стил

Най-популярните мъжки часовник-2018: новости

Статус на мъжете може да се определи качествена дрехи, скъпи обувки, скъпи коли. Но най-ярката част на изображението от мъжки пол винаги ще ръчен часовник. Жените много по-лесно: всички видове висулки, колиета, пръстени, гривни всички форми и бои, малки часовници, по-големи часовници – всички в по-голямата продуктова гама на ваше разположение. Но мъжете също искат да изразят своята уникалност, така че да ги гледате – ефективен начин да се подчертае Вашия статус и имидж.

Most popular mens watch 2018: noveltiesМъжки часовник Монтбланк

През 2018 година има обща модата на определен тип ръчни часовници са: класически, спортни или умен часовник. Обратно, основният критерий за избор на часа-това е хармония с образ на човека. Ако бизнесмен ще нося спортни часовници G-шок, той явно не съответства на нейния статут.

Производителите часа през 2018 г. за пореден път се представи широка гама от часовници за всеки вкус. Търси да гледате най-модерните мъжки? По-долу списък ще ви помогне да изберете часовник, независимо от вашия начин и средства.

Смарт спорт

През есента на 2018 г., някои марки произвеждат много необикновени и креативни модели спортни мъжки часовници, продажбата на които сега ще се увеличи само като все повече и повече хора, водещи здравословен и активен начин на живот.

Фирма Samsung пусна на рафтове гледайте „C2 Gear“, които успешно се конкурират с Apple, за да гледате. Сензорен екран, възможност да контролират здравето си с помощта на петте функции, като Wi-Fi Интернет, 3G, дори и възможност да слушате музика от вашия смартфон! Отличителна черта на часа като обороти bezel, който е отговорен за контрол…в продължение на няколко часа. Обикновено панел се използва за определяне на всяко време в рамките на няколко часа, но „C2 кутия“ bezel ви позволява да четете пощата си, да видите уведомления, превъртете през менюто. Производителите са създали две версии: „C2 кутия“ и „Скоростна S2 класически“. Първият модел на своя дизайн е подходящ за спортисти, а втората е с класически вид, затова, насочени към по-широка аудитория.

Most popular mens watch 2018: noveltiesОбратно S2

Американската компания Motorola също реши да запази и добавете в последните си часове на „Мото 360“. Часовници имат кръгъл дисплей с трайни стъкло, стандартен набор от функции, който включва реакция на глас, както и съвместимост на функциите с помощта на смартфон с Android. Вижте „Мото 360“ – това е доста класическа, но и ще бъдат полезни за хората, които предпочитат активния начин на живот.

Most popular mens watch 2018: noveltiesМото 360

Марка Alcatel не е толкова популярен, колкото предишния, но е в състояние да се освободи многофункционални ръчен часовник със сензорен екран „Алкатель да отидете да гледате“. Но тъй като добавите в състояние часа и нищо, тяхната оригиналност се крие във външния вид. „Алкатель да отида да видя“, както в предишните версии на часовници от тази компания, приличат на спортни G-шок. Това, разбира се, се дължи на сходство в общия всички спортни часовници: износоустойчивый пластмасова или гумена каишка, твърд корпус, здрава стъклена. На изхода се получава здрав, за да гледате, отново активен начин на живот.

Most popular mens watch 2018: noveltiesАлкатель Да Отида Да Гледам

Най-добрите от най-добрите

През 2018 г., на производителите на часовници само укрепват своите позиции и е лесно да се отгатне кои часове са най-търсени.

„Ролекс“. Авторитетен е швейцарска марка продължава да води по качество и количество на продажбите от всички фирми, производство на часовници. Цените варират от няколко стотин хиляди рубли, но качеството и надеждността на тези часове не си струва.

Most popular mens watch 2018: noveltiesРолекс

Картие. От 1847 до 2018 г., французите правят много качествени часовници и бижута. Надеждни и скъпи часовници, които са много дълго време и струва пари.

Most popular mens watch 2018: noveltiesCartier

Касио. Не по-малко известната японска компания, включваща широк спектър от устройства – от часа преди мултимедийни проектори. Качеството на тази фирма не отстъпва на Ролекс и Картие, но цените на продуктите са много по-ниски, в рамките на десетки хиляди рубли. Компанията Casio е известен със своите спортни часовници г-шок.

Most popular mens watch 2018: noveltiesКасио

Синьо – хит 2018

Огромен успех за сега са класически ръчен часовник със син циферблат. В последните колекции на всички големи и влиятелни фирми сега има такива часовници.

Производител на ръчни часовници „Huawei часовници“ познати на фирма „Картие“. Красива модел с корпус от неръждаема стомана, изпълнени в класически стил, но има много полезни функции. Операционна система – Android износване, четырехъядерным процесор, по-сензори.

Most popular mens watch 2018: noveltiesHuawei Часовници

Корейска фирма LG също публикува модерен часовник. „LG часовници Изтънчен Лукс — скъпи и по-скоро изыск 2018. Класически прошитый каишка е изработена от естествена кожа. Както и предишния модел, е с корпус от неръждаема стомана. Изглежда наистина луксозно и скъпо и, следователно, ще бъде чудесен статус подарък за мъже.

Most popular mens watch 2018: noveltiesLG часовници Изтънчен Лукс

Но победител в тази категория е „Ролекс“. Изключително здрава стомана, удобен гривна, сапфирен кристал, водоустойчив, въртящи bezel, осветление ръчен часовник „Oyster-стридата Вечен календар от Дата“ е предназначено не само да заявиш за себе си като за состоятельном човека, но и за гмуркане! Дело също се предлага в зелен

Most popular mens watch 2018: noveltiesРолекс Сабмарин

Поради факта, че основната комбинация от цветове в тези часове син циферблат и златист корпус, часовници изглежда модерно и скъпо, като се подчертава оригиналността на неговия собственик.

И така, кои часове са най-модерни мъжки 2018? Не е необходимо да се харчат огромни суми за скъпи часовници, просто идеално отговаря на техните образи, те ще бъдат много модерен и стилен вид на ръка.

Theme by Anders Norén