прически

Невероятни мезотерапия за коса коментари, Предимства и недостатъци

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantagesМагически процедури, за да се спре загубата на косата си на кичури

Ако ви хареса мезотерапия за коса, препоръки ще помогне да се определи с избор на лекарството за лечение. Предимство на манипулация е, че не може да хирургически, за да се избегне изтъняване и загуба на отделни направления. Замяна на витамини и минерали, които се губят по време на процеса на стареене или вследствие на стресови ситуации. Да се започне лечение възможно най-рано, за да си спестят редица специални влакове.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantages

Процедура

Набор от необходими витамини и хранителни вещества, въвеждане на под кожата с помощта на инжекции. Резултатът може да се види след пет манипулация, когато брави спират да падат. Но след осем пъти, започва активен растеж.

Влиза в състава на лекарства аминокиселини, цинк и витамини от група В. ефективност се дължи на това, че коктейли се инжектира в лезията. Ако сте избрали традиционните методи за лечение, едва ли ще получите желания резултат, тъй като лекарството директно под кожата и има голямо влияние.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantages

Предимства:

  вие ще достигнете желаната;безоперационное въздействие на шок;липса на болка;може да се използва за лечение на нормални, сухи и мазни тип.

Моля, обърнете внимание, че назначи метод може само лекуващият лекар. Защото той знае за лични здравословни проблеми, вземете отделните транспортируемото възли.

Изпълнението на строго контролирани. Първо, дермата се обработват спиртовым разтвор за намаляване на чувствителността. Решение, което е било подготвено предварително, започват да впрыскивать под капак със специална тънка игла. Той се прилага на 2 – 3 мм в дълбочина. Процесът продължава в рамките на 35 до 40 минути. Може би леко парене и една малка болка. Намаляването му се постига с прилагането на масла. В редки случаи са възможни синини, зачервяване, сърбеж.

Курс обикновено отнема от 6 – 20 процедури в зависимост от сериозността на ситуацията. Първите се провеждат в рамките на една седмица, след това се намалява до веднъж на всеки 14 дни. След това през месец, лечението може да бъде веднага задържан в рамките на 30 дни.

Ще трябва една седмица преди сесията се пие курс на витамини, които разреждат кръвта. Това включва аспирин, варфарин или ибупрофен. Измийте си главата, да вземе гребен и да отида в кабинет на лекар. Той първо обезболяващо лечение, след това антисептик. Ако използвате специален пистолет, след това да се регулира дълбочината на проникването. Обикновено е 2 – 3 мм. Ако въведете ръчно, на разстояние 1.5 мм един от друг. След това дезинфекция се извършва с помощта на алкохолни разтвори.

 

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantagesМанипулация помага за възстановяване растежа на косата

Съвет! Бъдете сигурни, да се провери от специалист за наличието на алергични реакции или хронични заболявания, в противен случай са възможни странични ефекти.

Показания и противопоказания

За да занимания носеха полза, е важно да се вземат предвид индивидуалните особености на организма. Можете да се прибегне до манипулация, ако имате:

  щетите за растежа на косата;плешивостта или загуба на коса, суха, цъфтежите на косата, чупливи;себорея, пърхот и сърбеж на кожата на главата;тения;послеродовые промени на тялото, включително и отслабването на кичури;преждевременно побеляване на косата.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantagesТази услуга укрепва кожата на главата

Ако имате един от тези проблеми, трябва незабавно да се консултирате със специалист. Но имайте предвид, че в допълнение към използването можете да се нараните. По този начин, не се изпълняват всяка козметична намеса, ако:

  в камъни от жлъчния мехур;свръхчувствителност и лична непоносимост към компонентите вещества;тумори;ендокринни заболявания;лошо здраве;нисък имунитет;възпаление на кожата;психично разстройство.

Съвет! Винаги проверявайте, че този инструмент се използва капитана. Позволете ми да ви запозная само качествени продукти. Те са по-скъпи, но няма да доведе до желаните последици.

Избор от коктейли

Отговорно отношение към състава. Уверете се, че те са били приготвени преди началото на процеса. Само така те ще помогне за подобряване на косата. Те трябва да включват:

  колаген, еластин, стволови клетки, хиалуронова, гликолова, пировиноградная киселина;витамини В, Д, Р, С, фосфор, сяра и други минерали, екстракти от лечебни растения, например лайка или артишок.

Защо това трябва да се обърне специално внимание? Тези компоненти, които нормализират кръвообращението, подобряват структурата на косъма и подхранва фоликулите. Техника ще даде бързи резултати, които не могат да бъдат получени от маски и дори шампоани професионални линии.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantages

Между другото, да се ползват услугите на жени на всяка възраст. Стоп-пърхот, а също така нормализира салоотделение. Освен това, фоликулите ще станат по-силни, и след завършване на курса можете да оцените гъсти лъскави къдрици.

В зависимост от предотвратим задачи, има два вида коктейли:

Аллопатическая

  • да спаси от гибел и унищожение крушки. Благодарение на максимална ефективност на концентрация не предизвиква съмнение.

Хомеопатичните

  използва се за общо укрепване и профилактика. Те стимулират растежа и да се подготвят единствено от растителни екстракти.

Съвет! Не се доверявайте на рекламите на шампоани против косопад. Само миене не е достатъчно, тъй като глава лук се намира на дълбочина от 50 mm.

Как да се удължи?

Това е много важно, че след обработка на косата е подходящ постоянна грижа. В противен случай всички усилия бързо ще бъде сведен до нула.

  След сеанса не е препоръчително да се правят слънчеви бани и да ходят на солариум. Около 10 часа, да се въздържат от вземане на душ. Откажете се от климатици и балсам за грижа за. Не правете масаж на главата.2-3 дни не миете косата си.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantages

Ако следвате тези правила, ще бъде в състояние да изпълнява всички задачи, необходими за възстановяването на луковицата. Основното предимство е, че кожата получава необходимото количество хранителни вещества.

Съвет! Не забравяйте да оцветите къдрици след процедурата опасно. Химически компоненти могат да влязат в незажившие на раната, което може да доведе дори до изгаряния.

Да разсеем мита

Днес манипулация е доста популярна, но не всички могат да си го позволят. Така че там ходят много догадки, често се стига до абсурда. Да разсее най-популярните от тях.

Мезотерапия е подходяща само за хора на възраст.

  • Всъщност, това е позволено на младите хора от 18 години. Всичко зависи от индивидуалните особености на организма. Ако има проблеми в ранна възраст, защо да не се отърве от нея навреме? Освен това, първите признаци на стареене, могат да започнат да се показват вече на възраст 22 години, така че това е оптималното време.

Незабавни резултати.

  • Няколко от погрешно мнение. Положителен ефект ще забележите след 5 – 7 сесии. Така че няма смисъл да се пести пари, само за един.

Няма никаква яснота.

  Не е вярно. Разгледай снимки „преди“ и „след“, и те развеют всичките си съмнения.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantagesРезултат преди и след манипулации

Замества всички други козметични действия.

  • Това допринася за подобряване на състоянието на растежа на косата, но все пак те се нуждаят от подходящи грижи, в зависимост от вида.

Пристрастяване.

  • Козметика не употребяват наркотици. Искате да посетите салон, само защото е на високо ниво за корекция на външен вид. Това е нормално за момичета, които гледате. Физическа „химия“ не е тук.

От редовността на кожата започва бързо да остарее.

  • Той може да варира в зависимост от възрастта, вредните навици, наследственост, а не от витамини и минерали.

Инжекциите са обикновено причиняват болка.

  • Корените на този схващания са заложени в детството. Всъщност в салони за красота използват специално разработен крем с лидокаином. Те намаляват чувствителността.

Ужасни усложнения.

  • Ако master е професионално и отговорно отношение към работата, той със сигурност ще вземете само един такъв коктейли, които няма да доведат до вреда. Разбира се, на първо време може да се появи малък оток или подуване, но те преминават през 2 – 3 дни.

Това е нормално, ако е за смелост, за да пият алкохолни напитки.

  Това принципно не е вярно. Алкохолът разширява кръвоносните съдове, така че постановки не могат напълно да се усвоят. Така че ще трябва да се увеличи скоростта.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantagesМожете да направите у дома

Съвет! Вслушат в общественото мнение. Положителни отзиви обозначават на отличен резултат.

Как да изберете добър лекар?

Небрежно изпълнение може да доведе до негативни последици. Ако сте решили да прекарате значително количество коса, не бъдете мързеливи, за да се намери добър професионалист. Но в реклама на клиника никой не ще каже, че майсторът няма опит. Как така няма да бъдат измамени?

  Потърсете лекар, който сега работи или на придобитите знания в клиниката. Като цяло, той е подходящ за сложни процедури. Силна външна реклама не винаги е вярна. Не се стремете към нови техники. Инжектиране пистолет и инжекторите са по-важни от специални знания. Да научите повече за опит и образование и лиценз от Министерството на здравеопазването и медицинската практика. Бъдете сигурни, за да проверите диплома. Ако специалистът научил от дистрибутори, едва ли той ще може да се ориентира в случай на извънредна ситуация. Да научите за възможните усложнения. Ако вие настоявате в пълна безопасност, това означава, че те не разбират в коктейли. Всички лекарства могат да имат нежелани странични ефекти. Трябва стъпка по стъпка да обясни всички действия, и да се подготвят за рехабилитация. Картите обикновено се определи размерът на лекарството. За инжекции трябва да се използва само онези средства, които са официално регистрирани. В пакета има данни за сключване на Министерството на здравеопазването. Вие трябва да кликнете два пъти внутрикожную алергична проба. Ако не го направите, не сте съгласни, за да започнете.

Amazing mesotherapy for hair Reviews, advantages and disadvantages

Обърнете внимание на обзавеждане процедурни кабинета. Там трябва да бъдат:

  линолеум подови и стенни плочки;приточно-смукателна вентилация с филтрация на въздуха;масичка за процедури;медицински кабинет;анти-шок и стъпка по стъпка инструкции за действия на персонала, в случай на възникване на усложнения;статив за пипети;диван;бактерицидни лампи;осветление и осветление;мивка;ръкавици за еднократна употреба бельо, антисептици;контейнери за отпадъци;маса медицински работници;хладилник.

Съвет! Ако забележите появата на „podchersky“, процеса на стимулиране на крушки започна да дава плодове.

Theme by Anders Norén