мода

Обувки-лабутены на висок и нисък ток

Shoes-louboutins-for high and low heelЗаедно с известната червена подметка го петата Височина обувки от лубутена известния и много стилен характер. Никой друг, като Кристиан Лубутен, приети в съвременната мода прости понятия, петата-това е не само красиво, но и удобно.

Почти четиридесет години, дизайнер, въпреки смяната на стилове, струва си. А именно, в година пуска колекция обувки на токчета височина. Колкото и да е странно, линия му обувки раскупаются мигновено, не се удря в магазините на вписан бутици.

Петата височина на обувки от Кристиан Лубутен

Има своя Муза Кристиан Лубутен вярва нормално, но много дребна жена, ръст до 165 см, справедливо, като се има предвид, че всеки от тях е потенциална красота. Този ръст между другото, средната и най-разпространеният в света. Но стандарти на съвременната мода – много висока и стройна фигура, този факт може да се игнорира, но може да се използва лабутены. Техните петата Височина в оригиналния изпълнение никога не пада под нивото на 12 инча.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Ако искате на кредит, и това може да бъде брилянтна идея на дизайнера. Създаването на първите обувки той методично да се измисли, как да се направи почти всяка фигура идеални пропорции. Отговорът е изненадващо прост – само на висок ток.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Първите обувки лабутены на висок ток, обувки появи в края на 70-те години на миналия век. Чрез създаването на този модел лежи прост принцип — за да се обърне внимание на една от най-красивите части на женското тяло – краката. Именно поради тази Кристиан Лубутен нарисувал подметки на обувките за първи собствено шоу, в ярко червен цвят. След това в разход отиде бутилка лак за нокти… днес, боя за стъпалата на прочутата обувки-това е една от тайните на марката. Това е невъзможно да бъдат фалшифицирани, както и отлични обувки на много висок ток – мечта на всяка истинска мода.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Между другото, първите образци дизайнер не е много оригинален, той просто взех ботуши, които са направени в шоуто. Но създаването на собствена колекция – всички от скица и Кристиан Лубутен отлично равенства – готов за проба изключителен.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Височина лабутены – това е толкова активен и значим маркер, тъй като ярко червена подметка. Ток, според дизайнер, е олицетворение на женственост и сексуалност. С това е невъзможно да се спори, просто погледнете на всяка жена, която предпочита обувки на плоска подметка. Това е достойнство, за да го носите и все още изглежда впечатляващо, човек трябва да притежава изключителен външен вид. Ами тази обувки изглежда просто тънък и звонкая тийнейджъри, а дамата от 20-те години на откровено развращава. Но обувки лабутены токчета всяка Пепеляшка се превръща в принцеса.

Минималната и максималната Височина на шипове на обувките си от Christiane лубутена.

Минимум 12 инча. Дизайнер пуска лимитирана серия колекция от оригинални модели с токчета точно такава височина. Максимална височина може да достигне до 20 сантиметра. В тези обувки, които може само да се изправи и да направи селфи, мисля, че е любовник на маратонки и чехли. И не си прав.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Мисля си за това, че височина на петата-добре, Лабутен се надява не само добра фигура, но и комфорт на собственика на панаирджийски чифт обувки. Заедно с известната марка червена подметка е известен с невероятно удобно прилягане, тези обувки не само на модните подиуми на модните хитове, но всеки ден. Любимите модели на дизайнера в продължение на много години остават обувки на платформа и сложни помпи.. каква е петата Височина на обувки от лубутена ще си? Просто изберете, но магически превръщането на почти всяка двойка.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Винаги в движение и безупречно стилно изглеждат модели на платформата. Те скри прост, но ефективен тайна – петата Височина се компенсира с височина на платформата. Кристиан Лабутен никога не увлекалась Fusion и масивна платформа, вярвайки, че те са само много елегантна дама с висок ръст. И в съзнанието му, той винаги е стоял изключително малки любители на добър стил с различни видове събиране на части.

Shoes-louboutins-for high and low heel Shoes-louboutins-for high and low heel

Платформата в такива модели има по-скоро декоративен характер. Минимална сила на звука се намира точно под носочной част на модела, подчертава изящность краката и петата Височина.

Обаче в колекциите на марката има обувки от лабутена обувки на нисък ток. На първо място – това са сватбени обувки в бял цвят. Булката трябва да изглежда предизвикателно скромен и невинен, колкото е възможно в едни от най-скъпите обувки в света. Между другото, петата Височина в тези модели не надвишава ниво 7 сантиметра, Кристиан Лубутен, въпреки любовта си към эпатажу Патриаршей и се отнася до имиджа на булката с уважение.

Theme by Anders Norén