Нежни женски химикалки, винаги са били един от основните обекти на внимание от мъжете и затова не може да се подчертае достатъчно значението на външния им вид. Ръцете дама трябва да бъдат добре поддържани и са с красив, професионален маникюр. Мода ноктите 2018 – невероятно разнообразие от стилове, материали, цветове и техники. Всяко момиче и жена със сигурност ще намерите подходящ вариант.

Latest trends of winter nail Polish 2018Геометрични зимен маникюр Latest trends of winter nail Polish 2018purple за маникюр с кристали

Дълги изкуствени нокти в миналото, тенденцията през 2018 г., къса нокътната плочка, не действа от върха на пръста повече от 2-3 мм.

Като изключение, любителите на дълги нокти може да се предотврати вариант на говорител 5 мм свободен край, но не повече. Модерни в рамките на следващата година, под формата на нокътната плочка трябва да бъде с овална или остри (бадеми). Овална форма на ноктите може да се счита за универсален. Тя изглежда страхотно на всяка дължина на ноктите, всяка форма на ръцете и пръстите. Но са бадем форма най-добре ще изглеждат тънки и дълги пръсти, с дълбоко посаженными ногтевых плочи.

Latest trends of winter nail Polish 2018Зимна фигура в син маникюр

Актуални цветове и интериор

На предстоящото през 2018 година под знака на огъня петел, който обича всичко е ярко. И тъй като тенденциите за Новата година ще ярки цветове – жълто, червено, зелено, синьо, лилаво, червено. Пастелни и естествени нюанси все още са актуални през следващата година.

Latest trends of winter nail Polish 2018Зимен маникюр в пастелни цветове, с пайети и кристали

Най-сполучливо, според стилисти, ще има два цветови вариант, който включва в себе си два нюанса на един цвят.

Широко приложение на метални покрития в комбинация с матова, тъмно покритие – още една черта на модерния маникюр за зимата 2018 година. Зимата-времето на многото празници, и може да си позволи да украсяват ноктите блестящ прах, кристали, пайетки, различни Коледни символи и други декоративни детайли.

Latest trends of winter nail Polish 2018Черни и бели геометрични маникюр

Кристали и камъни визуално съкращаване и удължи нокътната плоча, така че в къси нокти не трябва да се прилага повече от три декоративни елементи.

За всеки ден на маникюр, през зимата 2018 година, по-добре да изберете натурални цветове: всички нюанси на кафяво и голи. Освен това, тенденцията за свободен cut лак за нокти нюанси на синьо, кафе с мляко, червено, бордо и зелено. И, разбира се, черен и бял цвят. Вечна класика, а защото тези два цвята могат да бъдат използвани в украсяване на ноктите през зимата 2018 година.

Френски маникюр

Дами, придерживающимся традиционните възгледи, може да се използва през следващата година, класически френски маникюр. Цвят на покритие може да бъде лилав, сив, светло кафяв, розов и сив. В съчетание с млечно-бял цвят, на върха на нокътната плочка (т.е. „усмивка“), тези нюанси ще придадат на ноктите чист, елегантен вид.

Latest trends of winter nail Polish 2018Зимният френски маникюр Latest trends of winter nail Polish 2018с празничен френски маникюр

Традиционен френски маникюр лесно се трансформира в коледен вариант, ако използвате черно и бяло покритие и специални пайети (глиттер).

В този случай, черно матирано покритие ще бъде от ключово значение, и „усмивка“ с бяло. На върха на бял край на нокътя може да нанесе блясък, но не равномерно, а с ефекта на „сливи“. По този начин, може да създаде най-невероятните причудливи рисунки върху ноктите си.

Latest trends of winter nail Polish 2018Зелен маникюр с кристали

При създаването на френски маникюр за къси нокти, „усмихни се“ трябва да бъде много тънка. В противен случай ногтевая табела може визуално да изглежда по-къс и по-широк.

Лунен маникюр

Класически стил декорация на нокти — лунен маникюр, който е служител на френски маникюр. Този стил също е на върха на популярността тази зима. Само ако в традиционен вариант теглене на „дупка“ в основата на нокътя (кожичките), плавно извити, сега е модерно да се използват двойна линия. Или сферични „дупка“ може да се замени с триъгълни.

Latest trends of winter nail Polish 2018Червен лунен маникюр

Да експериментират с формата на „дупка“ е най-подходяща за дами с дълги нокти и globalpositioning ноктите вила. Всичко останало е добре да се използва обичайната форма полусферы.

Latest trends of winter nail Polish 2018Необичаен лунен маникюр

Комбинации на цветове в лунна маникюре 2018 най-разнообразна: тя може да бъде закачливите, контрастиращи цветове, използването на които ще се окаже, празничен вариант на маникюр. Например, много ефектно ще изглеждат комбинация от светло мат и гланц лак. Ако сте приели меки, добре съчетани помежду си сенки, в края на краищата, можете да получите отличен вариант за всеки ден. Бяло и нежно-синя на цвят е отличен за това е подходящ.

Latest trends of winter nail Polish 2018„Стъклен“ маникюр

В тенденцията на предстоящата зима ще бъде трицветна решение за лунния маникюр, където основен фон, „дупка“ в основата на нокътя и „усмивка“ на върха са с различни цветове.

Latest trends of winter nail Polish 2018Зимен маникюр в техниката на насипни

Галактика, маникюр

Това е най-доброто решение за ноктите тази зима. Нокти с Galaxy лак за нокти винаги ще има уникален външен вид, тъй като пространството е модел може да бъде копирана не само в друга страна, но в друга пръст. Всеки нокът ще бъде уникален. С помощта на гел-лак, „Звезден прах“ и холографски пайети, можете да играете в най-невероятни пространство картини, Диагонал на мъглявината, хаотичен струпвания на звезди. Ако добавите повече блясък, може да се получи празничен вариант на маникюр, по-приглушени тонове – всекидневен вариант. Galaxy маникюр е универсален.

Latest trends of winter nail Polish 2018Универсален galaxy маникюр Latest trends of winter nail Polish 2018„Космос“ зимен маникюр

Популярни уреди за дизайн на ноктите 2018

    Градиентный маникюр (Омбре). Характеристика на методика, е комбинация от един цвят в друг. Най-добре е този дизайн ще изглежда страхотно на дълги нокти. Също така, основните цветове, за да получите всеки цвят, а втората „поток“ Цвят – черен. Ако ногтевая плоча къс, Омбре маникюр вземете лак за нокти пастелни нюанси и цвят на прехода от топли тонове към студено. Техниката на „счупени стъкла“. Холографски пластмаса и специален филм се нанася върху определени области на нокътната плочка създават ефект витражного стъкло. Контрастни нюанси лакове, матирана и гланцирана текстура лак, за да се усили ефекта. Този метод за маникюр могат да се украсят всички пръсти и може да бъде подобрено с помощта на няколко пирони. Това е добра тенденция. Техниката на „отрицателното пространство“. Това е едно от най-новите постижения в дизайна на нокти. Следвайки тази техника, ногтевая плоча само частично се покрива с лак. Ясно дефиниран контур между боядисани и небоядисани част от нокътя, създава различни силуети, геометрични фигури. Техника „геометрия“. На случаен принцип на нокътната плоча е рисуване на геометрични фигури с различни размери. Хаотичное тяхното местоположение, накладывая един на друг, контрастиращи или неясни пасажи – това е много необичаен и ефектен маникюр. Този метод е подходящ за ноктите на всяка форма и на дължина, и е в състояние да коригира външния си вид. Техниката на „пробиване“. С помощта на щамповане на ноктите могат да се прехвърлят на готов чертеж. Маникюр за зима 2018 идеалната миниатюрна зимни пейзажи, Скандинавските орнаменти, различни възли неща.

Latest trends of winter nail Polish 2018Черен и червен наклон ноктите Latest trends of winter nail Polish 2018оранжево-червен маникюр в градиентный технологии

Дизайн, мода зима 2018, доста много. Изберете техника, която отговаря на вашите ноготкам, няма да бъде лесно. Но не забравяйте, че никой маникюр разкрасяване на ръцете, ако в този случай кожата изглежда обветренной и суха. И през зимата кожата се нуждае от повече внимание към себе си. Моля, да се грижи за ръцете си и да ги топли.

Latest trends of winter nail Polish 2018Тъмният маникюр в техниката на счупено стъкло Latest trends of winter nail Polish 2018ярък маникюр в техниката на „геометрия“