Къдрава от природата коса спрей външен вид, но изискват специално лечение и грижи. Рошава направления, да растрепанной прическа и да изглежда разхвърляна. Затова е много важно да изберете прическата, която ще се прослави начин и ще помогне да се „опитоми“ непокорни къдрици.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Дълга коса

Прически за къдрава коса-разнообразни и по-добре да ги разглеждат в зависимост от дължината на къдрици. За дълга коса има много видове прически от най-трудните, най-прости, но не по-малко вълнуващо.

Плетене и коси

Къдрава коса трудно плитка леко стърчи косата и вълнообразни, вържете косата – това явление не е рядко. Така че не се опитвайте да изглежда плътна и дебела плитка. Модни видове сплитки „колосок“, „рибя опашка“ — свободен и дори малко небрежно.

  Изглежда впечатляващо Спайк, като се започне с корона, който постепенно се превръща в дълга плитка. От началото на обща гайтани се намира на значително разстояние от челото и износител, предната къдрици да падат от мрежата и да падне върху лицето. Асиметрично тъкане на челото и уиски ще открие лицето и да направи поглед на младите. Започнете да тъкат, трябва около ухото и се движи в противоположна храм. Спайк може да мине за бретон, за да вземете кичури на слепоочията. На върха на опашка да го скрие.

Възможности за плетене има много, но всички те изискват умения. Тази прическа изглежда страхотно както на дебели, така и тънки косми. То ще продължи всеки ден, а също така е подходящ за активна почивка.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Ниспадающие къдрици – илюзията за гъста коса

Този стил ще се прослави къдрава коса, лек, за да се създаде една „холивудски“ начин. Въпреки това, за постигане на илюзия, на дебели плитки, ще трябва да положат усилия.

  Rascalities, нанесете върху измита коса любимо средство за подреждане, раздяла. Повдигнете косата в корените с лека начесом и лак. Добър ефект дава разсейвател (наставка сешоар) и избърса с главата надолу. Винт къдрици на големи топли ролки или Плойку. Леко къдрава локонами падна върху раменете. Не расчесывая, фиксирайте с лак. Алтернативен начин за такава коса – обмотанный кърпа (стара тениска), който трябва да я закрие направления. Да се направи нещо като „корона“, че трябва да се оставя за една нощ. Сутрин разминаюсь всеки къдря и спрей със скоба.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Ниска конска опашка

Когато няма време за стайлинг на коса, къдрава коса може да се събере в ниска опашка. Той не трябва да бъде прекалено затегнати. Нека опашката ще бъде леко грозно с дълъг бретон или без. Цялата глава на предварително раната кичура коса лежеше на рамо. Тъй начин ще се окаже, романтична и пълна.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Аристократичен стил

За да направите аристократичен стил, трябва да се помни красиви прически приказни принцеси. Тяхната основна функция е комбинация от събрани и ниспадающие къдрици.

  Ще Получите безплатен пакет от горната част на косата, оставяйки къдрици на врата. Сега вземете опашката и проденьте го в дупката между събра косата на мястото на закрепване, т.е. „да отвътре навън“. Свободни кичура завейте косата и украсете. Тази стайлинг ще се проясни вечер, а също са подходящи в този тържествен ден. Не ще работят само тези, които бретон. Вдигнете косата си на темето – за това направете bouffant, четка горната нишка на прикриване, поръсва се с лак. Гладко зачесанные уиски заключва фиби.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Прически

Събрани в горната част на къдрава коса, отворена на врата, което създава впечатление за женственост и несигурност. Модни прически могат да бъдат много сериозни и могат да имат игрив поглед.

„Шел“ — идеални за къдрава, не е гъста коса. Този стил има много разновидности и начини за нейното създаване няколко. Един от най-лесните методи позволява да се обърне мивки себе си. Съберете на опашка в задната част на главата, и да го взема на базата в лявата си ръка. Тогава правото да се започне ръце выкручивать лъч нагоре. Опитайте се да получите гъст, оставяйки в горната част на косата. Поставяне на коса, фиби и да се постави кичура стърчат отгоре или леко лежеше на главата си като корона.

В „шапката“ на косата. Тази прическа е създаден на основата на опашката, която трябва да съберете колкото се може по-високо. След това от светлината трябва да се приема всеки къдря, и усукани го закачите на шпильку. Ефектни ръкавели, украсени с цвете от плат или голяма бусину. С такова полагане, дори хмурый ден изглежда слънчева.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Средна дължина на косата

Прически за къдрава коса със средна дължина, най-универсални. Тази дължина е добре реагира на сешоар, който ви позволява да създавате в главата си доста сложни прически, ежедневно се създават различни изображения.

Прости къдрите

Тази прическа изглежда привидно просто – изглежда, че косата се разтвори, че къдрава коса свободно обрамляли лицето. Въпреки това, за резултатно усилия. Важно е да изберете вида на косене, която ще излезе на лице. За средни коса, перфектна прическа градуированный, тогава къдрици не изглеждат „пухкави“.

  Свободни кичура, първо трябва да се справят пяна за стилизиране. След това добре гребен. Хидратирани всички къдрици го превръща внимателно да се събере в дланта отдолу нагоре и свиване на пръстите. След тази процедура гребен не е необходимо. Всеки кичур се поръсва с лак. На косата със средна дължина се получава чист и дори малко по-празнично. Освен това, през целия ден, тя ще запази формата си. Този вариант е подходящ в случаите, когато времето за полагане не.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Колоски и „рибя опашка“ привличам

За да косичка „Колосок“ или френската плитка дори къса коса, толкова модерен днес ширити е подходяща за коса със средна дължина. Такива плитки може да обхване цялата повърхност на главата геометрично да пътуват от бретон до назад, или от един храм в друга. Окото изглежда леко дори и в дъждовен ден, по време на спорт.

Също така интересен вид плетене в комбинация с разтворени коса. Например, серво плитка само бретон, оставяйки останалата част от косата свободно ниспадающие на раменете си.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Къса къдрава коса

Къса къдрава коса е чудесен вариант за всяко момиче. Плюс къса коса, че къдрици добре поддържат форма и обем. Така че създаването на прически за косата като се свежда до правилния избор на прически.

  В тесен или малко лицето, то най-добре изберете прическа с обем на слепоочията. Голямо лице може да се визуално малко по-малко, ако се покрие челото бретон и обема на гъста коса, за да създадете корона. Дълги кичура отпред оградена от лицето, то изглежда добре. Въпреки това, този тип прическа добавя възраст. И обратно, размерът / видът на предните кичури по-кратък, отколкото останалата част от косата ще направи лицето изглежда по-млада. За гъста коса е подходяща прическа, в която направления имат различна дължина. След това долната част на косата ще изглежда естествено.

Днес почти всички прически различни дължини на косата. Затова капитанът взима само класическа форма, всеки път, създавайки индивидуален начин.

  Класически Боб на къдрава коса изглежда светло и са винаги различни. Ако сушете косата си с помощта на сешоар и четка за зъби, може да се изглади косата и постигане на меки вълни по краищата. Ако завить си коса, маша, сешоар, ще получите забавни къдрици. А ако минете по тях утюжком – Кара ще стане гладка. Задорный, млад и удобна прическа-Боб за къдрава коса – идеалният начин винаги изглеждат чисти и свежи. Боб-Боб, че на кратко топ в съчетание с по-ниския слой, подходящ за млади момичета и уверени в себе си жени.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Красиви прически за къса коса имат много разновидности, но всички те така или иначе имат в своята основа градуированного каре или Боб.

Прически за къдрава коса изобретил много е важно да се избере този, който ще хармонично се допълват начин. Можете да видите модни списания, да се вслушат в препоръките на съветника или да се консултират с приятели. Но най-доброто решение ще бъде да се намери само на самия собственик на къдрав кичур коса, защото тя най-добре от всички познава характера на косата.

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths

Trendy hairstyles for curly thick hair options for different lengths