използване на този метод на повредени краищата, като е запечатан и да получите здрави. Да се удължи с безупречна прическа, можете да използвате специални шампоани с добавка на лечебни етерични масла.

Haircut ladder on hair of different lengths

Haircut ladder on hair of different lengths

Haircut ladder on hair of different lengths