Дизайн на лунния маникюр е второ име – „холивудски френч“, както и много идеи, отразяващи комбинацията от традиционния френски дизайн на нокътната плоча и дупки, и обърнати „усмивка“.

Първоначално дупка се появи като антитеза на обикновения френски маникюр, когато акцентът се премества от края на нокътя към основата му. Специално внимание се отделя на главната пространство, образувано от елегантен начин на красиви дръжки. Дизайн за ноктите през 2018 се основава на лъки необичайна текстура: става популярна матова повърхност, пясък, кракелюр холограма ефекти (имитация на напукване), металик. През пролетта ще бъде поискана тази техника мода като промяна на пропорцията дупки: много оригинален външен вид вдлъбнати или триъгълен модел, в основата на плоча, също е допустимо отместване и асиметрия.

Като декор на действителните допълнителни техники: живопис, рисунки, кристали и дантела, камимусуби (конфети).

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

Общи правила за избор на цвят

Класическото съчетание-това е все пак връзката на червено и естествени нюанси на бежово мотиви. Според препоръките на майстори ноктите на обслужване, цвят трябва да бъде избран по такъв начин, че една част от палитрата е мек и релаксиращ, а другият е интензивен, ярък, динамичен.

Сега и в предстоящия сезон в тенденция, спокойна палитра шеллак: черно, тъмно синьо, бежово, сиво, тъмно червено. Подобно решение ще бъде подходящо за офис служителите, които искат да изглеждат елегантно, дрес-код, и в прогулочном екипировки. По-интригуващо, ще изглежда комбинацията от синьо, бледо жълто и горчица на цветове.

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

Лунен маникюр 2018 ви позволява да използвате различни текстури и гланцови и матови повърхности, добре дошъл елегантен интериор, фолио, страз.

Новини и правила за производството на

Дизайн на ноктите 2018 г. ще бъде важна добавка за всички видове маникюр, елегантен модел. Законодателите не е зададено ограничение за избор на фигурата – всичко зависи от формата на нокътната плочка, на лични предпочитания и на преобладаващите в гардероба на цвят. Капитанът може да използвате готови апликации и етикети, което значително улеснява тяхната работа. Есента и зимата на Луната Нийл-арт, украсена с красива модел, може да се превърне в ефектен завършек или основно акцент в избрания от вас начин.

Почти всички видове маникюр през есента на 2018 г., можете да украсите с цветни аксесоари. Например, за лунната вариации са добро допълнение към договор 3D приложения. Ако вие губите в тяхното разнообразие, да се обърне внимание на закачливо лъкове е стилен нов есенно-зимния сезон.

Композицията е с флорални мотиви са подходящи за любителите на романтичните образи на тези включвания на най-добре е да се прилага в областта на плочи, който е предназначен за Полумесец. И ние не трябва да ограничава себе си топъл сезон: цветен дизайн е от голямо значение не само в летните sundresses и леки рокли, той е подходящо в комбинация с еднакво пола, изработени от плътна тъкан.

Ако в полза на ярки цветове

Стилисти насърчават използването богата цветова гама, със същия такъв маникюр за есен ще зарадва и да вдигне настроението. Но имайте предвид, че ако изборът падна върху интензивен цвят, чипове и грешки такова покритие ще бъде много забележим. В такива условия, лунен маникюр с гел лак (2018 г.) е най-оптималното решение, защото в технологията на неговото прилагане ще се запази чист вид до 3 седмици.

Сред ярка цветова палитра есен и предстоящата пролет ще бъдат популярни зелената, жълтата, синята гама, но има ограничение, което майстори съветват да създадат подобни композиции на къси нокти. Тези нюанси са подходящи за формиране на дупки, на горния край може да бъде изпълнена в червено, лилаво, розово, оранжево.

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

Кристали и като стилен акцент

Основно предимство на въпросния вариант е възможността да се използват различни декора. С помощта на подходящи добавки като кристали, пайетки и апликации, може да се постигне на оригиналното изображение на всяка дължина на ноктите. Майстор следват модели: дълги нокти, декорирани с ярки, сочни цветя, а за украса се използват кратък светлинен диапазон – по този начин се постига хармония между дължината на табела и нейната ширина.

Почти всички идеи на лунния маникюр 2018 г., се основават на това контрастира, освен това, преход линия максимално ясно се изпълнява. Ако не искате да съчетаете няколко цвята, могат да се разграничат една дупка с украси – пайети или кристали. Този вариант е особено подходящ, когато се готвите за празник или специален повод.

Набор от препоръки за проектиране на нокътната плочка

Като се има предвид най-новите тенденции в областта на маникюр, не може да пренебрегне правилата за тяхното използване. Лунен дизайн ще бъде красиво изглежда само на красиви нокти. Първо трябва напълно да се справят с ногтевые ролки и кожичките, заживляют на рани, премахване на брус и сухи помещения, защото ярък лак за нокти ще привлече вниманието към тези недостатъци.

Много момичета не знаят, че формата на плочи ще изглежда красива лунна декор. Експертите подчертават, че тази конструкция може да се извърши върху всички нокти, но на дължина и формата на чинии определят отклонения дупки и неговата дебелина. Капитанът не може да излезе всякаква форма на ноктите е идеален за маникюр луната. Например, с овална форма, подходящ за меки и криви на блясъка. Любителите на квадратен силует, от своя страна, може леко подкрасить край, sakiroglu рязане на ъгли.

Огъване „усмивка“ също варира. Класически вариант-това е плавен силует в основата на ноктите, холивудски маникюр предлага треугольное дупка, дори личности, те търсенето двойно изпъкнала или контур на Полумесец. Оптималната форма на дупки отговаря на естествената форма на Луната или малко, издадени отвъд своите граници.

Ако искате да се съчетаят в един дизайн на френски и на лунната модел, ще ви е необходима свободен край на плоча на не по-малко от 5 мм, е комбинация от визуално укорачивает ноктите.

Концепцията на негативното пространство

Този метод се основава на наличието на небоядисани места на нокътната плочка или покриване просто прозрачен лак. Тази модна тенденция позволява да се достигне до един уязвим, нежен начин.

Негативно пространство е идеален компонент на традиционния лунен маникюр. В този случай капитанът оставя на базалната прозрачно пространство, а останалите плочи причинява избрания от вас цвят лак. Не е задължително, че дупката е имало кръгла форма, триъгълна и допустимо отместване на възможности.

Още една възможност за използване на негативното пространство-това е прозрачен боядисани с усмивка между дупка и се украсяват ногтевые плоча, Широчина на елемента е 2-3 мм, форма трябва да се следват за завъртане на основата. Тази идея лежи в основата на по-сложни композиции, съчетавайки дупки, усмивка и френски.

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

Украса на къси нокти

Тази практическа дължина популярни сред активните момичета, въпреки, че модната тенденция вече няколко сезона не отдава своите позиции. За да лунен маникюр изглежда най-благоприятно, трябва да се придържате към няколко условия:

    усмивка или дупка в светли тонове ще визуално съкращаване на пръстите. Ако искате да използвате по-тъмен и плътен лак, за да се избегне този ефект, е необходимо да се инжектира на нокътната плочка са бадем или овална форма;оптимално решение – меки пастелни цветове, като освен това, тази гама ще бъде подходящо за тържества и в ежедневния живот;остри триъгълни отвори елегантно да удължат ноктите, като по този начин той ще изглежда и елегантни вертикална шарка;печеливш – вдлъбната усмивка на Полумесец, изпълнени Златен или сребърен лак на ярък фон.

Ако изберете много къс дължина, можете да украсите с 3-4 пръста на тънки дупки в деликатни цветове, а останалите на база украсени с дантела. Усмивки изглежда страхотно в комбинация с орнаменти във грах (подредени или хаотични).

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

The new moon manicure to 2018: review fashion trends, colors and shapes

Любими на 2018 година-е на геометрични мотиви, плавно превключване от базалния пространство в останалата част на плочата. В този случай, един от „свободни“ на пръстите, можете да използвате кристали, апликация или рисунка на лице или сова в стил тъмен лак за по-светло.

Лунен маникюр в продължение на няколко години е била пазена в тенденция, а през 2018 г. по прилагането му значително увеличен. Сега вдлъбнати и изпъкнали фигури могат да бъдат използвани в празнична, тържествена и дизайн на офис, освен вариация на много къси нокти. В комбинация с ярки аксесоари и отрицателна дупки ноктите стават хармонично продължение на избрания стил.