прически

Модни екраниране на косата — плюсове и минуси процедури, мнения

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

В салони за красота често предлагат екраниране на косата

В салони за красота често предлагат екраниране на косата. Но не всички момичета са запознати с новомодным понятие. Нека да видим дали това е така твърдят майстор на суми или по-добре да се въздържат от процедурата? Това помага за възстановяване на коса, или има само временен ефект? И ние можем да направим пълно възстановяване на нашите направления?

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Медицинска процедура се нарича екраниране, измислено, за да възстановяване на повредени части от косата

Предимствата и недостатъците на процедурата

Така че, помислете за скрининг на косата повече. Каква е процедурата и как да го лекува?

Медицинска процедура се нарича екраниране, измислено, за да възстановяване на повредени части от косата. Косата е подхранена отвътре полезни компоненти, подобряване на тяхното състояние. Освен това, на върха на наши направления са покрити допълнително със защитно фолио, което предпазва от вредното въздействие на високи температури, uv лъчи и други неблагоприятни въздействия на околната среда.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

С екраниране на косата отвътре се хранят с полезни компоненти, подобряване на състоянието им

Основни предимства:

  • косата става лъскава и гладка повърхност благодарение на специален защитен слой;кичури изглеждат здрави, благодарение на сгъстяване на косата, след процедура;увеличава плътността и обема;косата се възстановява отвътре навън и затова задължително се консултирайте с лекар, косата изглежда добре поддържани и здрави, като момичетата от рекламите на шампоани, в смес, която се нанася върху кичура, които са изключително натурални съставки и

витаминни комплекси

  ако след процедура е правилно да се грижим за косата си, тогава ефектът ще остане за дълго време.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Както виждаме предимствата на достатъчно скрининг. Но няма ли недостатъци? Нека да разгледаме този въпрос, за да не се харчат парите.

Недостатъци на проверка:

  процедура трябва да се извършва в комбинация с ламиниране, лъскав блясък За косата остава колкото е възможно по-дълго;качествени препарати за провеждане на процедури струват много пари и полупрофессиональные инструменти често не дават желания ефект;салон се иска доста голяма сума, тъй като, в допълнение качествената смес, трябва да се спазват мерките за безопасност и за използване на нови технологии;качество на продуктите е трудно да се намери по рафтовете на магазина, по-добре е да поръчате от чужбина.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Ако след процедура е правилно да се грижим за косата си, тогава ефектът ще остане за дълго време

Моля, обърнете внимание, че трябва да се въздържат от скрининг в следните случаи:

  • ако след

завивка

  • или превръщането на амоняк цвят боя отне по-малко от две седмици;в кожата на главата има драскотини, ожулвания, инфекции;дебели и тежки коса;алергични реакции, зачервяване на кожата на главата, сърбеж и парене;ако отслабена корените ще се увеличи броят на

косопад

  ;мазна кожа на главата и направления.

При липса на тези противопоказания, можете спокойно да извърши процедурата, тъй като продуктът съдържа само естествени съставки.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

За да запазите резултата правилно да се грижим за косата си

Съвет! За да запазите резултата от процедурата, правилно се грижи за косата.

Как да изберете продукти за домашна защита на косата?

Ако сте решили да направите бягство от себе си, е необходимо да изберете качествени продукти, които гарантирано ще ви доведе до желания резултат. Специалистите препоръчват да се обърне внимание на специална линия на „Естел“. Нека научим повече за него.

  Комплект за проверка на входни блиндирани косата е около 1 700 рубли. Тя включва 100 мл двухфазный климатик, 100 мл растително масло, 100 мл Масло за блясък. Повредени косата са възстановени, благодарение на универсална специално разработена формула. Част от лекарствени средства добавени пурпурни пигменти, така че те са идеални за Стренг входни блиндирани се дължи на неутрализирането на страхливост. Балсамът създава защитна бариера, която предпазва косата от агресивното въздействие на високи температури и uv лъчи. Масло на базата на семена, зърна грозде кичура коса отвътре навън. В резултат на силния обемни къдрици. Масло-блясък, омекотява и освежава косата. Прави си покорен и податлив на полагане, запазва цвета след боядисване. Комплект за скрининг изтощена коса под името K3 терапия съдържа арганово масло и екстракт от семки на грозде и макадамия. Осигурява добро хранене и възстановяване направления.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Комплект за скрининг изтощена коса под името K3 терапия съдържа арганово масло и екстракт от семки на грозде и макадамия

  • Специален шампоан с петролния комплекс спомага за възстановяването на косата, укрепва и ги почиства. Ако използвате средство след прожекцията, ще можете да постоянно фиксиране на резултата.

Маска за коса

  въз основа на комплекс от масла допълнително укрепва и защитава косата от негативното въздействие на околната среда. Осигурява антистатичен ефект. Използването на това лекарство за поддържане на състоянието на косата, след процедура.

„Пепеляшка“ предлага цялостна грижа за вашата коса, така че да купя цялата серия, за да не се плаща два пъти.

Разбира се, можете да изберете други лекарства, просто се уверете, че качеството им, и да анализираме истински мнения на потребители, за да не се купуват котка в чувал. Направи покупка само в специализирани магазини. Разходка около пейки в метрото и мас-маркет страна.

Съвет! Преди закупуване на лекарства бягство сте сигурни, че това не е фалшива, а също така да проверите срока на годност на всеки продукт.

Екраниране на коса в домашни условия

Така че, ние открихме, че косата ни се нуждаят от внимателни грижи, и разкри предимствата на процедурата и да се изключи противопоказанията, намерили най-добрия продукт за провеждане на скрининг на дома. Да преминем директно към изпълнение. Следвайте инструкциите и ще успеете.

  Мият косата с комплекс от масла „Естел“ за премахване на силикон, останали от предишните средства. Освен това, това лекарство допринася за дълбокото проникване на хранителните вещества, които ще обогатят нашите направления на следващите етапи.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Мият косата с комплекс от масла „Естел“, за премахване на силикон, останала от предишни инструменти

  Нанесете на косата с кърпа, докато почти напълно суха. Да композиция от първата бутилка, предварително се разтърси го и преди. Малки количества базови масла, които се простират по цялата дължина, така че той да не попада върху корените, в противен случай вие ще получите ефект на омазняване;прилагат се най-новите масла, включени в комплекта, и не се измие, ще сушите косата си със сешоар или естествен начин. Препоръчително е да се приведе в съответствие направления утюжком. Не се притеснявайте, той няма да пострада, защото лекарството предпазва косата от термичното въздействие.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Не забравяйте, че екранировка има кумулативен ефект

Честито, вече можете със собствените си ръце проведе скъпи ефективна процедура за възстановяване на косата в домашни условия.

Съвет! Не забравяйте, че екранировка има кумулативен ефект. След 2-3 процедури, ефекта ще се задържи много по-дълго.

Грижа за косата след проверка

Както вече видяхме, е резултат от скрининг се запазва много по-дълго, ако косата е внимателно да се грижи за в бъдеще. Нека да разгледаме ефективни начини за поддържане на здравето на къдрици.

  • Редовно използвайте шампоан и балсам, който омекотява косата. По-добре, ако това ще бъдат специални средства за една и съща серия на „Естел“.По време на

стайлинг

  можете да използвате маша, плойка, сешоар, така че компонентите, влизащи в състава на средства за защита, защита на косата от неблагоприятното въздействие на висока температура.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Редовно използвайте шампоан и балсам, който омекотява косата

  • Веднъж седмично се прилага маска за коса, за да направления остава подчинена. Боя за коса шампоан

боя

  . Той ще вземе върху защитени коса, и цвят, ще продължи много по-дълго от обикновените приложения.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

Боя за коса, шампоан, боя

Съвет! При избора на шампоан трябва да се избягва съединения, съдържащи алкални. Тези средства се измиват на наркотици, за да се измъкне от кудрей, така че, в резултат, вместо на застрашени от изчезване.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

При избора на шампоан трябва да се избягва, съдържащи съединения луга

Коментари на момичета, които са имали екраниране на косата

Анализирани са недостатъците, Предимствата и достъпни начини за защита на фризьорски салон и у дома, послуша препоръките на стилисти. Но е много важно да знаем мнението на момичетата, които действително са се възползвали от услугата. Като цяло мненията са доста благоприятни.

Алиса, на 25 години: бях екраниране на косата от себе си, за да спестят малко пари. А майстори на нашия малък град не съм много вярвам на работа с косата. За процедурата се използват специални препарати марка „Естел“. Наистина ми хареса. Първо, успях да се постигне желания ефект: на кичури са станали лъскави, послушни. Освен това, аз забелязах, че косата са спрели да падат. Единствената ми грешка – Аз не очаквайте пълна грижа за косата, така че ефектът не трае дълго. Скоро аз ще се повтаря скрининг, но повече такива глупави грешки няма.

Катрин, 32 г.: имах екраниране на фризьорски салон. Вземе решение за процедурата преди сватбата. Естествено, исках да бъда перфектната булка. И знаете ли какво? Капитанът направи невъзможното! Косата ми на снимката изглежда страхотно. Впечатлението, че аз съм момиче на корицата на лъскава списание. Сега с помощта на коса с помощта на преподавател. Ефектът е повече от месец.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

След проверка у дома косата ми става копринено гладка и блестяща

Елинор, 35 години след проверка у дома, ми косата копринена и блестяща. Това е много забележимо на моите снимки преди започването на процедурата и сега. Между другото, цвят след боядисване се отмиват не толкова бързо, колкото преди. Съветвам всички да изпитат върху себе си действието на чудо-екраниране на косата.

Ина, 30 години аз бях смутен от високата цена на скрининг. Така че събрах моите мисли. Ухаживающие балсами и маски не дават желания ефект и аз се решавах на процедури салон. Не съжалявам за похарчените пари, като си спомням, на всички етапи от прилагане на композицията, сега можете да играете на всички домове. Защо? Да, просто ефектът е зашеметяващ! Косата става жив и здрав.

Оксана, 20 години след химична вълна, честото боядисване и редовна употреба на сешоар с плойкой, косата ми се превърнали в луфа. Аз трябваше да направя, просто къса подстрижка, но все пак завършва секутся толкова бързо, че станах прилича на глухарче. Добре, че ме интересуват в нови процедури и дойде да се яви. Разбира се, трябваше да прекарат малко, но комплексът на тази процедура и последващо ламиниране аз се върнах, за да обичаш своето отражение в огледалото. Беше красив и добре поддържан.

Ксения, 35 години: последните 10-15 години съм крашусь в блондинка. Поради редовната избелване дори с качествени продукти за грижа за косата, Космите стават, меко казано, невыразительным и скучен. След проверка на косата си по-силни, здрави и добре поддържан. Аз препоръчвам да опитате процедура на себе си. Освен това, средства от „Естел“ е лесен за използване у дома.

Владислав: 28 години: повторете процедурата за подбор за трети път. Много ми харесва резултата. И аз вече приловчился, за да се грижи за косата си. За да направите ефект трае по-дълго, не спестете време и пари за грижа за кожата. Вашият външен вид е много по-скъпо.

От коментари на реални момичета, можем да заключим, че екраниране на косата необходимата процедура за рехабилитация и възстановяване направления. Само вие можете да решите да извършите сами или да се обърнете към администратора.

Fashionable shielding hair — the Advantages and disadvantages of the procedure, reviews

За първи път, следвайте бягство в салона, за да изпълни всички манипулация на капитана, а след това самостоятелно възпроизвеждане на процедура за дома

Съвет! За първи път, следвайте бягство в салона, за да изпълни всички манипулация на капитана, а след това самостоятелно възпроизвеждане на процедура у дома. Така ще се избегне грешки на неопитни фризьор.

Theme by Anders Norén