мода

Мъжки яке под дънки: как да се съчетаят?

Дънки твърдо заемат водеща позиция в почти всеки мъжки гардероб. Основната тайна на успеха им гъвкавост. Едва ли е по-мъжка дреха от яке. И в тандем тези две точки изглеждат стилно и впечатляващо мъжки яке под дънки, с правилен подход може да се отнесат в почти всяка ситуация.

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?

Разнообразие от мъжки якета

Има два основни вида якета класически и спортен стил. Първият вариант може да се носи само в комбинация с панталони в същия стил, и заедно те представляват бизнес костюм.

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?

Спортно яке се отнася към ежедневните стил и е обект на ежедневни облекла.

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?

Един от основните признаци, които помагат за идентифициране на принадлежността на якето към определен стил-това е тъкан, от която тя сшита. За класически сака е характерно използването на гладки тъкани, най-често от фина вълна. Повечето якета са изработени от вълна. Не си струва да спестяват и купуват полиестер, на първо място, той е по-малко траен, и, второ, да го носят много по-малко удобни. Класически сака, обикновено обикновена, или на ивици. Джобове се използват най-често, Прорезные.

Материал за спортни якета, на първо място, се погрижат за по-плътни материи: туид, кадифе, памук или лен. Цветова гама за тях също е много по-широк – клетка, рибена кост, от птичи поглед.

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?

Външни джобове, метални копчета, ръкави, с петна – сигурен знак, че това е спортно яке.

Men jacket for jeans: how to combine?

Как да изберем дънки?

За създаване на добър имидж е важно не само стил, но и стил и цвят. За начало си струва да се реши с каква цел са закупили дънки. Спрете своя избор в класически стил, не си струва в случай, че трябва да се създаде бизнес, работа или вечерна начин. Цвят в този случай също трябва да бъдат колкото е възможно по-кратки: черно, бяло, сиво, тъмно-кафяво, Индиго.

За ежедневна начин може да изберете по-оригинални модели с щампи, ярки цветове, необичайни приятелка, скъсани панталони. По този начин, може да имат различни акценти и да направи запомнящ се начин.

Men jacket for jeans: how to combine?

Как да изберете яке?

Men jacket for jeans: how to combine?

С дънки ще отлично се комбинира съкратен якета. Най-добрият вариант, когато делото се отнася до подгъва джобове на панталона. Добре ще изглеждат якета необичайно намаляване, с декор, ярки цветови акценти и сложни цветове.

Комбинация от дънки и яке принадлежи на ежедневния стил на обличане, така че избягвайте класически cut. Всички останали дрехи трябва да се съчетаят един с друг по цвят и текстура. „Яке плюс жилетка“ и се отнася до класическия начин, така че с този тандем и си струва да се откажа.

От материал, от който е изработен този предмет гардероб зависи от ситуации, в които би било подходящо. Например, сака от кадифе и жакард идеален за вечерни облекла. Можете да изберете модел с оригинален декор на ръкавите или яката.

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?В ежедневието трябва да се даде предимство на по-кратка решения. Това може да бъде оборудвана или директен модели, младежки якета, с различен хардуер и панели и лакът петна. Можете да изберете по-класически стилове, тъй като те са органично се съчетават с избраните дънки.

Например, тениска ще изглежда Младежта яке, класически дънки.

В топлите месеци на годината, той трябва да даде предимство на модели от лен, трико, памук. През есента и пролетта трябва да се обърне внимание на вълна, туид и кадифе и сака с кожени вложки.

Къде се носи?

При избора на изображението, трябва винаги да се вземат предвид мястото, където отиваш.

За работа

За да се създаде по-официален вид, трябва да спре своя избор на класическите варианти, както и прости цветове подбрани модели. Наличието на равенство не е задължително, но и с класически дънки и риза ще изглежда доста подходящо. Например, като на снимката:

Men jacket for jeans: how to combine? Men jacket for jeans: how to combine?

Ако вашата сфера на дейност не предполага строг дрес-код, можете да изберете риза на по-ярки цветове – обикновена или с разнообразни, не е много затруднен, щампи. В противен случай, трябва да спрем за твърди риза или тънка ивица.

В свободното си време

Можете просто да замени риза с ярка риза или тениска с дълъг ръкав и ежедневния начин е готов. Чудесен вариант риза и проста яке с петна. В студено време, вместо риза може да облечете обикновен жилетка от фино трико или вълна.

Парти в клуб

Да се създаде клуб, който не може да се обърка фактурный сако или модели с ярки щампи. За неформална на партията тениски. Ако събитието е достатъчно формално, следва да се даде предимство на ризата си.

Сакото в комбинация с дънки изглежда необичайно, оригинално и впечатляващо! Не забравяйте да се обърне внимание на други компоненти начин, както обувки и аксесоари.

Men jacket for jeans: how to combine?

Theme by Anders Norén