маникюр

Най-добрите идеи на синьо маникюр — красив и модерен дизайн със снимка

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos

Светли и добре поддържани посока nootkatensis идващия сезон е син маникюр, снимка тежък доказателство. Елегантни, добре поддържани ръце – гордостта на всяка жена. Когато целият начин до най-малкия детайл личи, безупречно изглеждащи нокти – бих искал да блесне и да променят света около себе си. Изглежда, че мъжете винаги са се устремили към писана фигури и съблазнителни форми, обаче всеки втори обръща внимание на дамски пръсти. Кокетни нокти изискан маникюр ще направи жесток завоевател, за да спрете и си мисля: „има нещо в тази красота!“, и той дори не знаех, че е толкова крив.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosКотешко око The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosкамъни бижута The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, спретнато и красиво

Как да изберете подходящия нюанс

Син е най-любимия цвят на модата, които искат да се открояват от тълпата. За да стигнем до върха му помогна огромно разнообразие от дънкови облекла, които са допринесли за появата на безброй невен в нюанси на студен цвят, със свеж и дискретен, за да наситен синьозелен и наситено индиго.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosСин е любимия цвят на модата, които искат да се открояват от тълпата The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosтова предизвиква различни асоциации, който диша прохладата и спокойствието на нощното небе, а други изскочи образи темпераментни вълните на морето The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, той не е по-гъвкав, отколкото е черен, но изглежда на по-малко драматично

Това предизвиква различни асоциации, който диша прохладата и спокойствието на нощното небе, а други изскочи образи на буйни морски вълни. Той не е по-гъвкав, отколкото е черен, но изглежда по-малко драматична. Той добре се комбинира с други ярки и нежни цветове и декоративни елементи, хармонично се съчетава с кожата на почти всякакъв цвят и тип.

Голямо разнообразие от лакове, представени в магазините за козметика, може да закружиться главата. Под всяка дължина и форма на ноктите си, наистина да се намери най-подходящия вариант син, въпреки че тя може да изглежда трудна. Тук съществува пряка зависимост:

    топли тонове на кожата, в хармония с мека светлина от небето, деним, васильковый тон;студени предпочитан кожата кобальтовые, лазурни и други членове на студената палитра.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosБогат избор на лакове, представени в магазините за козметика, може да завърти главата на The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosвсеки дължини и форми на ноктите, наистина да се намери най-подходящия вариант син, въпреки че това може да изглежда трудно The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosза охлаждане на кожата предпочитани са кобальтовые, лазурни и други членове на класния набор от

Важно е да запомните, че е бледо-полироли не са толкова гъвкави, тъй като тъмен, понякога те изглеждат много тъжно. Така че, преди да се установи на един от вариантите за нокти-арт, опитайте се да нарисувате един пирон, за да видите цветовете.

Някои дами избират нокти под дрехите си, но като се има предвид качеството на модерни настилки, лак за нокти може да остане безупречен в продължение на повече от 2 седмици, и да носят един и същ нито на красотата, не ще, защото всички ние обичаме да се променят непрекъснато екипировки. Се чудя, какво да избера този път началото на сезона. Киселина, цветни, ярки синкави тонове действителното през лятото, по време на студения сезон е добре да остане на тъмно проби.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosВажно е да запомните, че е бледо-полироли не са толкова гъвкави, тъй като тъмен, понякога те изглеждат много тъжно The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, преди да се установи на един от вариантите за нокти-арт, опитайте се да нарисувате един пирон, за да видите цветовете в The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosпразничен дизайн

Правила покритие

Благороден цвят лакове не е добре поддържана понесе на ръцете си, всяко предупреждение, ще се види. Те изискват и техника эмалирования. Днес, все повече и повече жени се обръщат в салони, освен релаксиращите процедури, примамва ги с още един прекрасен повод да се отпуснете, да говорите с персонала за всеки детайл. Тези, които са свикнали да се грижат за ноктите си сам, ние сме подготвили няколко ценни съвета.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosБлагороден цвят лакове не понасят добре поддържани ръце, всяко предупреждение, ще се види, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosза да копчета в ред, пригответе купа с хладка вода, хартиени кърпи и инструменти за маникюр The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosнапълно премахнат старото покритие с ацетон

За да доведе копчета в ред, пригответе купа с хладка вода, хартиени кърпи и инструменти за маникюр. Напълно отстраняване на стари покрития с ацетон. След това направи дръжки holyblue вана, която ще ви помогне да се отпуснете, омекотява кожата около нокътната плочка и укрепва я и подобрява кръвообращението. Добавете във водата няколко капки йод и една супена лъжица морска сол. Този състав ще позволи да се предотврати махане на ламинирано покритите ноктите, да ги укрепва.

Съвет! В допълнение към йод-солени бани могат да се правят въз основа на витамин масло, то подхранва кожата, а също така ще ви предпази от чупливост на нокътната плочка. За да направите това на водна баня загрейте малко количество растително масло, добавете няколко капки витамин E и A, а след това поставете дръжките на 10 минути. Да се измие на маслото не трябва, просто оставете да попие в кожата, след това разтъркайте ръцете си с кърпа.

Сега аз ще отида на маникюр: портокалова пръчица за избутване на кожичките и внимателно отрежете, махнете закалени кожата около ноктите. Пилка със средна абразивом (180-200 песъчинки), задаване на желаната форма на ноктите, след това отполируйте нокътната плоча специална пилочки с показател за абразивно от 240 до 500 песъчинки.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosПортокалова пръчица за избутване на кожичките и внимателно отрежете, махнете закалени кожата около ноктите The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosпила за нокти със средна абразивом (180-200 песъчинки), задаване на желаната форма на ноктите, след това отполируйте нокътната плоча специална пилочки с показател за абразивно от 240 до 500 песъчинки The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosнагоре, не за да се потопи четката прекалено дълбоко в бутилката, по-добре е да направите няколко тънки слоя, отколкото един помия

На следващия етап-нанасяне на специална база, която изравнява повърхността на невен. Дайте им да изсъхне за няколко минути и да започне да рисува. Бране на боя, не се потапя четката прекалено дълбоко в бутилката, по-добре е да направите няколко тънки слоя, отколкото един помия. Накрая, отидете си на най-горния слой и ти браво, прекрасно е в готовност.

Разнообразие от проекти, тенденции 2018

Както беше отбелязано по-рано, син лак може да се комбинира с много други цветове, пайети, камъни, пайети, възможности tirkai набор. Въпреки това, тенденцията за нокти-арт, не стои на едно място, тенденции непрекъснато се менят. Така че, нека разгледаме няколко примера за подготовка на ноктите, които ще бъдат популярни през този сезон.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosКакто беше отбелязано по-рано, син лак може да се комбинира с много други цветове, пайети, камъни, пайети, tirkai – варианти много The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, но на тенденциите за нокти-арт, не стоят на едно място, непрекъснато променящите се тенденции в The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosсъвременния дизайн

Класически Френски

Този дизайнерски никога няма да излязат от мода. Синьо сако в комбинация с квадратна форма на нокътната плочка, но можете да отседнете в експлоатация. Той ще бъде подходящо за офис и делови, вечерни и ежедневни начин. Можете да сложите чифт пирони плътен цвят, гарниран с тяхното местоположение кристали, пайети посыпали. Добър монограми или рисунки, направени с помощта на щамповане. Кастинг също са популярни в рамките на следващата година. Един от пръстите на краката може да са скучни, това ще добави външен вид аскетизъм.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosТози дизайнерски никога не излиза от мода, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosсиньо сако, в комбинация с квадратна форма на нокътната плочка, но можете да останете на овал The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, той ще бъде подходящо за офис и делови, вечерни и ежедневни този начин, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosуниверсален вариант

Заслужава внимание комбинация от френски и на лунния маникюр, превъртете до дупка на Цветен пръстите на краката могат да бъдат от всякакъв цвят, малки кристали.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosЛунен маникюр The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosлунулы бяла, синя основа

Геометрия на линия

Набира популярност ленти, която може да се извърши по два начина: нарисувайте тънка четка или поставете специален скоч-лента и отгоре покриете закрепителем. Тези ленти имат ширина от само 2 мм, злато, сребро и други различни цветове. Изглежда страхотно в тандем или син сапфир матови нокти с лъскави ивици сребро.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosНабира популярност ленти, която може да се извърши по два начина: нарисувайте тънка четка или специална поставяне на скоч-лента и горния капак фиксаж The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosморската тема The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosтриъгълници

Съвет! Къси ноктите могат да бъдат визуално удължават, ако поставите ленти по протежение.

Монограм на една и съща линия, но сортирани. Аристократично живот вече не първа година, аз предпочитам swirls-странните форми на всички останали възможности за дизайн. Докато шаблон не затвердел, трябва да се поръсва с пайети или пудра, и когато картината на заснемане, прекарайте допълнителен пухкави с мека четка. Това изглежда толкова чудесно старомоден фигура в Azure или кобалт гел лак с ефект „котешко око“.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosМонограм на една и съща линия, но къдрава

Що се отнася до геометрични форми в предстоящия сезон на популярния триъгълници, диаманти, различни комбинации на ясни форми. Интересно изглежда мозайка свързани с различни нюанси на безименни пръсти.

Грах

Изпълнено е толкова популярна конструкция е абсурдно проста: един или два нокътя с точки да сложим точка. Ако не се изчака, докато втвърдява зъбния основните цветове, на точки, леко расплываться, се превръща в мека, леко мъгляв начин.

Чист кръгове може да се създаде с кръгли голографическими искри, който се продава в магазините за козметика и маникюрных групи.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosИзпълнено е толкова популярна конструкция е абсурдно проста: един или два нокътя с точки сложим точка

Особено хармонично изглежда на точки основа, изпълнени в техниката омбре, когато 2 контрастни или близки по оттенку плавно преминаващи един в друг. Извършва наклон с помощта на четка или гъба с малки пори.

Забележка: вертикално омбре визуално удължават нокътната плоча.

Техниката е доста сложно и изисква повишаване на квалификацията.

Имитация мрамор

Мраморен дизайн е станал много популярен през 2017 г., но майстор все още е подобряване на техните умения в тази област.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosМраморен дизайн е станал много популярен през 2017 г., но майстор все още е подобряване на техните умения в тази посока

Камимусуби

Ако по някаква причина една жена да не иска да използва кристали и камъни, може да се предложи украса за нокти-арт, празнични конфети-камимусуби. Тези малки блесточки в формата на кръг, сърце, звезда, не толкова отдавна, дойде при нас от далечна Япония, въпреки това, те бързо ще спечели сърцето на взискателните модата. Те могат случайно pritrusit на върха или в основата на нокътя, можете да поставите в определен ред, обозначаващ дупки или усмивка линии. Под синята капак, можете да използвате всякакви контрастни конфети или камимусуби сродни на цвят. Изгодно покажи себе си на перла пайети.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosАко по някаква причина една жена да не иска да използва кристали и камъни, можете да предложи за декорация на нокти изкуство, празнични конфети-камимусуби

Матиран ансамбъл

Ефект матовости е в състояние да направи вечерта изглежда луксозен и неповторим и всекидневен стил, за да се разнообрази.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosЕфект матовости е в състояние да направи вечерта изглежда луксозен и неповторим и всекидневен стил, за да разнообрази, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosинтересни и не са скучни песни излизат при съчетание на гланц и мат нокти един тон The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosрисунки на матирана повърхност и друга тенденция решение тази година, малък, чист пръстите

Рисунки

Красива картина, изпълнена на ръка, никога не излиза от мода. Сърца, звездички, флорални мотиви – тук фантазия е безгранична, всичко зависи от полет на мисълта, вдъхновение и майсторство, професионален куфар за маникюр. И тази цифра може да се прилага избирателно в продължение на 1-2 акцент пръст, тя ще изглежда необичайно и оригинално.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosНа Ван Гог “ Звездна нощ The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos– това е една красива картина, изпълнена на ръка, никога няма да излязат от мода, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosсърца, звездички, флорални мотиви – тук фантазия е безгранична, всичко зависи от полет на мисълта

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosМоже да попаднете на истински произведения на изкуството на пръстите на съвременните красавици The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosако наистина искате да украсите нотак уникален модел, но право на художника, вие не знаете, можете да използвате специални етикети The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosслайдер дизайн – това са фини образи, които се прехвърлят на нокътната плоча, след като омекнат в топла вода

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos

Theme by Anders Norén