прически

Необичайни кератиновое изправяне на косата плюсове и минуси

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Кератин и предпазва косата от агресивното действие на околната среда

Кератиновое изправяне на коса защитава косата от агресивното действие на околната среда. Тези вещества проникват в структурата на всеки косъм, като създава защитна обвивка, за да я увеличите дебелината. Направления се изправи утюжком при действие на алдехиди влизат в течностите, с които те да се накиснат. Ефект на изправяне се запазва в продължение на 3-4 месеца.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Направления се изправи утюжком при действие на алдехиди влизат в течностите, с които са импрегнирани

Два начина за изправяне на кератинового

Метод за оформяне на косата с помощта на жени с насипни къдрава коса. Палав косата не се поддава на отстраняване на традиционните методи. Следователно, трябва да се постави кератиновое изправяне. След това те са се превърнали в няколко последователни месеца, shelkovskii и блестяща. Период от една процедура в друга, зависи от плътността на косата, качеството на използвания състав.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Палав косата не се поддава на отстраняване на традиционните методи. Следователно, трябва да се постави кератиновое изправяне

Първият начин за изправяне на коса – бразилско ceratinine, втората – Американската. Съществена разлика между тях. Това са химически съединения, които се използват. Американски начин е по-мека за сметка на намаляване на съдържанието на алдехиди в продукта.

Традиционните методи за изправяне на коса

Разресването на гладка влажна

  • . Разделете мокри косата на равни прядки, и да започне да се вържете ги с кръгла четка от корените до връхчетата, като кликнете върху гнездо на барабана на четката. Горещ въздух се разпространява мокри къдрици, и за известно време се изправя на къдрици. Ако бъдат взети под дъжда, или за помещения с висока влажност на въздуха, всички ваши усилия ще бъдат напразни. Косата ще заеме своето естествено положение под действие на влага.

Изправяне на кудрей с помощта на гладене

  . Леко влажни къдрици трябва да се разделят на малки кичури, и всяка от тях има „гони“ между плоски повърхности от желязо 2-3 пъти. Брой редове зависи от дебелината и твърдостта косми. Температура на гладене трябва да бъде не по-малко от 200 градуса. Често, тези манипулации не може да се направи. Утюжок изсушава косата, те стават крехки и секутся.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Мат суха коса, чуплива и разделяне на връхчетата

Химическо изправяне.

  Част от масата на косата наситен средство за унищожаване на мостове, оформяне на къдрици кудрей. Състав на химични вещества, включват хидроксид натриев хидроксид гуанидина, тиогликолевая киселина или нейната сол. Директни направления остават, докато растежа на нови косми. Този метод изсъхва вътрешната структура на косата, те да стане скучна и безжизнена (но директен). След такова подреждане трябва да се използва възстановителен красота е маска за коса, Домашни средства да се грижат за тях.

Кератиновое изправяне на косата

Ceratinine-най-нежния начин за изправяне на къдрава коса. Преди выпрямлением върху нея се нанася течен грим с алдехиди и вещества, които при изпарението защитава структурата на косъма от изсушаване, като действа като кератолитикам.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Ceratinine-най-нежния начин за изправяне на къдрава коса

Алдехиди-това са органични съединения на базата на мравчена и оцетна киселини. Това е алкохолът, който е водород. В парфюмерията, алдехиди, използвани като аромати. Ванилията също алдехид.

Как да се действа в къдрици алдехиди? При висока температура, те унищожават дисульфидные връзки, които свързват с кератин в структурата на косата. В резултат на изправяне. Кератин и силикон при висока температура създава филм върху повърхността на косъма, която запечатывает везни. Има такъв вид, ламиниране.

Формалдехид E – 240 – токсично вещество, което предизвиква развитието на раковите клетки. Забранен в европейски страни, Америка и Канада. Така че в фризьорски салони, козметични продукти за добавяне не формалдехид, а вещества, които при нагряване се отделят по двойки.

Ceratinine се използва за изравняване на естествени къдрици, дебели дебели косми, които не реагират на обичайните методи на полагане. Можете да изправите косата си, Ако искате да ги блясък, става мека и копринена.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Можете да изправите косата си, Ако искате да им блясък, да станат меки, като коприна

Кой не трябва да използва кератиновое изправяне на косата

Да не се използва този начин на подреждане в следните случаи:

  • Възпаление или други кожни заболявания, наличие на язви, рани, ожулвания. При изобилие

загубата на коса

  • . След процедурата косата има тънка обвивка, която тегло по-тежки парцали. Слаби крушки не са в състояние да задържат тежки кичури, и загубата на коса може да се увеличи. На първо място, ние трябва да засилим фоликули, да спрат загубата на коса. Процедурите, свързани с прилагането на активни химически състав. Има клиенти, с алергии, може да се увеличи този процес. Можете също така не трябва да се прибегне до keratinising при пациенти с астма. Не се препоръчва начин В юношеска възраст. Не подлагайте косата си на химични вещества, когато

бременност

  и кърменето.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Не подлагайте косата си на химикали по време на бременността и кърменето

Силни и слаби страни ceratinine

Плюсове кератинового изправяне на:

  • Изправяне подходящ за всички типове коса

тънък

  • сух , свеж и просто буйни. На противоположния химически изравняване кичура коса, който разрушава структурата на косъма. Улеснява ежедневната поддръжка и стайлинг. Подобрява външния вид на косата – еластична нишка за всеки

стайлинг

  • , придобиват блясък и да стане гладка на допир. Качество на косата не зависи от метеорологичните условия, влажност на въздуха, на вятъра. Космите остават прави и меки. Трайно изправяне до 4-5 месеца. Корените могат да бъдат коригирани. Това е евтино и бързо. Основното предимство е сигурността на състава на косъма от агресивни въздействия на околната среда, ламиниран люспеста структура, без да се застрашава здравето на направления. Възможност ceratinine след

завивка

  след 14 дни. Пухкави и Ремстройтреста коса се заменя с гладка повърхност на косата. Влияние на статично електричество да се оттеглят.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Изправяне подходящ за всички типове коса – тънки, сухи, чисти и просто буйни

В резултат на добре поддържани и директни лъскава коса, които остават за дълго време.

Недостатъците на кератинового изправяне на:

  Не трябва да миете косата си, сапун песни в продължение на три дни. Също така не е желателно да ги дори да намокрите с вода. Това е за защита на инсталацията от влажен въздух през първите два дни. Неокрепшие на косата не могат да се справят с влага. Да не се използват козметични средства за грижа за косата и стайлинг продукти в рамките на 72 часа след процедурата. Не са изключени алергични реакции на кожата на главата с помощта на импрегниране на косата при выпрямлении. Няколко формалдехид дразнещо действа на лигавиците на носа и очите. Има повишен sliseobrazutee на клиента и фризьор. Те трябва да издържат на остър мирис на химически вещества. При недостатъчен приток на свеж въздух по време на процедурата могат да бъдат отровни двойки формалдехид. Те провокират развитието на рак. Трябва да се провери работата на изпускателната система. Няколко дни по-късно, малък процент на косата може да обломиться. За да се удължи ефекта на изправяне трябва да се използват средства за грижа за кожата. Само тежки, трудни направления стават първоначалната форма. Размерът на косата е по-малко. В процеса на изправяне продължава около 4 часа.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Не трябва да миете косата си, сапун песни в продължение на три дни. Също така не е желателно да ги дори да намокрите с вода

Подготовката за процедура изисква само от майстор. Трябва да се намери добър специалист, в резултат на което вие сте видели със собствените си очи. Салон трябва да бъде оборудван с изпускателна система.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Подготовката за процедура изисква само от майстор

Значението на лекарството. Изберете един, че едновременно се изправя и завивает, и ги омекотява.

Стъпка по стъпка инструкции за провеждане на изправяне на кудрей

  Първо косата се измива няколко пъти със специален шампоан. Благодарение на този процес на дълбоко почистване. След това измийте направления са обхванати от състав с кератин, силикон, минерали и растителни и етерични добавки. Течността се нанася, изхождайки от корените 2 виж Майсторски се е опитал да се предпази кожата от контакт с химични елементи. Лекарството се държи на косата в продължение на 10 минути, след това подсушете го с помощта на кръгла четка и сешоар. Капитанът на работни ръкавици и дихателна маска, за да се избегне вдишването на изпарения на формалдехид. Това е като да сте разбрали, че е опасно за здравето. Определяне на резултатите, получени по обичаен начин – изправяне с помощта гладене нагряване до 220 градуса. Ако косата е изложена друга химична обработка, степента на нагряване трябва да бъде по-малко. Косата се делят на тънки кичури, и всяка харчат 10-15 пъти се загрява устройство. След това косата трябва да придобият идеална гладкост и блясък. След като напълно се оправям косата, изплакнете с топла вода и хидратиращи маска лекува. Не му трябва да се държи на косата си по-дълго от 1-2 минути. Преработени косата със сешоар.

Процедурата също така зависи от дължина на косата. Колкото повече, толкова по-дълго на косата ще се справят с капитана.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Боядисване и лечение на косата си по-добре преди изправяне или след 12-14 дни след

Съвет! Боядисване и лечение на косата си по-добре преди изправяне или след 12-14 дни след него. По-добре да се доверите на капитана, а да не експериментирате у дома. Не забравяйте, че химикали могат да бъдат опасни за вашето здраве.

Препоръки за грижи след процедурата

Измийте косата със специален шампоан, който ще ви посъветва капитана. Има и специални продукти за грижа за выпрямленными коса. Това маски и балсами.

Първите дни е необходимо колкото е възможно по-малко пречат на косата и не ги докосват с ръце, не се договаря стегнат ластик, да не се използва термоприборы.

Поставете калъфка калъфка за възглавница.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Измийте косата със специален шампоан, който ще ви посъветва капитана на

Кератиновое изправяне в домашни условия, ще бъдат по-малко ефективни, отколкото салонные процедури. Този метод е подходящ за цялостното здраве на косата, но ефективно се оправям естествени къдрици ще бъде невъзможно.

Unusual keratin hair straightening Pros and cons

Кератиновое изправяне в домашни условия, ще бъдат по-малко ефективни, отколкото салонные процедури

Theme by Anders Norén