мода

От носенето на мъжки бели панталони – бизнес и ежедневния начин на

Много често хората се страхуват да купуват бели панталони, като се има предвид, че те непрактичные, маркие, и в някои случаи pretentiously и пафосно. Такова отношение към този предмет гардероб напълно погрешно. Панталон в бял цвят е чудесен вариант за лятото, както за почивка, така и за офис. В сухи години за времето, те не са толкова мръсни, но ако правилно ги вземете набиране и създаване на хармоничен начин, всеки мъж ще изглежда в тях елегантно и стилно. За това нещо в хармония с гардероб, човек трябва да има поне минимална представа за това, с какво да се носят мъжки бели панталони и, при необходимост, съчетание на цветове и стилове.

What to wear with men white pants – business and casual look

Бели панталони на почивка

Почивка в топлите страни, лятната почивка на морето или да се разходят из града и сред природата – това е най-подходящото време, за да носят бели панталони, които повечето хора мислят на първо място. Истината за празниците те са повече от уместни. Това е подходящ образ, създаден в стил casual или спортен стил. И за двата случая са подходящи прави панталони, чиносы и дънки, подбрани според фигурата.

What to wear with men white pants – business and casual look

За да създадете с тях спортен стил, човек трябва да изберете тельняшка, тона риза, Поло-риза или свободна лятна риза, която може да бъде от всякакъв ярки цветове или ярки щампи. За да завършите начин трябва да се носят маратонки, кецове, парусиновые обувки или espadrilles. В случай студено време да се допълнят като hoody или яке в спортен стил.

What to wear with men white pants – business and casual look

Ежедневната работа, ако е с бели панталони на полуприлегающий два бутона яке, а под него тениска или плътен риза в светлата цветова схема, отколкото е позволено в офиса. Тениски и ризи също могат да бъдат отпечатани в меки флорални или геометрични мотиви. За хладно време от годината са подходящи твърди блузи и пуловери в богата цветова гама. Обувки – мокасини, летни обувки и ботуши, подбрани в цвят, който ще бъде комбиниран с други неща.

What to wear with men white pants – business and casual look What to wear with men white pants – business and casual look

Бели панталони и бизнес стил

Бизнес стил дава възможност през лятото да се носят костюми и панталони в ярки цветове. Бял-не е изключение, става дума не само за чисто бял, а малко по-тъмни нюанси на слонова кост, сметана, перла, цвят или пергамент. За този стил панталони трябва да бъде отделяща. Това, което можете да носите тези панталони в офис, зависи от облеклото на компанията. Като правило, това е обикновена риза, всеки пастелно, и в тънка ивица или клетка сако в тон към брюкам или контрастни цветове като кафяво, сиво или синьо, а на вратовръзката трябва да е мека, но, за да се открояват от риза. Обувки – класически обувки, oxfords, лоферы и броги всеки цвят, важното е, че те не выбивались от картинката. Черен цвят обувки е нежелателно.

What to wear with men white pants – business and casual look What to wear with men white pants – business and casual look

Комбинация от бели панталони с други цветове

Отговорът на въпроса, с какво се носят бели панталони, всъщност е много просто. Белият цвят е неутрален и затова цяло, което означава, че тя съчетава в себе си всички цветове и нюанси. Но има няколко много успешни и популярни комбинации.

What to wear with men white pants – business and casual look

Бяло и синьо. Най-честата комбинация от цветове. Бели панталони с жилетка на райе риза с дълъг ръкав, пуловер или синьо двубортный яке ще създаде образ в морски стил. Можете също така да носите синьо сако или пуловер. Въпреки това, струва си да се отбележи, че ако носиш сако, пуловер или яке, риза или тениска под нея не може да са от един цвят. Той трябва да бъде по-лесно. Изобилие от синьо претоварвайте начин и изглежда това няма да е твърде приятно. Е, ако риза бяла или синя.

What to wear with men white pants – business and casual look

Бял и сив, пясъчен, бежово или светло кафяво. Тези цветове могат да бъдат използвани като алтернатива на синьо, за да създадете по-мека и по-спокойна, така да се каже, спокойно. За да се разбере какво искам да кажа, просто вижте снимките.

What to wear with men white pants – business and casual look

Бяло и бяло. Ако това е бели панталони и бяла риза, тениска или пуловер, това е напълно възможно. Със сигурност не носете бели дънки с бяла gensoukai лошо. Но има такова нещо като бял брючный костюм и с него не всичко е ясно. Носят му — това означава да се вземат достатъчно смели, и дори провокативни решения. Бял костюм, разбира се, без съмнение, са подходящи само за младоженеца на сватбата, в противен случай, това ще изглежда много pretentiously. Но ако някой все пак реши да се носят бял костюм, трябва да се помни, че аксесоарите трябва да се избират много дискретен и неброский.

What to wear with men white pants – business and casual look What to wear with men white pants – business and casual look

Как да изберете цвят обувки и аксесоари

Обувки. Цвят обувки да се бели брюкам трябва да бъде избран въз основа на цялостния имидж, той трябва да бъде в хармония с всички неща тон. По принцип, бял костюм от всички цветове. Най-подходящи ще бъдат всички нюанси на сивото, син, вино, бежово и кафяво. Трябва също да се отбележи, че обувките трябва да бъдат много внимателни. Това са черни и червени ботуши, обувки или мокасини. Ако черна обувки са доста приемливи, при условие че ансамбъл напълно черни връх, червен ще изглежда много смешно. Бели обувки се допускат, ако това не е напълно да се слее с панталони. Чорапи. Под летните бели панталони най-добре е да се носят или да се носят много къси, които не са видими от обувки. Ако трябва да нося чорапи, там, например, под панталони в офиса, най-добрият вариант ще чорапи, съчетани с всяка друга дреха – риза, колан или сако. Колан. Тук никакви ограничения, без дори да съответства на цвета на обувки с бели панталони, не е необходимо. Можете просто да се носят черна каишка за всеки повод, и можете да изберете подходящи с други неща на избраното изображение.

What to wear with men white pants – business and casual look

Мъжки бели панталони са много взискателни към това, как ще изглежда в чертежа. Тези панталони няма да ви позволяват излишни гънки и бръчки, така че изберете ги така, че те са седнали. Това не означава, че трябва да бъде постно, просто избраният стил трябва да се чувстват комфортно и да съответства на Вида на тялото. Как правилно да изберете стил на панталони, дънки и ризи и други неща, за да се създаде описани образи

What to wear with men white pants – business and casual look

Theme by Anders Norén