Всяка майка знае, че детето трябва да се купуват едва ли не повече чифта обувки, отколкото за нея. И това не е чудно, това са нуждите на децата: на разходка независимо от времето, спорт сменка на детска градина и училище обувки „на изхода“, къща — ще се обадя за това. Освен това, детето ми крак се разраства бързо, така че за един сезон, понякога е нужно да се купуват различни по големина обувки и ботуши.

Fashionable children shoes spring 2018

Ако се справи в дънки „на вырост“ може да се стигне, а след това да се пусне, с кедами това няма да работи, детски обувки трябва да съответства на размера. Ето защо толкова много в гардероба на момичетата и момчетата — майка, той ще потвърди. Какви качества се характеризират обувки за деца? Красиви, стилни, удобни, практични и именно тези модели са представени в нов моден сезон пролет 2018.

Fashionable children shoes spring 2018

Модни тенденции 2018

Днес не е трудно да се купуват доста неща за деца. Забелязано е, че модните тенденции като цяло съответстват на модни тенденции за възрастни. Например, спортни обувки за момичета и момчета изглежда толкова сигурно, колкото и маратонки за техните татковци и майки. Ярки щампи, неочаквани цветови комбинации, съвременни материали — всичко това са отличителни особености на пролетта 2018.

Модели, създадени за момичета, често украсени с застой и приложения, докато стилни обувки за момчета, изпълнени в по-спокойна стил. В допълнение към маратонки, ботуши и обувки, индивидуален подход, одеса, представени в колекциите на сезона 2018. Кожата, с голенищами от плетиво дъвка, с цветни вложки, Гумено — днес в магазините ботуши за всеки вкус.

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Изненада пролет 2018

Смята се, че пролетта е период на обновяване. Особено приятно, когато става въпрос за гардероба. Световни марки и икономични марки вече презентираха своите пролетни колекции през 2018 година. Актуализация включва в себе си като дрехи и обувки. Сега дизайнерите са експериментирали не само от смели цветови комбинации, но и с текстури. Металлизированная кожа, лак, прозрачен силикон или тъкан вложка, стилни декорации с разноцветни шнурками — всички тенденции 2018.

Освен това, тази пролет приятно изненадани не само от различни видове модели, но и разнообразие от нюанси. Балет апартаменти обувки за момичета в сезон 2018 година, изпълнена в нежни пастелни тонове: бежово, синьо, Златно, бяло, лилаво. Да остане безразличен към тази красота е просто невъзможно! Обувки за момчета в основата на съвременните модели на обувки и кецове с контрастиращи подметки. Специално внимание заслужават гумени ботуши — различни дизайнерски решения е поразителен!

Ярки, стилни, удобни — това е дамски обувки ще се хареса и на децата и на тийнейджърите и техните родители. Не забравяйте да изберете нови дрехи, защото пролетта е време да зарадваме новости за своите деца.

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Удобен и практичен: детски гумени ботуши

Най-непредсказуемо време на годината-пролет, а след това сняг, дъжд, киша. Тя може да издържи само най-неприхотливая и удобни обувки — каучук. Гумени ботуши започна да се носят в продължение на дълго време. Преди това е бил традиционен предмет на оборудване за риболов или вили, в града, те не са отишли. Те не изглеждат толкова стилно и красиво, както днес. Благодарение на това, гумени ботуши за известно време са незаслужено забравени. Ги намерите на рафтовете на магазините преди 10 години това беше почти невъзможно, а модели, които са на разположение, изглеждаше унило и скучно.

Днес ситуацията се е променила: пролет 2018 демонстрира огромно количество най-разнообразни възможности, те са подходящи, както за момичета, така и момчета.

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Правилната обувки за пролетта детски гумени ботуши

Много хора знаят, че пролетта е измамна време на годината. Често се случва така: сутрин още лежеше сняг, а след обяд вече на потока. По-добре да поставите бебето в този случай? Майките вече няма съмнение, че гумени ботуши са един добър вариант, те се вписват за мокър сняг и дълбоки локви, обаче, стилна и изключително практични обувки има както предимства, така и недостатъци.

Към очевидните параметри могат да включват:

    водоустойчиви гумени ботуши абсолютно не абсорбира влагата, не се страхува да позволи на детето да ходи по лужам, любители се измерва тяхната дълбочина, като много сред момчетата и момичетата;топли — това се отнася за изолирани модели, това можете да се разхождате по мокрите предизвика сняг (пролет понякога е много студено) и краката не замръзнат;удобно правилно, те никъде не се натискат, и чорапи не деформират;красив, елегантен, богат на цветове и щампи наистина са неограничени, най-ефектно изглеждат ботуши с лъскава лаковой повърхността това е особено важно за момичетата, които искат да изглеждат модерни;гъвкавост — те могат да ходят на училище, на кафе, на разходка с приятели в някоя от тези опции, стилни гумени обувки ще е подходящо;запази ги красив външен вид и от това качество ще зарадва майките на момичетата, защото дъщеря им в тези обувки ще изглеждате елегантно и подредено;лесно се почистват;подходящ за всички може да се носи с дънки и пола.

Липсата на един:

    не пропускат въздух.

Минус една, но много съществена. В повърхностите крак не диша, бързо започва да се поти, за толкова дълго време да ходят в тези ботуши не трябва. При първа възможност, ще трябва да сменяте обувките, а правилната „магическа пръчка“ от суров време внимателно подсушете, за да получите плесен или микроби.

Fashionable children shoes spring 2018

Как да изберем бебешка модел

Не е тайна, че стилна нещо ще се хареса не само на възрастни, но и на детето, обаче, избора на детски гумени ботуши, обръщайте внимание не само на дизайна, но и на качеството. Материал (обикновено това са PVC или каучук) от които те са изработени, трябва да бъде гладка и хомогенна, без мехурчета, пукнатини и издатини. Подметка изделия умерено твърд и стегнат, с ясно изразен релеф, за да се избегне подхлъзване по време на лед.

Fashionable children shoes spring 2018

Пръстите и петата (най-уязвимите места) засилени. Подметка и отгоре плътен, без фуги и лепилни шевове. Вал трябва да бъде достатъчно твърда и добре да се запази формата. Ами ако отгоре на експозиции маншет с кулиской или плетиво на ластик, в непосредствена близост до с. кости. Тази мярка помага за предотвратяване на попадането на вода във вътрешността на обувката.

Моля, обърнете специално внимание на миризмата. Ако гумени ботуши отделям рязко химически „аромат“, че от такива неща, по-добре да се откаже, защото бебешки неща, на първо място трябва да са безопасни за здравето.

Fashionable children shoes spring 2018

Можете да изберете модел шапки, например, с гъста козина или тънка лигавицата тъкани. Такава „изолация“ в някои магазини се продават отделно. Закупуване на ботуши и такива подплата поотделно, вие получавате две възможности за студено и топло време.

За момичета, избирайте елегантни модели, защото стилни, красиви дрехи и обувки и да развива чувство за вкус.

Fashionable children shoes spring 2018

Как правилно да се грижат за гумени обувки

Как да се грижим за гумени ботуши доста прости и те са малко:

Дойде от улицата, ги избършете с влажна кърпа, изплакнете мръсотия и петна от сол. Суха внимателно след всяка употреба. За да се предотврати появата и растежа на микроорганизми, обувки може да се обработват отвътре специален антимикробно и противогъбично агенти. Не ги сушете в близост до отоплителни уреди — каучук може да се деформира от високите температури. Да се избягва контакт с ацетон, керосин и други разтворители.

Fashionable children shoes spring 2018

Къде да купя

Иновациите през 2018 година вече бяха представени и бутици на известни марки и вериги магазини премиум-сегмента. Сега, като се има предвид тенденции в модата, детски обувки не само удобни, но и са стилен и красив.

Купи детски новости в интернет-магазина, но само ако вие вече сте направили тази марка обувки и увери, че размерите им съответстват на очакваните. По-удобно и практично, разбира се, да правите покупки в традиционните магазини, защото там може да се помисли стоки и сте сигурни, че това е добро качество, и да вземат детето, за да примерку, за да сте сигурни, че модерни нови дрехи, подходящи, никъде не жмет и не виси на крака.

Всички деца обичат, когато те купуват нещо ново, но, разбира се, да избере нов гардероб-специално удоволствие за момичета, които от детството смятат модата. Вземете пазаруват малко мода-дама или млад пич, и вашата покупка ще бъде не само успешен, но и приятно!

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018

Fashionable children shoes spring 2018