стил

Начини за връзване на шалове

Ways of tying scarvesТози аксесоар свободно застегиваться. Вязаный шал гъвкав, той ще отговарят на почти всяко момиче.

Класически начини, за да се връзвам на зимни и летни шалове

Ако не обичате експериментите, предпочитат постоянството стил, начини за връзване на шалове класическите методи ще бъде много полезно за Вас. Функция изолация е в основата на шал в студена зима.

Няколко пъти увиване на шал около врата и да завържете отпред на възел. Ако искате да добавите лекота в образа, не се стегнете възел. В Париж, както е известно, са се появили много модни тенденции. В този град е придобило популярност, лесен и удобен начин за връзване на шал.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

В сгънат вид аксесоар се предава чрез врата. Завършва продеваются през линия, която се намира от другата страна. Когато е много студено, вязаный шал може напълно го увийте шията. За този продукт скочи на врата си, е непропорционално. Дългата страна на обматывается около врата на няколко пъти, по-кратък смотался крие под пръстен.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Когато студ отстъпват, за смяна на зимни плетени шалове дойде леки пролетни продукти. Копринени и шифоновые летни шарфики може да се носи съвсем различен начин, но има доказани, класически методи лесен за връзване на шал.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Завържете шал на френски възел. Този лек аксесоар хвърлят върху задната част на врата, поставете краищата на продукт напред и отново назад. Отново извежда на краищата шал напред и вратовръзка в стегнат възел. Още един класически начин да завържете копринен шал някои е известен с младостта си.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Същия метод е свързан вратовръзка Пионер. Шал квадратна форма, сгъната в триъгълник и скочи на раменете. Завършва изделия завържете в предната част, а след това се изправи, като се образува джоб, където облечени с един от краищата.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Понякога има случаи, когато времето е крайно липсва, но искат да изглеждат стилно. Връзвам вязаный шал начин на изразяване. Да поставите продукт в областта на шията. Единият край трябва да бъде дълъг, друг къс. Край на дълъг заброс на раменете си. Този метод почти не изисква време, но изглежда оригинален и с вкус. В женския гардероб трябва да бъде пъстър шал. Този продукт ще се проясни дори и най-простото палто или яке. Просто се хвърли кърпа на раменете и завържете краищата в предната част. Някои от начините на носенето на шалове популярни във всички времена. Тези методи ще бъдат разгледани по-нататък.

Популярни разновидности на шалове и оригинални начини за носене

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

1. Вос еточен арафатка – моден аксесоар за всяко време на годината. Дойде при нас от Изток шал нарича Арафат е популярна сред младите хора, той с удоволствие ще носят момичета и жени, който съчетава аксесоар с различни елементи от гардероба си. За бързо връзване арафатку на шията сгънете продукт триъгълник. Поставете аксесоара върху гърдите и остри върхове зад гърба си, опаковане им врата, пристяга краищата на изделия и перебросьте на гърдите. Вторият вариант е бързо връзване арафатку идеален за зимата, пролетта и есента година. Носна кърпа, сгъната на триъгълник и спирала. Продукта се извършва за раменете, след това два пъти раната на врата си. Усукани краища шал обвързани в два възела. Дори арафатку може да се връзвам като вратовръзка. Както и в предишните случаи, продуктът се формира диагонал триъгълник и скача на раменете си. Безплатни съвети са вързани отпред, се изправи, образувайки втори възел.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

2. Зима шал топъл женски шал за всеки повод. Има много различни начини да завърже кърпата. Хвърли кърпа на раменете или прехвърлете краищата на рамото си, завържете краищата на изделия, отпред на гърдите си или на ваша страна. Кърпата може да се завърже на кръста, като образува ъгъл, а краищата аксесоар, за да свърже в гърба. Има един много прост и лесен начин за връзване на шал. За тази цел сгънете продукт на две, образувайки триъгълник. Хвърли шал върху раменете си, а краищата да се върне под ръка. Малко дефлирани с едно рамо шал, добавя обрат, като по този начин шал беше облечена в Кармен. Широк шал-това е не само красив външен вид. С помощта на обемни шалове, може умело да скриете недостатъците на фигурата и да се обърне внимание на добродетелите.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

3. Тенденцията на зимния сезон – обемен, вязаный Снуд. Снуд-това е шал, направена в форма на затворен пръстен. Продуктът е много удобен за носене, благодарение на своята необичайна форма. В зависимост от дължината и широчината на снуда, може да се носи по различни начини. Ако Имате дълги модели, качулка може да се сгъва на половина, а след това да си врата. Тази опция запазва топлината и перфектно преодоля в комплект с палто или яке-пуховик. Ако Сте в помещение, сложи широка врата към раменете. Така че обърнете внимание на областта на гърдите и изберете врата. При силни студове Снуд може да се използва като качулка, връзване го около главата си.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

4. Вашият помощник на плажа – лесен двойки. Този шал произхожда от страни с тропически климат. Там жените трябваше да се скрие кожата от изгарящ лъчи на слънцето. Между другото, е било лесно, струящейся тъкан. Парео може да се хвърли върху раменете, да се носи като рокля или равенство шал на кръста. За да се превърне парео рокля, трябва да използвате тъкани в два пъти по-широки от бедрата. Кърпичка прикладывается към гърба, а ъглите на продукта прикрепена към гърдите основните възли. На същия принцип можете да свържете чифт на бедрата, прави красива пола. В Таити жените носеха шалове в доста оригинален начин. Шал, навързани на гърдите прост възел, а след това върховете на шал заводились зад врата и се закрепва отзад основен възел.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

5. Орар – шал за по-големи експерименти. Орар-това наметало, която е напълно капаци на гърдите. Този аксесоар може да се носи по време на силни студове, но можете да топлите пролетни дни. Ако Вашият орар съдържат ярки рисунки, красиви модели, че такъв продукт е задължително да се покаже. Увийте орар около врата, чрез симулиране на свободни линии. Свържете продукт на свободен възел по средата, след това да го поставите под брадичката. Приключи продукт врата, а след това се прехвърлих обратно на краищата, извежда ги чрез възел. Този метод е много силен, така че през деня не трябва да се коригира орар.

Начини за ликвидация на прашка шал

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Прашка – начини за ликвидация на продукта. Прашка-това е специална превръзка за носене на бебето. Този аксесоар е подходящ за носене на деца от различни възрасти, понякога дори до 3-годишна възраст. За да започнете да учите детето в прашка е възможно с раждането, но преди да започнете да правите това, трябва да се проучи начини за ликвидация на прашка шал. Ето един много лесен начин, за да се върти прашка, който се навива без детето, в процеса на дете може да бъде изхвърлен от прашка и да се върне, без деформиране при този дизайн.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Прашка-шал побира около кръста така, че да вкара е на гърба, на края действат напред и кръстосани на гърдите, а след това отново за раменете. Завършва се нуждаят от повече време, за да премине по-долу кръст, образувана от предната. Отново изведете края на прашка напред, обвързването им в областта на талията. Сега можете да внимателно сложи бебето в прашка.

Елегантни начини за връзване на шал около врата

Начини за връзване на шал вижте на снимката по-долу. Шал може да се завърже на шията си така, че да изглежда като женско украшение. Тази комбинация ще привлече вниманието, освежава и допълва начин. Оценете 7 в най-красивите начини за връзване на шал на врата.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Начин # 1 — Примка на веригата. За тази комбинация е добре да се използва тънък дълъг шал в същия цвят, без излишни шарки. Вратовръзка на шията верига, сгънете продукт точно на половина. Краищата на конеца в една линия. Да свързват шал около страни на продукта.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Начин на # 2 — лук гнезда. Ще ви се наложи тънък шал гъста консистенция. Вратовръзка на шията лък, а пред него друг лук. Домашно гнездо оставят подравниваю завършва изделия.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Начин на # 3 – колан върху шията. На краищата на дългите аксесоар, свързване на двете панти. След това скрутите тъкан колан около оста си и увийте шията. Уверете се, че краищата на продукта са в предната и плъзнете ги под първата поредица от линии. На следващо място, подверните на краищата един под друг. Този метод ще бъде много оригинално изглежда с лека блузкой в контрастен цвят.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Начин На # 4 – Казабланка. Шал, трябва да се носи на врата, след това пресече я завършва отзад. Донесе на носна кърпа напред и отново вържете основен възел.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Начин На # 5 — Палечка. За това ще Ви трябва три дълъг шал хармонично съчетани един с друг цвят. Продукти възел контакт между тях. На следващо място, тъкани хлабава плитка, на края на който е закачена.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Метод № 6 – Тъкани контур. За да се реализират следните използва комбинация от шалове плътност. Продукт на руло, а след това сгънете на половина. Извади носна кърпа на врата си, върху гърдите, образувайки линия. Единият край на аксесоар се плъзгат надолу под линия, и обратно – нагоре.

Ways of tying scarves Ways of tying scarves

Метод № 7: Тъкане контур. Дългият шал се сгъва наполовина и се носят на врата. Чела изделия се прехвърлят в една линия в шахматна дъска модел. Използвайте същата техника, като празник на кърпене. За да композиция е пълна, трябва да расправлять линия.

 

Theme by Anders Norén