Няколко сезона преди Омбре оцветяване взриви света на модата, но досега тази тенденция си остава най-актуалното от света на фризьорски услуги. И това е напълно разбираемо, защото може да се моделират всяка прическа за косата, всякакви дължини и видове.

Staining Ombre, Shatush technique and

Съвременните стилисти и техните междузвездни и незвездных клиентите предпочитат естествената във външния вид. Модни Омбре оцветяване, с помощта на техника Шатуш перфектно за създаването на този образ. Всъщност – това оцветяване с постепенен преход от един цвят лак към друг, създаването на естествени, леко выгоревшие на слънце коса.

Да се създаде изображение с помощта на Омбре оцветяване

За всеки, който обича да се промени, да експериментират и да усъвършенства своя моден стил Омбре – най-добрият начин. Тя е подходяща за кратки и дълги прави или вълнообразни косата всеки сегмент. Те са особено добри са боядисани с използването на този метод косата прическа каскада или каре.

Staining Ombre, Shatush technique and

Омбре оцветяване на тъмни косата може визуално да увеличи обема на косата, за да направите лицето си по-тесен, дават вид на естественост, особено ако капитанът е използвал тази техника Шатуш. Избор на бои за коса ще ви помогне да развиете свой собствен уникален стил, за да покаже емоциите си и да направи външния вид на по-модерен и поразително.

Кратък обем на косата, прическа каре ще бъде оригинален. Средна коса е много ефектно изглеждат асиметрично Омбре, когато цветът на границата започва от бретон и завършва с една ръка.

Staining Ombre, Shatush technique and

Видове Омбре

Този вид е подходящ за всяка възраст и включва използването на различни нюанси и техник. Възможни варианти за боядисване тъмна коса с преминаването към по-светло тон от корените до върховете. Популярни Омбре на руса коса с руса, червена или кафяви връхчетата. За тези, които не се страхува да бъде в центъра на вниманието и да изглеждате изключително модерен Fit технология с използването на синьо, розово нюанси, с една дума, като въображение и смелост.

Омбре оцветяване често се използва в техниката Шатуш. С това най-естествен резултат.

Staining Ombre, Shatush technique and

Класически Омбре оцветяване

С помощта на този метод на рисуване се създава неясни граници между цветове. Плавен преход от износител или скулите. За да изберете цветове, близки до естествения-кафяво, светло кафяво, различните нюанси на мед или шоколад. Този метод създава класически стил, особено, ако се спрете на нюанс, близък до вашия естествен цвят на косата. Подходящ за дълги или къси коса за средна дължина.

Ако искате да нарисува седину, по-добре да цвят Шатуш техника.

Staining Ombre, Shatush technique and

Обратното Омбре

Метод включва обратна последователност на цветовете. Корените на косата са боядисани в светло-или светло-кафяви тонове, преминаването към края на по-тъмни. Този вид ще се превърне в украшение на дамите с къса коса, каре косми и средна дължина. По-малко ефективни и на дълги косите си.

Staining Ombre, Shatush technique and

Винтажное Омбре или Омбре плевене растеж

Тази окраска е много удобно за мързеливите и за тези, които се опитват за пореден път не разваля косата боя. В този случай, корените са боядисани в тон възможно най-близо до вашия естествен. Дори когато косата ще започне да расте, при корените на това ще е доста видимо. Този метод е добър за притежатели на светло-кафяви, тъмни или черни коси.

Staining Ombre, Shatush technique and

Омбре с щанга ивица

Доста смел вариант картини, за създаване на разделителната ивица: краищата на косата и корените, боядисани в един тон, а между тях се намира ивица друг оттенък, растушеванные на кръстовището на цветове. Това могат да бъдат тъмни или черни корените и краищата и бяла или червена лента. Подходящ за средни и къси коси или каре.

Staining Ombre, Shatush technique and

Цвят омбре

Подходящ за парти или за любителите на екстравагантните прически и включва използването на необичайни цветове за боядисване на коса. Създава Бохемски вид, че това не е добър бизнес-дама, но той е идеален за младите момичета, които не се страхуват да привличат погледи.

Staining Ombre, Shatush technique and

Омбре конска опашка

В лятната жега, момичета, как да вържеш дълга коса на опашка. А след това косата се изгарят не е равномерна по цялата дължина, и на границата, където тя ще привлече еластична. Омбре оцветяване в този случай се намира на тази линия от тъмни тонове на светло. Бретон са оцветени еднакво. Това създава ефект на естествено изгорени на косата. Методът е подходящ за дълги, тъмни и кафяви коса.

Staining Ombre, Shatush technique and

Омбре с остър чужбина

Този метод на боядисване е далеч от прически в класически стил. Това е създаване на ясно очертана граница между цветовете. Освен това, избраният контрастен цвят, обикновено черно с блондинка или рыженькой. Подходящ за прически с бретон, каре, къси прически за средно дълга коса.

Staining Ombre, Shatush technique and

Избор на цветове

За тези, които са готови да експериментирате – това не е важно. За класически стил е по-добре да се използват в съчетание на тонове.

Омбре за светли коса

За леки и светли коса подходящ оцветяване с тъмни върховете. Въпреки това, комбинацията от цветове е добре да се избере, като се има предвид цвета на кожата. За светла кожа, можете да използвате червени и медни нюанси с оттеглянето в червено. Маслинова кожа може да се вдигне на преходи в кестен и червено дърво, а тъмните ще се съчетае с всеки тон блондинка.

Staining Ombre, Shatush technique and

Омбре в черна коса

Черна коса най-добре се съчетава с контрастни нюанси. Той може да бъде червеникаво-кафяв, червен, тъмно-златни и коньячные тон. Те са омекотени „pham“ запис на изображението брюнетка и да се направи външния вид по-мека и по-женствена.

Staining Ombre, Shatush technique and

Предимства салон

При боядисване отвътре:

    Използва се професионална трайна боя;със сигурност получавам тонове;той взема предвид цвета на кожата и формата на лицето.

В салон по-често използват техниката на Шатуш. Направления на не по-малко от 2 широк насасывать см, в останалата част от косата нюанс боя. Тази технология позволява да се направи преходът от един цвят към друг е от изключително плавни. Освен това, с Шатуш майстор може да даде добър вид на крехка и слаба коса. Този ефект се постига чрез комбинация от цветове и неравномерной цвят.

Staining Ombre, Shatush technique and

Къща живопис

За да направите Омбре дома си, трябва да се подготвят боя, капацитет за разплод (не и от метал), четка, гребен и фиби. Боята се разрежда в точно според указанията.

Боядисване се извършва в три етапа. Косата са разделени в 4 направления, 2 странични и един заден. Nakalyautsya направления и са оцветени до желаната дължина, а след това да рисува в преход и на последно място най-накрая wyswietlacze краища. Между всяко оцветяване на косата се измива и изсушава. Къса коса дома на боядисване е много по-трудно, по-добре да отидете в салон. Черният цвят също е много много неприятности, затова по-добре е да се отдадете в ръцете на професионалист.

У Дома Можете да използвате техниката на Шатуш.

Staining Ombre, Shatush technique and

Избор на боя

Това е важно, ако правиш Омбре дома. Колеровка боя променя своето съпротивление. Устойчиви бои ще зарадва очите за доста дълго време, но полу-постоянни след няколко пъти измиване на главата ще изчезне.

За тези, които предпочитат класическия стил, по-добре се трайна боя, любител на експериментите – временни тониране на бои.

Staining Ombre, Shatush technique and

Производителите на бои за коса заловени в модна тенденция и започнаха да се създават специални комплекти за оцветяване на Омбре в домашни условия, като например, „Лореаль Омбре“. Боя е лесна за използване и е снабдена със специална малка четка за нейното прилагане.

Не се страхувайте да се промени, не се страхувайте да бъдете модерен и красив. Червено и кафяво, блондинки и брюнетки, изграждане на себе си, обичам себе си. И бъдете винаги красиви и доволни от себе си.

Staining Ombre, Shatush technique and