стил

Невероятен аромат Kenzo дамски парфюм, като малък шедьовър

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Прохлада и страст в една бутилка

Парфюм Kenzo дамски…при едно споменаване на тази фраза, вие, момичета, обгръщат приятни спомени, свързани с романтични приключения и тъмна красив нежно целува ръка. Може да бъде, не е тъмно; по-скоро той е бил блондин, и, може би, той остава с вас за цял живот. Но историята шеметна страст трябва да бъде, защото тези светли духове, изглежда, специално създадени за съблазняване на силната половина на човечеството. И вашата задача е само да си изберете и купите точно тези парфюми, които най-ярко изразяват цялата гама от чувства и емоции.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Страхотен парфюм на марката

Творец

Хиогской Кензо Такада е роден в малка японската провинция. Вече в юношеска възраст той се е стремил да научите повече за света на изкуството. Я привлича всичко, свързано с дизайна и модата. В името на мечтите си тийнейджър дори хвърли да учи в престижен университет и заминава за Токио. В столицата той веднага отиде в японската училище мода „Bunka Гакуэн“. През 1960 г., след получаване на първата си награда, човек се установил в либия. Пари в живота си не е достатъчно, и той бързо намерил подработку мъжки модели. Пет години по-млад мъж без пари и връзки, отиде в Париж, където той с помощта на влиятелни хора (тези, които са за него просто не е имало) представи на света своя собствена колекция под същата марка.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Марка Kenzo е регистрирано значително по-късно, две години по-късно. Париж е станал вдъхновение за Хиого. В техните фантазии, той често рисувал модели за младите хора. Точно на тази целева аудитория, той излага своята туристическа атракция. Първата колекция на парфюма е изпълнена с ярки и екстравагантни вкусове. Изборът на компоненти е базиран на хармонията на природните стихии, но „чип“ не се растителни компоненти, а необичайност и разнообразие.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Основател прекрасен аромат

Най-модерните жени на миналия век, се считат за цялото това позитивно настроение. Светлина и вдъхновение, течаща в избрания от вас Kenzo мотиви са се превърнали в символ на радост и свежест. Вашите истории за събуждане и възход на природата на учителите, изразено чрез уникална комбинация от екстракти от цветя и нежни плодови нотки.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Даде на други чувствена нежност

История на завладяване на света

Първите парфюми, Ведомости наистина в национален мащаб любов и слава, е основана през 1987 г. и е кръстен KenzodeKenzo. Това е може би най-доброто творение на тази марка. Цветя уникален звук спечели сърцата на милиони хора по целия свят.

Kenzo Jungle

    излезе почти веднага след пробив на мълния върху тоалетна вода, но в този случай става дума за скрита сексуалност, чувственост и очарование. Тук е събрана невероятен букет от цитрусови плодове с нотки на ориенталски подправки.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Свеж и лек аромат

Ео de Fleur

    това е истинската поезия на пролетта. Лекотата, високомерие, прозрачност функции, които максимално разкриват състава.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Парфюм с лек цветен Забележка

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Kenzo Jungle Л*Слон

    пълна с енергия и блестящо. Често избират отчаян и страстен характер, да знае цената си и другите.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

KenzoKi Energisant

    • е символ на единство и хармония между човека и природата. Деликатния баланс е създаден въз основа на принципите на ароматерапия. Ненатрапчиво, но упорит, той е по-спокойна и приятна на природата, която тече във вените му стремеж към природата и биологично.

Kenzo Le Monde

    създадени за момичета и противниците на скуката и еднообразието. Може би това е най-добрият аромат за пътувания в нощни клубове, партита и танци на плажа с приятели.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Миризмата на свежест и хармония ще остане в спомените завинаги

Отличителни черти

Преди да преминем към описанието на най-популярните аромати, бих искал да споделя интересни и ярки от един от феновете на Кензо. Ето какво тя казва, че „однофорумчане“ в своя микроблоге: „един ден преди Международния ден на жената реши да отиде в „Летуаль“ и да закупите любимата си приятелка парфюм подарък. Всъщност, аз не са имали никаква представа за неговите предпочитания, затова реших да е с ясна глава да се подхожда към избор на тоалетна вода, без никакви улики от страна на (и ако мога да намеря нещо ново и интересно). Трябва да се каже, очите разпръснати от невероятен кичури различни бутилки. Хората в този ден е много (за отстъпки може да направи чудеса в съзнанието на обикновените граждани), а понякога и тук, и там, едно чух, спорове, клюки и да се говори за някакъв вкус. Очите бягат в търсене на първата си жертва, намерих маркирани полк „Кензо“, е бил абсолютно празен, а само изоставени в бързината тестери напомня, че някога тук е нещо, което имаше. Това выводило ме от себе си. Никога не е знаела за тази марка, аз се обърна на петите си и се втурнаха в друг магазин в търсене на тоалетна вода от японски парфюмера. И, о, слава на всички богове, аз намерих преди празниците на няколко членове на семейството на Kenzo, купи… и приятелка подари! В продължение на осем години аз съм голям почитател на тази модна къща“.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Как мислите, че ние сме публикували тази история? Отговорът е прост – популярността на тези духове-това не са просто думи, и в това вече се убедиха милиони жени по целия свят. И вие знаете, каква е причината за толкова широка география? Сега нека обсъдим.

Ненадминат стил и оригиналност

Тоалетна вода Kenzo дава на жената чар, чар, назад и сексуалност. Но тези качества се проявяват не на снижение, като използва всички известни ни стимулиращи вещества. Те се проявяват в невероятна свежест, лекота, airness. Това е като да се разбере необъятное, свържете несоединимое. Достатъчно голяма гама в колекцията (много сухи формулировки за духове, нали?) дава възможност на всяка жена да намери своя единственият аромат, ярко разкрива своята чувственост и емоции.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Трябва да бъде на всяко момиче

Както вече споменахме, първият аромат е създаден още през 1987 година. И тъй като никой не е в състояние да представи Кендзо с пиедестал топ-списък с най-популярните парфюми на марката. Мнозина сравняват аромати, създадени с вятър, шум на дъжд, птици и замах на крилата на пеперуда. Много често те са свързани с японската хавки на быстротечность и лесна недосказанность.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

С появата на първата колекции на голяма част от духове бяха съживени. Променен дизайн на бутилката и опаковката, добавят нови мотиви и бележки. И трябва да кажа, всички метаморфози премина на „ура!“ Но независимо от переизданий, единственият неприкасаемый: мото Kenzo е била и си остава стремежа към Съюза на противоположностите, ин и Ян, огън и вода. Благодарение на този наклон японски парфюмерист и се раждат лудото и шеметно аромати. А че предстои още не е известно. Но почти всеки сезон колекцията се обновява с лек и тънък иновации, че съвременните дами, като топъл хляб.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Съвет! Към днешна дата, покупка на имитации, дори ако става въпрос за по-големите магазини с ярка и богата име. Така че доверието е само на доказани доставчици с дългогодишен опит и добра репутация. Ние можем с увереност да се каже, че мрежата магазини „Летуаль“ е един от тези продавачи, при закупуването на продукта, който никога не помрачи разбиране, че сте станали „щастлив“ собственик на нелицензионной продукти.

Когато вкусът е истински шедьовър

Пее похвали на тази марка, разбира се, може да бъде безкраен. Но може би трябва да започнете да говорите повече надолу, към земята, videofilename всички доказване на факти и аргументи. И сега ние преминаваме към описанието на парфюм Kenzo, която се превърна в абсолютен тренд преди няколко години, но все още не сдающие своите позиции, влизаме в категория класици на модерната парфюмерного на изкуството.

Тагове цвете – само плодове и цветя! Лято, Здравей!

Вдъхновението за създаването на тези духове…. общински графити. Нищо чудно, че символ на тоалетна вода стана червено мак в графична интерпретация. В този аромат с keynotes прозира светлини шума на големия град, под звуците на саксофон и пенливи чаша шампанско нощен тусовщица. Първият парфюм е издаден през 2011 г., а през пролетта на следващата година дойде по-изтънчен и изискан вариант, спонсор на Оливие Кресп.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Мъжете просто ще е доволен от теб

Невероятен набор от песни, поставен в елегантен флакон. За първи път, като поемеш миризма, опитен жена признава нотки на ревен, касис и грейпфрут. Откритие, отдушка „голи“ акорди на жасмин, гардения и божур. А на финала ще можете да усетите нотки на: Мускус, Ванилия, Пачули и бонбони. Ярко-червена опаковка напомня ми за високите етажи на партита в нощни клубове с ярки неонови вывесками.

Съвет! Ако имате банда и чудати нрави, обичате эпатировать публиката и да привлече към себе си възхитените погледи – този вариант, специално за вас!

10.10 Ч. в Сицилия

Този limit издаване парфюм ще ви зарадва с билкови, цитрусови и дървесни смеси. През 2011 г. той е бил произведен в ограничено количество, което предизвика невероятно вълнение. Ярък, мощен, силен летен аромат, веднага спечели сърцата на жени и мъже. Представители на Кендзо веднага да се отбележи, че той се отнася към категория „унисекс“. Тоалетна вода като потапя в атмосфера на горещ пясък, нежни вълни и сянката на палмови дървета. Звучен и просторни цитрусови плодове, историята ги кара да се събират багажа и отиде на брега. Мандарина, грейпфрут и бергамот – ето какво ще почувствате, едва като поемеш миризма. След като вече е прет нотки: фрезия, божур и фиговое дърво, и те се заменя с акорди на ветивер и виргинского кедър. Опаковката и флакона просто махвам: първият е доста жива картина на море, а втората е направена във формата на кораб, който започна с родните си реки в търсене на приключения и романтични срещи.

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

L ‘Eau 2 – Второ дъх на парфюм l’ Eau номинална Кензо

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Подходящ е както за млади момичета и възрастни жени

През 2012 година от Kenzo са доволни всички новини за издаване тоалетна вода за нея и за него. В анонсе е много казано за вярване вихрушката свежест и цитрусов коктейл. Аз трябва да кажа, очакване не е напрасным. За разлика от своя предшественик, този парфюм е просто наситен с енергия вода, нейната чистота и лекота. Женски аромат на базата на нектар от круша, Лотос, фрезия, кедър, лимон, бял мускус. Аз трябва да кажа, това е чудесен избор за тези, които не си правят труда ежедневни проблеми, които ги третират като малки препятствия по пътя към по-щастлив безгрижност. „Дафне“ Бюже, който е създател на тази линия, иска да даде на жените максимум на положителните и радост. Парфюмированная вода Kenzo трябва да стои на бюрото на всеки уважаващ себе си жена. И това не са просто гръмки думи, това е стил на живот, импулс, енергия, вибрации. Станете част от големия град, сега е продължение на вашия парфюм!

Incredible fragrance Kenzo Womens perfume as a small masterpiece

Theme by Anders Norén