Днес модерен маникюр-това не е просто промяна на цвета на ноктите и изкуство. Ръцете, както и на очите, са визитната картичка на всяка жена. Красиви нокти придават на ръцете атракция, която допринася за човек на прекрасния пол на доверие в себе си и в своята красота. Маникюр 2018-2019 майстори диктува своите правила. При спазване на определени модни тенденции през този сезон, стилисти идват с всички нови технологии и възможности за изпълнение на маникюр, които ще лаку за нокти стоят по-дълго и цвят светло. Отсега нататък, всеки ден да се мият не трябва да се притеснявам жена празник и да се отрази на ноктите си.

New trends in manicure in 2018Какви са тенденциите в маникюре през 2018 г.?

Идва студеното време на годината. Трябва да се провери, какви са характерните тенденции за маникюр есен-зима 2018-2019. Трябва да се помни, че естествено е винаги на мода, което дава право да се придържаме към тази тенденция в областта на ноктите дизайн. Много дълги и остри нокти, не е на мода вече дълго време. Въпреки това, ако вашите собствени ноктите ви не ми харесва, предпочитате акрил, уверете се, че те са умерено кратък, близък до действителната стойност. Това е основната тенденция в идващия сезон.

Нека да разгледаме модерен маникюр есен-зима 2018-2019.

Омбре

Този дизайн на ноктите включва градиентный цвят. За да маникюр оказа успешна, вие трябва да изберете две или повече нюанси на лак за нокти на един цвят. Логично е, че те се различават един от друг само на един или повече тонове. Това позволява да формират по-плавен преход от тъмно към по-светло на цвят.

New trends in manicure in 2018Се намира на върха на популярността Омбре.

Лунен маникюр

Този дизайн е била и остава на мода тенденция на сезона. Освен класически заглавия, той е малко. За първи път това е доказано в шоуто от Dior, така че неговото второ име маникюр Dior. Също така се нарича холивуд, тъй като по своята същност тя е противоположна на френски маникюр. Особеност на дизайна се крие в това, че две контрастни цветове лак за нокти се използва върху нокътната плоча за укрепване на lenochku на нокътя. Има 3 разновидности:

    вдлъбнатата линия „усмивка“;изпъкнала линия „усмивка“;специално разпределението на луночек ноктите на триъгълника.

New trends in manicure in 2018Оригинален лунен маникюр.

Френски маникюр (френски)

Това е класически дизайн, които, без да се уморен, в продължение на много години, е с господстващо положение в областта на маникюр. В момента има няколко вариации:

    Класически френски. Върховете на ноктите са разделени бял лак. Чернокож Французин. В този случай, в края на нокътя, за да подчертае избран цветови нюанс. Има някаква конструкция, когато целия нокът закрашен един цвят, а върха на друг. Целите На Хилядолетието За Французите. Върховете на ноктите са покрити със специален блясък. Гледане На Френски. С такъв дизайн нокти допълнително украсени с мъниста, пайети, фолио и т.н., нестандартен френски маникюр. В този случай бели върховете на ноктите не zakruchivaetsya и издаден по друг начин. Например, формата на линията може да бъде зигзагообразные, триъгълни или V-образна форма.

New trends in manicure in 2018Французите не губят своите позиции вече няколко години.

Прост дизайн маникюр

Странно, но този вид маникюр винаги е на много фенове. Не е нужно да изобретяваме колелото“, за да покрие нокти любимия си нюанс. През есента и зимата трябва да е меко и меки цветове, например бежово, бордо, сив, кафяв, телесен цвят. Що се отнася до покритие, модни тенденции през този сезон е позволено да се използват като обикновени емайли и лакове pearlescent и матови нюанси.

New trends in manicure in 2018Монохромен маникюр е класика в жанра.

Арт маникюр

Точното прилагане на различни модели все още остава модерен тенденция сред amatures, красив маникюр. Разбира се, с течение на времето технологията са се променили и са се поддали на усъвършенстване, което допринася за разширяване на творческите способности за нанасяне на рисунки върху нокти. През есенно-зимния период и подходящи рисунки на животни, геометрични фигури, цветя и други растителни мотиви.

New trends in manicure in 2018Този маникюр ще добави оригиналност на вашия образ.

Разход маникюр

Онзи, който обича няколко вида декорации за нокти, експертите предлагат да се слеят в едно на различни видове маникюр. Мач френски маникюр с Луната, създаде метален ефект на още един пръст, и още една връхна точка в рамката. Полет на фантазията тук не е ограничен.

New trends in manicure in 2018Различни видове лак за нокти за всеки пръст. Всичко наведнъж!

Маникюр фолио

Тенденция към използване на гвоздях декоративни елементи остават в тенденция. Именно затова са толкова популярни и „метални нокти“. Идеята е проста, и да го приложи, не е сложно – просто трябва да закупите специален фолио върху ноктите. Как да се изготви дизайн – решаване на вас: вие можете да го използвате като декор или заставам на нокти.

New trends in manicure in 2018Златен маникюр с помощта на специално фолио.
New trends in manicure in 2018Маникюр с помощта на фолио.

Маникюр-рамка

Този дизайн на ноктите, сега само набира популярност. Въпреки това много дами вече са взели на въоръжение този тренд. Нейната особеност се състои в това, че на повърхността на нокътя, като да беше в рамка. Това изглежда много необичайно и творчески и да привлече най-голямо внимание на любителите на красивия маникюр. Забележка: тази конструкция е много трудно да се направи самостоятелно, така че е силно препоръчително да се потърси професионална помощ.

New trends in manicure in 2018Красив маникюр с рамка — нов в този сезон.

Фън шуй маникюр

Според науката за знаците, на всеки един пръст на човека си има индивидуално значение. Що се отнася до безименния пръст, той носи в себе си енергията на приятни срещи, нови приятели или секси запознанства. Именно затова се смята, че този маникюр е идеален за жена, която търси любовта.

Ноктите на безименния пръст може да се различи лак с различен цвят (отново, студени цветове) или глиттер, мъниста, пайети, фолио.

New trends in manicure in 2018Маникюр според фън шуй не е само за украса вас, но и ще помогне да се постигне успех.

Отрицателното пространство

Идеи за маникюр „отрицателно пространство“, че ноктите не трябва да бъдат боядисани напълно, и това е още за петна произволна форма, без маникюр. Между другото, този вид дизайн на нокти ще е идеален за къси нокти.

New trends in manicure in 2018Маникюр „отрицателно пространство“.